Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα . Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση χάρτη destinator σε συσκευή πλοήγησης MLS 4810 BT,από την MLS,ενώ κάνω την σύνδεση υπολογιστή με συσκευή πλοήγησης,μου δείχνει ότι δεν έχω στον υπολογιστή το πρόγραμμα active sync,ο υπολογιστής μου ( WINDOWS 10 ) δεν δέχεται το active sync που κατεβάζω από το Internet.Καμιά βοήθεια ? Ευχαριστώ
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 βγαλε τη καρτα απο το mls βαλε την σε εναν ανταπτορα και βαλε απευθειας το αρχειο με τους χαρτες εκει που ειναι και οι αλλοι θα σε ρωτησει αν θελεις να σβησεις το παλιο πατα οκ η αντεγραψε τον και βαλτον καπου για αρχειο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έγινε η αναβάθμιση χάρτη στο mls. To mls δεν έχει κάρτα, οι χάρτες είναι στην συσκευή πλοήγησης . Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Προσπαθώ να βάλω χάρτες της MLS σε συσκευή gps Navigon.To Navigon έχει κάρτα SD ,ενώ το Mls δεν έχει κάρτα ,αλλά οι χάρτες είναι στη συσκευή.Καμιά βοήθεια ? Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορούμε να τρέξουμε χάρτες σε κάρτα sd σε συσκευή Navigon ? Eυχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα