frozex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γράφω εδώ γιατί το μόνο asus που έχω στο pc μου είναι η Mo/Bo και πιστεύω πως κάπως θα μπορέσετε να βοηθήσετε. Είχα το πρόβλημα που θα δείτε Site: εδώ και μετά από μία εκκαθάριση δίσκου και μια αφαίρεση αρχείου-προγράμματος με την βοήθεια του malwarebytes δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα. Errors κατά την εκκίνηση του υπολογιστή: Και ο υπερβολικά μεγάλος όγκος σφαλμάτων Για τα errors μου δώσανε μια βοήθεια η οποία δεν λειτούργησε. Quote When booting I get error message under "asus setup" 105814 Log.iniis Lost? Hi, you probably ran Ccleaner or similar and deleted this log file from your temporary folder, that is in use by a scheduled task. Open Task scheduler and expand the" task scheduler library". Open Asus and select the " i-setup" task , delete it, and you are done.
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το κάνεις uninstall (αν βγει σωστά) και δεν το βάζεις ποτέ ξανά. Problem solved!!!
White_Cat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλημέρα !Για μένα είναι στην περίπτωση αυτή (σχεδόν) προφανές ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή η εκκαθάριση δίσκου έσβησε μερικά αρχεία τα οποία δεν έπρεπε να σβηστούν. Αν ήμουν στη θέση σου, απλά θα ξαναπερνούσα όλους τους drivers (ειδικά αυτούς που αφορούν τη MB αλλά γιατί όχι και τους υπόλοιπους) και νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυνότανε.Να είσαι καλά,Ο Άσπρος Γάτος 1
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποιο κάνω uninstall; Το Asus suite και την υπόλοιπη σαβουρα που έβαλες/έβαλαν μέσα.
frozex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) SOLVED : https://www.youtube.com/watch?v=6oz0wvlIcNw Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από frozex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα