Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

picard-facepalm.jpg

Λυπαμαι μονο τους γυρω σας στο δρόμο και τις οικογενειες σας που βαζετε μεσα, τιποτα αλλο...

Μην λέμε ξανά τα ίδια... Λες να είχαμε φράγκα κ να καθόμασταν με τα παλιά;

Θα αγόραζα κορολα 2004 αν είχα τα λεφτά.

Κολλας στα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ.

δεν παιζει αλλο ποστ με καλυτερη περιγραφη του τι συνεβει .μονο οι βολεμενοι διαφωνουν.......

του μεντορ,εννοειται

• Like 3
Δημοσ.

δεν παιζει αλλο ποστ με καλυτερη περιγραφη του τι συνεβει .μονο οι βολεμενοι διαφωνουν.......

του μεντορ,εννοειται

Ρέ φίλε όλοι οι βολεμένοι γενικώς από δημόσιους υπαλλήλους έως οικογενειακή περιουσία μόνο μιλάνε χωρίς να ξέρουν..

Λες και εμείς θέλουμε να κάνουμε βόλτες με τα παλιά.. Όμως υπάρχει διαφορά από ένα παλιό Golf 1998 σε σύγκριση με την λιμουζίνα μου ρε φίλε υπάρχει τεράστια διαφορά... Ιδιας χρονιάς μοντέλα το ένα σέρνεται το άλλο πετάει και δεν βγάζει προβλήματα.

Εννοείται αν είχα 5000 τωρα θα το άλλαζα το παλιό αλλά που είναι;

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια...

δεν ειναι κανεις τοσο μαζοχιστης ή τοσο ανεγκεφαλος, που να μπορει να παρει ενα νεο αμαξι ασφαλεστερο και ανετοτερο και με καλυτερη καταναλωση κλπ κλπ κλπ,

και να μενει απο βιτσιο με το παλιο....η ανάγκη σε κάνει....νομιζω οτι ακομη και οι βολεμενοι θα επρεπε στοιχειωδως με κοινη λογικη να το αναγνωρισουν αυτο....αλλιως παμε στο γνωστο γνωμικο "Ο χορτασμένος, το νηστικό δεν τον πιστεύει."

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια...

δεν ειναι κανεις τοσο μαζοχιστης ή τοσο ανεγκεφαλος, που να μπορει να παρει ενα νεο αμαξι ασφαλεστερο και ανετοτερο και με καλυτερη καταναλωση κλπ κλπ κλπ,

και να μενει απο βιτσιο με το παλιο....η ανάγκη σε κάνει....νομιζω οτι ακομη και οι βολεμενοι θα επρεπε στοιχειωδως με κοινη λογικη να το αναγνωρισουν αυτο....αλλιως παμε στο γνωστο γνωμικο "Ο χορτασμένος, το νηστικό δεν τον πιστεύει."

Ξέρεις ποιο είναι το καλό; στην Ελλάδα αυτή θα πεινάσει κ ο χορτασμενος κ θα δει πως ήταν...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια...

Το θέμα είναι ότι μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν πως το νεώτερο αυτοκίνητο είναι και ασφαλέστερο...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν πως το νεώτερο αυτοκίνητο είναι και ασφαλέστερο...

Είπαμε ρε είναι, αλλά αν σε μοντέλο 2004 χωρίς πλευρικούς δοκούς σε βρει ο άλλος την ίδια ζημιά με εμένα θα παθεις.

Εσύ δεν λες να καταλάβεις ότι Made in Japan έχουν αλλη ποιότητα.

Δημοσ.

τωρα θα μας πουν και οτι εχουν και ποιοτητα κατασκευης και λαμαρινας τα γιαπωνεζικα και θα γελασουν και τα βοτσαλα... τεσπα αρκετα με το off topic και τους φανμποισμούς. το θεμα ειναι ξεκαθαρο, οι χαροι πρεπει να μπουν στην πρεσα.-

• Like 1
Δημοσ.

τωρα θα μας πουν και οτι εχουν και ποιοτητα κατασκευης και λαμαρινας τα γιαπωνεζικα και θα γελασουν και τα βοτσαλα... τεσπα αρκετα με το off topic και τους φανμποισμούς. το θεμα ειναι ξεκαθαρο, οι χαροι πρεπει να μπουν στην πρεσα.-

Δώσε μας φράγκα να μπούνε, εσύ για πρωθυπουργός θα ήσουν μάνα :)

Δημοσ.

πιστεύω όλοι το ξέρουν αυτό αλλά είναι περίπτωση... αν δε παινέψεις το σπίτι σου...

δώσε λεφτά σε αυτόν που έχει το σαράβαλο να πάρει άλλο να δούμε τι θα λέει μετά για το παλιό.

είναι εγωιστικό το θέμα. όσα δε φτάνει η αλεπού...

το θεμα ειναι ξεκαθαρο, οι χαροι πρεπει να μπουν στην πρεσα.-

μαζί σου σε αυτό αλλά καταλαβαίνω και αυτούς με τους χάρους.

ε δε μπορεί να τον γ@μας τον άλλον με κάθε πιθανή και απίθανη ιδέα φορολογίας και μετά να του λες... πρέπει να αλλάξεις το αυτοκίνητο σου γιατί είναι παλιό.

θα μου πεις πρέπει να το κάνει μόνος του.

ναι οκ αλλά όσο τον στριμώχνεις θα αναγκάζεται να πάρει το ρίσκο να κυκλοφορεί χωρίς λάστιχα, χωρίς ασφάλεια...

ποιος φταίει τώρα;

και η κατάσταση θα χειροτερέψει σίγουρα...

• Like 2
Δημοσ.

πιστεύω όλοι το ξέρουν αυτό αλλά είναι περίπτωση... αν δε παινέψεις το σπίτι σου...

δώσε λεφτά σε αυτόν που έχει το σαράβαλο να πάρει άλλο να δούμε τι θα λέει μετά για το παλιό.

είναι εγωιστικό το θέμα. όσα δε φτάνει η αλεπού...

μαζί σου σε αυτό αλλά καταλαβαίνω και αυτούς με τους χάρους.

ε δε μπορεί να τον γ@μας τον άλλον με κάθε πιθανή και απίθανη ιδέα φορολογίας και μετά να του λες... πρέπει να αλλάξεις το αυτοκίνητο σου γιατί είναι παλιό.

θα μου πεις πρέπει να το κάνει μόνος του.

ναι οκ αλλά όσο τον στριμώχνεις θα αναγκάζεται να πάρει το ρίσκο να κυκλοφορεί χωρίς λάστιχα, χωρίς ασφάλεια...

ποιος φταίει τώρα;

και η κατάσταση θα χειροτερέψει σίγουρα...

Επειδή τα γράφεις για εμένα... Και λεφτά να μου δώσεις πάλι Ιάπωνα θα πάρω!!!

Επίσης το δικό μου το σαράβαλο όπως το πες φοράει καινούρια λάστιχα αξίας 200 ευρώ, τα καινούρια τα δικα σας;;;; στο δρόμο βλέπω τα καινούρια χωρίς λάστιχα... Εσείς είστε πιο μεγάλος κίνδυνος!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...