Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αλλη μια ερωτηση!!! Εκανα το quest και πλεον εμφανιζει 2 wifi...οκ ολα μεχρι εδω....μεχρι να περασουν περιπου λιγες ωρες (4-6) και ξαφνικα... μου πεταει το Modem ΟΛΑ μου τα μηχανηματα απο τα wifi του!!! και το κανονικο και το quest και δεν τα συνδεει μεχρι να του κανω power on-off ... τι φταιει!?? Επισης αλλαζω το modem και βαζω το ZTE παλι της WIND (μου το δωσανε λογο καποιον παραπονων) και αυτο επισης τα ιδια μου κανει ...παλι τα πεταει ΟΛΑ εξω.!
slk200gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αλλη μια ερωτηση!!! Εκανα το quest και πλεον εμφανιζει 2 wifi...οκ ολα μεχρι εδω....μεχρι να περασουν περιπου λιγες ωρες (4-6) και ξαφνικα... μου πεταει το Modem ΟΛΑ μου τα μηχανηματα απο τα wifi του!!! και το κανονικο και το quest και δεν τα συνδεει μεχρι να του κανω power on-off ... τι φταιει!?? Επισης αλλαζω το modem και βαζω το ZTE παλι της WIND (μου το δωσανε λογο καποιον παραπονων) και αυτο επισης τα ιδια μου κανει ...παλι τα πεταει ΟΛΑ εξω.! δεν νομιζω να φταει ο guest λογαριασμος,ναι 2 δικτυα πρεπει να σου βγαλει,αν θελεις ποντως να βγεις απο την περιεργεια κατηργησε τον guest λογαριασμος αστο καμια μερα να παιξει να δεις τι παιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 δεν νομιζω να φταει ο guest λογαριασμος,ναι 2 δικτυα πρεπει να σου βγαλει,αν θελεις ποντως να βγεις απο την περιεργεια κατηργησε τον guest λογαριασμος αστο καμια μερα να παιξει να δεις τι παιζει Ολα οκ τελικα στο καινουργιο! Ηθελε μονο μια πολυ μικρη ρυθμιση!!!
MindControl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν δίνεις για κανέναν λόγο και ποτέ κωδικούς, που είναι συνδεδεμένοι με την δική σου ταυτότητα!MindControl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα