Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλησιάζουν η μέρες που τελειώνει το συμβόλαιο με την cosmote, και από ότι είδα στο site τους, και άκουσα τους υπαλλήλους στο 13888 δεν έχουν να κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά, οπότε σκεφτούμε να πάω σε nova η wind.

1. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να υπογράψω το  συμβόλαιο, έτσι ώστε να έχω δικαίωμα υπαναχώρησης; Να το υπογράψω σε κάποιο κατάστημα η όταν το φέρει η courier;
2. Οι αίτησης υπαναχώρησής που είναι θαμμένες στα site τους;  Εγώ πως γνωρίζω το ποτέ θα ξεκινήσει η διαδικασία φορτικότητάς; και αν τυχόν έχω κάποια καλύτερη προσφορά,  πως μπορώ να κάνω την αίτηση; φαξ με mail;

3. Μπορεί να καθυστέρηση η διαδικασία σε περίπτωση που αργήσω να εξοφλήσω τον τελευταίο λογαριασμό από τον υπάρχων παροχο;

Δημοσ.

ΟΚ, στο κατάστημα έγινε το συμβόλαιο, τώρα καλώς η κακώς είμαι σε κατάσταση υπαναχώρησης, και πρέπει να γίνει εντός τριών ημερών, νομίζω οτι αν είχε γίνει το συμβόλαιο απο τηλέφωνο θα είχα 14 μέρες για την υπαναχώρηση.

Δημοσ.

απο τηλεφωνο η απο ιντερνετ αν γινει εκτος καταστηματος εχεις 14 μερες δωρεαν υπαναχωρηση

Αν και οταν κσνεις την αιτηση θα σε παρουν για προσφορα αλλα συνηθως δεν κσνουν εκπτωση στο συμβολαιο αλλα καποιες δωροεπιταγες

Δημοσ.

Αυτοί την στιγμή με ενδιαφέρει να γίνει δεκτή η υπαναχώρηση απο την wind οσο ποιο γρήγορα γίνεται, για έκπτωσης και δώρα δεν με ενδιαφέρει μιας και ο συγγενής μου απλά άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να φυγή απο τον οτε.

Να πω οτι η αίτηση υπαναχώρησης στάλθηκε την ίδια μέρα που υπογράφηκε το συμβόλαιο, φυσικά με μερικές ώρες διάφορα.

Δημοσ.

ωχ με wind έμπλεξες 

εγω με forthnet έιχα κάνει αίτηση και επειδή δεν με συνδεαν πήγα να την αυρόσω 

9 μέρες έκαναν να την ακυρώσουν 

Δημοσ.

θα δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα, ελπίζω επειδή έγιναν όλα την ίδια μέρα, και ακόμα δεν πήρε η wind τον άρρυθμο να τελείωση ποιο γρήγορα η κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...