Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Άμα όντως βιάζεσαι ΝΑΙ. Άμα όντως βιάζεσαι παίρνεις ταξί καλύτερα, γιατί μπορεί να περιμένεις πιο πολύ ώρα το λεωφορείο. Αν δε βιάζεσαι...δεν υπάρχει δικαιολογία από τη στιγμή που ούτε κουτσός είσαι, ούτε στραβός. Και τα ταξί προφανώς. Αλλά η Αθήνα είναι απαράδεκτη πόλη για περπάτημα ούτως ή άλλως, ποιος θέλει να περπάταει σε σπασμένα πεζοδρόμια και μέσα σε αυτοκίνητα που δεν σταματάνε στις διαβάσεις;
theoritikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι θέμα συνήθειας. Εγώ έτσι έχω μάθει. Στην περίπτωση μου, άμα έβγαινα με παρέα θα ένιωθα άβολα, λόγω του ότι δεν είμαι μαθημένος. Πες ότι είμαστε φίλοι και σου έλεγα μια μέρα να περπατήσουμε τη Γρ. Λαμπράκη από τα Village μέχρι τέρμα στο Σχιστό, γιατί έτσι μου τη βάρεσε. Θα δεχοσουν; Η θα έλεγες μα και μου; Να η ελευθερία που έχεις μονος. Πας όπου, οπότε και όπως γουστάρεις. Έχω κάνει περπατώντας την διαδρομή Νεος Κόσμος - Καλαμάκι με φίλο. Ο φίλος μου γύρισε πάλι με τα πόδια, εγώ όμως δεν είχα άλλη δύναμη και πήρα τραμ. Ακόμα το λέμε και γελάμε γιατί μαζί με εμένα βγήκαν off και τα παπούτσια μου Και τα ταξί προφανώς. Αλλά η Αθήνα είναι απαράδεκτη πόλη για περπάτημα ούτως ή άλλως, ποιος θέλει να περπάταει σε σπασμένα πεζοδρόμια και μέσα σε αυτοκίνητα που δεν σταματάνε στις διαβάσεις; Έχω χάσει το μέτρημα με το πόσα παπούτσια έχω χαλάσει από σπασμένα πλακάκια, και πόσες φορές έχω χτυπήσει/κόψει γόνατα από πεταμένα σκουπίδια και πινακίδες
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αλλά η Αθήνα είναι απαράδεκτη πόλη Εγκεφαλικό.... Προσωπικά την Αθήνα δε την αλλάζω με τίποτα, που να μου πλήρωναν τα εισιτήρια. Η Αθηναρα δεν έχει να ζηλέψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι, να σηκωθώ να φύγω από δω. 1
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγκεφαλικό.... Προσωπικά την Αθήνα δε την αλλάζω με τίποτα, που να μου πλήρωναν τα εισιτήρια. Η Αθηναρα δεν έχει να ζηλέψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι, να σηκωθώ να φύγω από δω. Εντάξει αυτό έλειπε. Ολόκληρη Αθήνα να μην έχει μερικές χιλιάδες εισοδηματίες.
feniaCat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εντάξει αυτό έλειπε. Ολόκληρη Αθήνα να μην έχει μερικές χιλιάδες εισοδηματίες. τι εξυπονοεις, μιλα ξεκαθαρα βιρνα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγκεφαλικό.... Προσωπικά την Αθήνα δε την αλλάζω με τίποτα, που να μου πλήρωναν τα εισιτήρια. Η Αθηναρα δεν έχει να ζηλέψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι, να σηκωθώ να φύγω από δω. Ξέρεις δεν γίνεται να λες ότι η Αθήνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πόλεις όταν έχεις ζήσει μόνο εδώ οπότε δεν μπορείς να έχεις και άποψη. Και ναι έχουν να ζηλέψουν τα σκουπίδια, την 0 οργάνωση στο οτιδήποτε, το πως να κάνεις μετ' εμποδίων στα πεζοδρόμια κοκ.
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγκεφαλικό.... Προσωπικά την Αθήνα δε την αλλάζω με τίποτα, που να μου πλήρωναν τα εισιτήρια. Η Αθηναρα δεν έχει να ζηλέψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι, να σηκωθώ να φύγω από δω. Έλα ντε, Τι να ζηλέψει η Αθήνα; Τα σκουπίδα της τα έχει, τις βρώμικες παραλίες τις έχει, τίγκα στους ανεγκέφαλους νεοΕλληνες είναι, πράσινο δεν έχει πουθενά και για κανένα λόγο, τα πεζοδρόμια τα στενά και τα διαλυμένα τα έχει, τις λακούβες που αν πέσεις μέσα καταστράφηκες τις έχει... Να συνεχίσω; Μόνο να ζηλέψει μπορεί η Αθήνα όταν βλέπει άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Λίγο αν παίρναμε παράδειγμα θα είχαμε μια σοβαρή πόλη τώρα και όχι αυτό το έκτρωμα. 1
defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγκεφαλικό.... Προσωπικά την Αθήνα δε την αλλάζω με τίποτα, που να μου πλήρωναν τα εισιτήρια. Η Αθηναρα δεν έχει να ζηλέψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι, να σηκωθώ να φύγω από δω. Άσε που να στα λέω. Τα έχω με μια γκόμενα που στο κρεβάτι είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου. Βέβαια μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω πάει με άλλη, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι...καλά γάμα το δε σκέφτομαι καν είναι προφανές. Facepalm στον κύβο.
Touristas101 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Άσε που να στα λέω. Τα έχω με μια γκόμενα που στο κρεβάτι είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου. Βέβαια μπορεί να νιώθω έτσι επειδή δεν έχω πάει με άλλη, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι...καλά γάμα το δε σκέφτομαι καν είναι προφανές. Facepalm στον κύβο. OMpampasMouEinaiAEKtzhs ^Τα λέει όλα^
Ψιτ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Άσχετο με θέμα, αλλά ο «νεοέλληνας» έχει πια εξηνταρίσει και οι μετέπειτα γενιές δε διαφέρουν ουσιαστικά... 1
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι θέμα συνήθειας. Εγώ έτσι έχω μάθει. Στην περίπτωση μου, άμα έβγαινα με παρέα θα ένιωθα άβολα, λόγω του ότι δεν είμαι μαθημένος. Πες ότι είμαστε φίλοι και σου έλεγα μια μέρα να περπατήσουμε τη Γρ. Λαμπράκη από τα Village μέχρι τέρμα στο Σχιστό, γιατί έτσι μου τη βάρεσε. Θα δεχοσουν; Η θα έλεγες μα και μου; Να η ελευθερία που έχεις μονος. Πας όπου, οπότε και όπως γουστάρεις. καλυτερα τον περιπλου της Πειραικης παρα αυτο το πραγμα (αν και εχω κανει με φιλους που τους αρεσει το περπατημα) πειραιας [λιμανι Ε3 περιπου φαντασου) - αγ ιεροθεος αν λεγεται ετσι, που εχει ενα κολυμβητηριο εκει κοντα στο περιστερι κι πισω)
web_assasin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Άμα σου έλεγα πόσες ώρες περπατάω καθημερινά, θα πάθαινες τρία εγκεφαλικά, εφ' όσον βρίσκεις το μισάωρο πολύ. Ούτε τα ΣΚ δεν υπάρχει χρόνος; Απο τα ποστς σου εχουμε καταλαβει οτι εχεις μονο ελευθερο χρονο. Οι υπολοιποι που δουλευουν μαλλον δεν εχουν χρονο να περπατανε 3 ωρες τη μερα.
Anorymous Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγω ανετα αφηνα την αθηνα αν εβρισκα δουλεια επαρχεια ή επιανα το τζοκερ
web_assasin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγω ανετα αφηνα την αθηνα αν εβρισκα δουλεια επαρχεια ή επιανα το τζοκερ Απορω πως αντεχετε στην Αθηνα ετσι οπως εχει καταντησει..
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Η εγώ ζω σε άλλη Αθήνα, η απλά εσείς έχετε ζήσει στο Παρίσι και η Αθήνα σας φαίνεται μπας κλας. By the way, web_assassin έχεις καταντήσει γραμματόσημο. Όσο σε φτύνω τόσο περισσότερο κολας. Όπου γράφω, βλέπω το ονομα σου, ασχετα αν δε διαβάζω τι γράφεις. Σε έχω στη λίστα αγνοησης, και απλά χάνεις το χρόνο σου αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα