vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μόνος τα βγάζω. Δεν λέει κάτι αυτό.ΠΩΣ δεν λέει; άλλο να στα δίνει η μαμά Άλλο να τρέχεις. Αν αληθεύει ότι τα βγάζεις μόνος και σου φαίνονται λίγα είσαι τυχερός.
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γενικά για λάστιχα είναι λίγα άσχετα το πως μου φαίνονται εμένα. Βέβαια λάστιχα δεν αλλάζεις για τους άλλους για να το λες σαν να είναι κάποιο κατόρθωμα.
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Επειδή τα γράφεις για εμένα... Και λεφτά να μου δώσεις πάλι Ιάπωνα θα πάρω!!! Επίσης το δικό μου το σαράβαλο όπως το πες φοράει καινούρια λάστιχα αξίας 200 ευρώ, τα καινούρια τα δικα σας;;;; στο δρόμο βλέπω τα καινούρια χωρίς λάστιχα... Εσείς είστε πιο μεγάλος κίνδυνος!!! Εμένα €440. Μου επιτρέπει η Αυτού Μεγαλειότητα να γράψω; 1
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πλάκα έχετε. Τί να πούμε κι εμείς που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ αυτοκίνητο [ναι, είδος πολυτελείας τα τελευταία χρόνια] αφού ο μισθός δεν φτάνει ούτε για αποταμίευση 50€ το μήνα 2
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εμένα €440. Μου επιτρέπει η Αυτού Μεγαλειότητα να γράψω;Ρέ φίλε αν τα βγάζεις μόνος μιλάς... Αν στα δίνει η μαμά μην μιλάς, αυτής της άποψης είμαι. Πλάκα έχετε. Τί να πούμε κι εμείς που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ αυτοκίνητο [ναι, είδος πολυτελείας τα τελευταία χρόνια] αφού ο μισθός δεν φτάνει ούτε για αποταμίευση 50€ το μήνα Αυτοι τα θέλουν όλα τι να κάνουμε δεν γεννηθήκαμε όλοι τυχεροί Πέσαμε από φτωχά @@ρια. Το θεμα φυσικά είναι Ν μάθεις να επιβιώνεις σε αυτήν την ζούγκλα που λέγεται Ελλάδα 1
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πλάκα έχετε. Τί να πούμε κι εμείς που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ αυτοκίνητο [ναι, είδος πολυτελείας τα τελευταία χρόνια] αφού ο μισθός δεν φτάνει ούτε για αποταμίευση 50€ το μήνα Μην νομίζεις, εγώ έτοιμο το βρήκα. Αν και δεν νομίζω να ήθελε κανείς να αποκτήσει αυτοκίνητο με αυτό τον τρόπο.
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μην νομίζεις, εγώ έτοιμο το βρήκα. Αν και δεν νομίζω να ήθελε κανείς να αποκτήσει αυτοκίνητο με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή που το βρήκες για λέγε
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το έκλεψα και άλλαξα νούμερα. Ή πέθανε ο πατέρας μου και έμεινε η μάνα μου με 2 αυτοκίνητα. Διάλεξε.
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το έκλεψα και άλλαξα νούμερα. Ή πέθανε ο πατέρας μου και έμεινε η μάνα μου με 2 αυτοκίνητα. Διάλεξε. Οκ μιλάμε για το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, εγώ απευθύνομαι στους τεμπέληδες που κάνουν την αδερφή με ξένο ποπό. Η δικιά σου περίπτωση είναι άλλη.. Τέλος.
Constantine.Ko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κατέθεσα πινακίδες στο Lexus IS250 εδώ και 4 χρόνια , και πήρα πίσω τις πινακίδες από το παρατημένο στο χωράφι HONDA CIVIC του 1992 (φουλ έξτρα , χωρίς ABS AIRBAGS κλπ) , του έκανα σέρβις και άλλαξα λάστιχα και κυκλοφορώ με αυτό... Η παθητική ασφάλεια όμως είναι κάτι που με προβληματίζει αρκετά και μη γελιόμαστε , τα παλιά γιαπωνέζικα μπορεί να είναι εκπληκτικά σε αξιοπιστία επιδόσεις κλπ άλλα δεν υπάρχει επαφή πχ ανάμεσα σε ένα CIVIC 92' και ένα CIVIC 2005... θα μου πείτε εδώ μερικοί λόγω κρίσης παράτησαν τα αυτοκίνητα και κυκλοφορούν με δίκυκλα... Θα ήθελα προτάσεις , να στείλω το civic και να πάρω κάποιο άλλο μικρό οικονομικό , δεν με ενδιαφέρουν παραπάνω από 2 καθίσματα και οι χώροι ... Αρκεί να είναι αξιόπιστο για καθημερινή μετακίνηση 70χλμ.. Με κόστος έως 6.000 ευρώ και να θυμίζει αυτοκίνητο (όχι ντίζα αντί για υδραυλικό συμπλέκτη... )
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κατέθεσα πινακίδες στο Lexus IS250 εδώ και 4 χρόνια , και πήρα πίσω τις πινακίδες από το παρατημένο στο χωράφι HONDA CIVIC του 1992 (φουλ έξτρα , χωρίς ABS AIRBAGS κλπ) , του έκανα σέρβις και άλλαξα λάστιχα και κυκλοφορώ με αυτό... Η παθητική ασφάλεια όμως είναι κάτι που με προβληματίζει αρκετά και μη γελιόμαστε , τα παλιά γιαπωνέζικα μπορεί να είναι εκπληκτικά σε αξιοπιστία επιδόσεις κλπ άλλα δεν υπάρχει επαφή πχ ανάμεσα σε ένα CIVIC 92' και ένα CIVIC 2005... θα μου πείτε εδώ μερικοί λόγω κρίσης παράτησαν τα αυτοκίνητα και κυκλοφορούν με δίκυκλα... Θα ήθελα προτάσεις , να στείλω το civic και να πάρω κάποιο άλλο μικρό οικονομικό , δεν με ενδιαφέρουν παραπάνω από 2 καθίσματα και οι χώροι ... Αρκεί να είναι αξιόπιστο για καθημερινή μετακίνηση 70χλμ.. Με κόστος έως 6.000 ευρώ και να θυμίζει αυτοκίνητο (όχι ντίζα αντί για υδραυλικό συμπλέκτη... ) Εσένα είναι αρχαίο, 1998 το δικό μου, υδραυλικο, abs, airbag κανονικά. Με 6000 πας για yaris... Βασιλιάς.
4saken Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ΠΩΣ δεν λέει; άλλο να στα δίνει η μαμά Άλλο να τρέχεις. Αν αληθεύει ότι τα βγάζεις μόνος και σου φαίνονται λίγα είσαι τυχερός. Και αλλο να τα τρως απο τις ασφαλιστικες. 2
vairass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και αλλο να τα τρως απο τις ασφαλιστικες.Χάχα καλό... Εγώ τουλάχιστον το λέω, εσύ; όχι φυσικά. Ο Μαζω μπορεί να είναι ότι είναι αλλά με το τραγούδι του είχε πει αλήθειες.. " του μπαμπά, του μπαμπά" για τους φλώρους.
4saken Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ετσι, επειδη εσυ το κανεις και το λες εισαι μαγκας, εγω που δεν το λεω (επειδη δεν το κανω) ειμαι το λαμογιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις