JoooJ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 εσείς πηγαίνετε τώρα το καλοκαίρι μόνοι για μπάνιο στη θάλασσα; για διάφορους λόγους πήγαινα-πηγαίνω μόνος για μπάνιο. σχεδόν όλοι που βλέπω είναι παρέες και ελάχιστα πετυχαίνω κάποιο άτομο μόνο του τελείως. βασικά έχω συνηθίσει αλλά δε πηγαίνω σε κοσμοπολίτικες παραλίες με μπαράκια. εκεί ίσως αισθανόμουν κάπως... εσείς; 1
parlapipas25 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γενικα εισαι μοναχικος τυπος; Που αλλου πας μονος; Θα θελες να ειχες μια κοπελα να σου κανει παρεα;
JoooJ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 μην αρχίσετε το τρολλαρισμα παιδιά. απλά το καλοκαίρι λόγω δουλειάς κτλ αναγκαστικά πηγαίνω μόνος. το αναφέρω επειδή μερικοί χωρίς παρέα δε πηγαίνουν. μ έναν γνωστό που μιλούσα (σε άλλο μέρος) μου έλεγε, που να πάω δεν έχω παρέα. ούτε εννοούσα ότι πάω σε ερημικά μέρη. το αντίθετο, αλλά δε μ αρέσουν όμως τα φασαριόζικα 3
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγώ πάω μόνο με παρέα επειδή θα το θέλει η παρέα. Είμαι από τα ξενέρωτα άτομα που δεν τους αρέσει και πολύ η παραλία. 4
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλά κ εγώ δεν τρελαίνομαι γ μπάνια παραλία κτλπ Προτιμώ να άραξω στην παραλία στην ξαπλώστρα με τις ωρες 1
pontez2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Aν αναφέρεσαι σε Αττική, στα δικαστικά πάνε αρκετοί μοναχικοί τύποι.
ChimairaX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγώ πάω μόνο με παρέα επειδή θα το θέλει η παρέα. Είμαι από τα ξενέρωτα άτομα που δεν τους αρέσει και πολύ η παραλία. Δόξα σοι νόμιζα πως δεν θα βρω συμμάχους. Βασικά εγώ βαριέμαι το πήγαινε - έλα. Οδηγάω 8 χρόνια. ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ. Βαρέθηκα να είμαι ο ταρίφας της παρέας. Ποτέ κανείς δεν κατάλαβε το struggle του βρες πάρκινγκ σε παραλία. Την κίνηση που πιάνει κοντά σε παραλίες. Την βενζίνη που καις με πρώτη στους κύκλους που κάνεις για να βρεις θέση. Το πόσο γαμάτα είναι να πιάνεις το τιμόνι μετά από 4-5 ώρες έκθεσης στον ήλιο με τα αλάτια πάνω σου να κάνουν το έργο πιο δύσκολο. 27
JoooJ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 δεν είμαι από αττική ούτε ψάχνω παραλίες να πάω
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 εσείς πηγαίνετε τώρα το καλοκαίρι μόνοι για μπάνιο στη θάλασσα; για διάφορους λόγους πήγαινα-πηγαίνω μόνος για μπάνιο. σχεδόν όλοι που βλέπω είναι παρέες και ελάχιστα πετυχαίνω κάποιο άτομο μόνο του τελείως. βασικά έχω συνηθίσει αλλά δε πηγαίνω σε κοσμοπολίτικες παραλίες με μπαράκια. εκεί ίσως αισθανόμουν κάπως... εσείς; Και πέρυσι και πρόπερσι και άλλες χρονιές έχω πάει μόνη για μπάνιο. Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Αν θες να πας για μπάνιο δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πότε θα μπορεί να έρθει και η παρέα μαζί σου. [Τώρα το αν θα σχολιάσει κανείς κάτι του τύπου 'Ωωω αυτός/ή ήρθε μόνος/η για μπάνιο! Α τον καημένο/η!' πολύ που χέστηκες. Ξιδάκι.] 14
McNerd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Για μενα το πρόβλημα θα ήταν πού θα βάλω κινητό και λεφτά όσο κολυμπάω 7
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στις παραλίες καλύτερα να μην παίρνεις κινητό μαζί [ή να κουβαλάς κανα παρακμιακό που δεν σε καίει και να στο κλέψουν]. Λεφτά μόνο κερματάκια. Μιλάω για τις περιπτώσεις που πάμε μόνοι για μπάνιο. Με παρέα κάθονται όλοι εναλλάξ έξω για να προσέχουν τα πράγματα. 6
trelas007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γενικα δεν γουσταρω θαλασσα, μου φαινεται τρελη ταλαιπωρια, χωρις λογο, χωρις οφελος, χωρις να πεταω το βρακι μου απο χαρα. Θα προτιμουσα βουνο με 1000, χειμώνα-καλοκαιρι. Αυτο που έχω μεράκι να δοκιμάσω μια φόρα έστω στη ζωή μου είναι διακοπές μονος μου. 1-2 καλά βιβλια και παρεα εγω κ ο εαυτος μου. 6
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κοιτά να δεις επειδή δεν είμαι κοντά στην παραλία και δεν έχω δικό μου όχημα πηγαίνω μονο όταν πηγαινει και κάποιος φίλος. Απο εκεί και πέρα, αν ζούσα κοντά στην θάλασσα (σε φαση το κόβω με τα πόδια) άνετα θα πηγαινα μόνος για μερικές βουτιες σχεδόν καθημερινά.
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το θέμα είναι σε κάποιον: Του αρέσει η παραλία / μπάνιο Δεν του αρέσει η παραλία / μπάνιο Αν ανήκει κάποιος στην πρώτη κατηγορία δεν βλέπω λόγο να μην πάει μόνος του. Βέβαια μην κρίνουμε βάσει του που μένουμε. Αν ειναι κάποιος 1 ώρα απο την παραλία (κέντρο Αθήνας ας πούμε), ακόμα και αν του αρέσει το μπάνιο και γουστάρει μόνος του, μπορεί να βαριέται τη φάση ταξιδευω μόνος μου για ένα μπάνιο. Συνοπτικά πάω μόνος μου για μπάνιο όταν είμαι κοντά στην παραλία. Κολυμπάω και μόνος μου επι ώρες. Μόνος μου όμως βαριέμαι να αράξω παραλία χωρίς παρέα να μιλάω. Επίσης γουστάρω να οδηγω μόνος μου με τις ώρες. Δεν γουστάρω να οδηγω μόνος μου όμως για να πάω για μπάνιο μόνος μου!!!! 4
gdriver Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 το να πάει ένας άνθρωπος μόνος του για ποτό σε μπαρ ή μόνος του σε κλαμπ άντε, κουτσα στραβά, να πείς πως είναι κάπως περίεργο. αλλά να φτάσουμε να θεωρούμε το μπάνιο στην παραλία, μόνοι μας, περίεργο , ομολογώ δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. ούτε καν σε πασίγνωστες παραλίες με ταρίφα είσοδο. Ποτέ δε θεώρησα περίεργο μία τέτοια κίνηση. γουστάρεις παραλία στις 3 το μεσημέρι αλλά η παρέα θέλει 7 το απόγευμα , με γεια τους με χαρά τους, θα πάω όποτε μου κάνει κέφι. στην παραλία αράζεις να χαζέψεις τη θάλασσα , να δροσιστείς στο νερό και να βρείς λίγο ησυχία (όχι σε όλες τις παραλίες) , να διαβάζεις το βιβλιαράκι σου , το περιοδικό σου, να μαυρίσεις. Και σαν είκόνα δε μου φαίνεται περίεργο να είναι κανείς μόνος του στην παραλία αλλά και σαν κίνηση απολύτως φυσιολογική. 14 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα