Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα μαγαζί ρίχνει άκυρα, διαγράφετε κάθε ονομα από τα τόπικς, οπότε και αναζήτηση να γίνει, αρνητικά δεν θα δει κάποιος. Όχι μόνο για αυτό το μαγαζί, αλλά για κάθε μαγαζί. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και παρερμήνευσα εγώ τα γραφόμενά σου. Δεν ειναι αυτη η αληθεια. Απο τον τιτλο φευγει για αποφυγη διαφημισης καθως και ο (ακυρος, χωρις προσφορα, μετα) συνδεσμος απο το πρωτο ποστ επισης για αποφυγη διαφημισης - επισκεψιμοτητας. 100 φορες τα εχουμε πει, καποιοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν, και δεν εννοω προσωπικα εσενα. Θα εχουν τους λογους τους πιθανον. Ετσι, αν γινει αυτη η ("δυσκολη" προφανως) αναζητηση, θα τα βγαλει ΟΛΑ. Θελει πολυ λιγοτερο χρονο απο το να γραψει κανείς ενα ποστ "γκρινιας". 1
panostx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Είναι όντως το SE; Ναι, βάσει χαρακτηριστικών είναι το SE με 3GB μνήμη. 1
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ναι, βάσει χαρακτηριστικών είναι το SE με 3GB μνήμη. Ακριβώς: Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή4x1.8 GHz + 4x1.2 GHz Πυρήνες Επεξεργαστή8 Εσωτερική Μνήμη RAM3 GB 1
dimitris_dimos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 thanks για τις απαντήσεις άρα δεν υπάρχει καν προσφορά....είναι λάθος καταχώρηση στο skroutz
athanaso77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ναι, βάσει χαρακτηριστικών είναι το SE με 3GB μνήμη. Και από τον τίτλο φαίνεται... H840 είναι το SE, ενώ το κανονικό G5 είναι το Η850.
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Προσωπικά πήρα 2 φορές ακριβό laptop από αυτούς σε φαινομενικά "ύποπτη" τιμή (200-300 ευρώ κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα) και τις 2 φορές ήταν άψογη η εμπειρία μου. Την δεύτερη φορά μάλιστα γιατί το laptop που είχα παραγγείλει τάχα είχε εξαντληθεί μου πρότειναν το ακριβώς επόμενο μοντέλο που είχαν σε στοκ. Δεν μου ζήτησαν καμία διαφορά. Μου φάνηκαν επαγγελματίες με πολλαπλή τηλεφωνική επικοινωνία από πλευράς τους. Αφού σου πρότειναν ακριβότερο μοντέλο στα ίδια λεφτά γιατί λες τάχα εξαντλήθηκε; Αν ήταν έτσι θα σου ζητούσαν τη διαφορά! Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα!
panos7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 εχει ξαναγινει και με αλλο καταστημα πιο παλια αυτο αλλα δεν μπορω να θυμηθω πιο ηταν! ακομη και στα 312 παντως το G5 κατα τη γνωμη μου παντα δεν αξιζει...
Eurwpoulo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά το κατάστημα είναι σάπιο! Πήρα δύο tempered glass για s7 και η μια ήταν κομπλέ και η άλλη χρησιμοποιημένα! Πήρα τηλέφωνο μου είπαν θα το ελέγξουμε και δεν με πήραν Πότε πίσω! Προσοχή λοιπόν! Φυσικά τους έκραξα και δεν πρόκειται να ξανά ψωνίσω! Ντροπή τους καλο θα ηταν να μην τα ισοπεδωνεις ολα απο ενα τοσο <<ακυρο>> περιστατικο. μπορει να σε πηραν και να μην το ειδες,η απλα να το..ξεχασαν. σκεψου λιγο και τη μερια των υπαλληλων. εσυ γτ δεν ασχοληθηκες παρα περα για να δεις τι θα γινοταν στο τελος? και μου φαινεται χλωμο ενα tempered να ειναι χρησιμοποιημενο. 1
AchilleasOiko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Όπως πολύ απλά παραθέτω και προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, το κατάστημα electroholic στο Αιγάλεω είναι σάπιο! Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω Γιατί ήταν ένα απλό glass 2.5 ευρώ! Αν ήταν τίποτα πιο ακριβό θα με έβρισκαν μπροστά τους! Τονίζω! Φαντάσου και συμπεριφέρονται ετσι για ένα απλό tempered glass ! Τι θα γίνει σε πιο ακριβά πράγματα! Μακρυά παιδιά! Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα και ούτε θελω_ δεν είμαι καν από Αθήνα φαντάστειτε!
Eurwpoulo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 παραπανω τα παιδια ομως ειπαν οτι με πιο ακριβα μηχανηματα δεν ειχαν θεμα. μονο εσυ φωναζεις οτι ειναι σαπιο και ολα αυτα για ενα tempered glass που ετυχε να ειναι ελλατωματικο. Για να ειναι και σπονσορας του παναθηναικου πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο σαπιο και οτι μαλλον εσυ περιμενες οτι για ενα tempered glass θα σε αντιμετωπισουν σα να εισαι βασιλιας. δε σε πηραν?πηγαινε απο εκει και πιστευω οτι ανετα θα σε εξυπηρετησουν επιτοπου. αλλα σκεψου λιγο και το μαγαζι του αλλου πριν βγεις εσυ στα φορουμ και αρχισεις να κραζεις. 1
AchilleasOiko Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το μαγαζί όταν μου χαλάει την χαρά και μου δίνει χρησιμοποιημένο tempered glass και τα σκουπίδια να είναι μέσα στην συσκευασία κιόλας! Ντροπή! Σαπίλα! Και να την έχει κλείσει από πίσω με το barcode! Μακρυά Μακρυά! Τα 2.50 σε άλλον θα γι ουν 500 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις