Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράψε κατάστημα,και καμία πληροφορία (κατάστημα electroholic)

Μην πετάς έτσι απλά ένα λινκ

(To συγκεκριμένο κατάστημα πάντως,επειδή έχω αγοράσει από το αιγαλεω αρκετές φορες,είναι αξιόπιστο)

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ σοβαρο μαγαζι, γνωστο κυριως για τις ανταγωνιστικες τιμες στα λαπτοπ, χορηγος φανελας (πισω) και στον μπασκετικο Παναθηναικο, αποκλειεται να ειναι μουφα.

Eιναι διπλα στο Μετρο Αιγαλεω.

Πολυ καλο τηλεφωνο, υπαρχει και η εκδοση SE (3gb ram) στα 276, βγηκε και το G6, οποτε δεν ειναι και ουρανοκατεβατη τιμη.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν παρουσιάζει θέματα με την οθόνη που δεν τα αναγνωρίζει η LG?

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 2 μηνες.

Οι τελευταιες ενημερωσεις του κινητου εχουν αναφερθει οτι εχουν διορθωσει αν οχι εξαφανισει σε αρκετους το προβλημα που εχει η οθονη

Δεν ειχα ποτε το προβλημα για αυτο και δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη.

• Moderators
Δημοσ.

Καντε και καμια αναζητηση στην ενοτητα αν δεν θυμαστε για το οποιοδηποτε μαγαζι.

Δημοσ.

Παιδιά το κατάστημα είναι σάπιο! Πήρα δύο tempered glass για s7 και η μια ήταν κομπλέ και η άλλη χρησιμοποιημένα! Πήρα τηλέφωνο μου είπαν θα το ελέγξουμε και δεν με πήραν Πότε πίσω! Προσοχή λοιπόν! Φυσικά τους έκραξα και δεν πρόκειται να ξανά ψωνίσω! Ντροπή τους

Δημοσ.

Παιδιά το κατάστημα είναι σάπιο!

Προσωπικά πήρα 2 φορές ακριβό laptop από αυτούς σε φαινομενικά "ύποπτη" τιμή (200-300 ευρώ κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα) και τις 2 φορές ήταν άψογη η εμπειρία μου.

Την δεύτερη φορά μάλιστα γιατί το laptop που είχα παραγγείλει τάχα είχε εξαντληθεί μου πρότειναν το ακριβώς επόμενο μοντέλο που είχαν σε στοκ. Δεν μου ζήτησαν καμία διαφορά. Μου φάνηκαν επαγγελματίες με πολλαπλή τηλεφωνική επικοινωνία από πλευράς τους.

Δημοσ.

Καντε και καμια αναζητηση στην ενοτητα αν δεν θυμαστε για το οποιοδηποτε μαγαζι.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα μαγαζί ρίχνει άκυρα, διαγράφετε κάθε ονομα από τα τόπικς, οπότε και αναζήτηση να γίνει, αρνητικά δεν θα δει κάποιος. Όχι μόνο για αυτό το μαγαζί, αλλά για κάθε μαγαζί.

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και παρερμήνευσα εγώ τα γραφόμενά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Από μια άσχημη εμπειρία μην κρίνουμε ένα κατάστημα.

Λογικό είναι να έχει και 1-2 ατυχές στιγμές.

Αν βέβαια το κάνει κάτ επανάληψη τότε πέφτει μαύρο.

Δημοσ.

Εγώ να προσθέσω ότι έχω εξακριβωμένα διαπιστωσει να πουλάει μηχάνημα από Αμερική το οποίο δεν έχει εγγύηση στην Ευρώπη. Το μηχανημα είχε πρόβλημα στην οθόνη, προφανώς δε το στείλανε στην Αμερική για επίσκευη και το επισκευασανε οι ίδιοι τοποθετώντας οθόνη με χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Ούτε να πω ότι το κάνουμε σύστημα θέλω, ούτε να κακολογισω αλλά ας προσέχουμε πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...