Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έβαλα στο Google"beach bar" "πας μόνος σου"...και να που βρέθηκα εδώ!

Τελικά το να πας κάπου μόνος (εκτός για ψώνια), θεωρείται παράξενο απ' όσο φαίνεται. Προτείνω σε όσους δισταζουν, να βγαίνουν μόνοι τους πιο συχνά, και να δουν τα υπέρ.

Δημοσ.

Δηλ θες να πηγαίνεις σε μπαρ μόνος, για μπάνιο μόνος κλπ και θεωρείς ότι η παρέα με κάποιον είναι σκλαβιά. Αυτό δεν έχει κανένα υπέρ αν δεν είσαι μοναχός και μπορεί να δείχνει άλλα

Δημοσ.

Έβαλα στο Google"beach bar" "πας μόνος σου"...και να που βρέθηκα εδώ!

Τελικά το να πας κάπου μόνος (εκτός για ψώνια), θεωρείται παράξενο απ' όσο φαίνεται. Προτείνω σε όσους δισταζουν, να βγαίνουν μόνοι τους πιο συχνά, και να δουν τα υπέρ.

Εχεις σπασει ρεκορ σε  κλειδωμενα θεματα παντως.

Δημοσ.

Δόξα σοι νόμιζα πως δεν θα βρω συμμάχους.

Βασικά εγώ βαριέμαι το πήγαινε - έλα. Οδηγάω 8 χρόνια. ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ. Βαρέθηκα να είμαι ο ταρίφας της παρέας. Ποτέ κανείς δεν κατάλαβε το struggle του βρες πάρκινγκ σε παραλία. Την κίνηση που πιάνει κοντά σε παραλίες. Την βενζίνη που καις με πρώτη στους κύκλους που κάνεις για να βρεις θέση. Το πόσο γαμάτα είναι να πιάνεις το τιμόνι μετά από 4-5 ώρες έκθεσης στον ήλιο με τα αλάτια πάνω σου να κάνουν το έργο πιο δύσκολο.

post+avatar έκλαψα :P

• Like 2
Δημοσ.

Ευτιχισμενος οποίος το καταφέρνει να βγαίνει μόνος του και να νιώθει άνετα!

Είναι θέμα συνήθειας. Εγώ έτσι έχω μάθει. Στην περίπτωση μου, άμα έβγαινα με παρέα θα ένιωθα άβολα, λόγω του ότι δεν είμαι μαθημένος.

Δηλ θες να πηγαίνεις σε μπαρ μόνος, για μπάνιο μόνος κλπ και θεωρείς ότι η παρέα με κάποιον είναι σκλαβιά. Αυτό δεν έχει κανένα υπέρ αν δεν είσαι μοναχός και μπορεί να δείχνει άλλα

Πες ότι είμαστε φίλοι και σου έλεγα μια μέρα να περπατήσουμε τη Γρ. Λαμπράκη από τα Village μέχρι τέρμα στο Σχιστό, γιατί έτσι μου τη βάρεσε. Θα δεχοσουν; Η θα έλεγες μα και μου;

Να η ελευθερία που έχεις μονος. Πας όπου, οπότε και όπως γουστάρεις.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το φίλο και τα κοινα ενδιαφέροντα που έχετε. Πάντως αυτή η διαδρομή που λες δεν είναι και η πιο ευχάριστη για περπάτημα για κανέναν νομίζω

Δημοσ.

Αν κρίνω από το αβαταρ σου, δε σε κόβω και πολύ του περπατηματος, γενικώς. Ελπίζω μόνο να μη πας απόσταση 30' (με τα πόδια) με αμάξι, γιατί θα τραβάω τα μαλλιά μου.

Προφανώς και παίρνεις αμάξι/συγκοινωνία για τέτοια απόσταση εκτός και αν έχεις χρόνο για ξόδεμα ή είσαι βολτούλα.

Δημοσ.

Ε ναι. Έχω περπατήσει και μιάμιση ώρα όταν είχα χρόνο για σκότωμα. Αλλά μισή ώρα για περπάτημα καθημερινα δεν υπάρχει

Δημοσ.

Άμα όντως βιάζεσαι ΝΑΙ. Άμα όντως βιάζεσαι παίρνεις ταξί καλύτερα, γιατί μπορεί να περιμένεις πιο πολύ ώρα το λεωφορείο.

Αν δε βιάζεσαι...δεν υπάρχει δικαιολογία από τη στιγμή που ούτε κουτσός είσαι, ούτε στραβός.

Ε ναι. Έχω περπατήσει και μιάμιση ώρα όταν είχα χρόνο για σκότωμα. Αλλά μισή ώρα για περπάτημα καθημερινα δεν υπάρχει

Άμα σου έλεγα πόσες ώρες περπατάω καθημερινά, θα πάθαινες τρία εγκεφαλικά, εφ' όσον βρίσκεις το μισάωρο πολύ. Ούτε τα ΣΚ δεν υπάρχει χρόνος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...