Dimis6694 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.gr/s/8413492/LG-G5-32GB.html Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από matrixxx
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γράψε κατάστημα,και καμία πληροφορία (κατάστημα electroholic) Μην πετάς έτσι απλά ένα λινκ (To συγκεκριμένο κατάστημα πάντως,επειδή έχω αγοράσει από το αιγαλεω αρκετές φορες,είναι αξιόπιστο) 2
blueangel3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προσοχη στα LG και τα boot loop τους! Όντως..ευτυχως παντως δεν εχει ακουστει κατι τελευταια
eko13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πολυ σοβαρο μαγαζι, γνωστο κυριως για τις ανταγωνιστικες τιμες στα λαπτοπ, χορηγος φανελας (πισω) και στον μπασκετικο Παναθηναικο, αποκλειεται να ειναι μουφα. Eιναι διπλα στο Μετρο Αιγαλεω. Πολυ καλο τηλεφωνο, υπαρχει και η εκδοση SE (3gb ram) στα 276, βγηκε και το G6, οποτε δεν ειναι και ουρανοκατεβατη τιμη.
ziaba Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το συγκεκριμένο δεν παρουσιάζει θέματα με την οθόνη που δεν τα αναγνωρίζει η LG?
savvassfa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 2 μηνες. Οι τελευταιες ενημερωσεις του κινητου εχουν αναφερθει οτι εχουν διορθωσει αν οχι εξαφανισει σε αρκετους το προβλημα που εχει η οθονη Δεν ειχα ποτε το προβλημα για αυτο και δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καντε και καμια αναζητηση στην ενοτητα αν δεν θυμαστε για το οποιοδηποτε μαγαζι.
AchilleasOiko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδιά το κατάστημα είναι σάπιο! Πήρα δύο tempered glass για s7 και η μια ήταν κομπλέ και η άλλη χρησιμοποιημένα! Πήρα τηλέφωνο μου είπαν θα το ελέγξουμε και δεν με πήραν Πότε πίσω! Προσοχή λοιπόν! Φυσικά τους έκραξα και δεν πρόκειται να ξανά ψωνίσω! Ντροπή τους
gr234567 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το H840 που έβαλαν είναι το se μοντέλο με τον snap652, άρα δεν υπάρχει προσφορά.
Billator Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδιά το κατάστημα είναι σάπιο! Προσωπικά πήρα 2 φορές ακριβό laptop από αυτούς σε φαινομενικά "ύποπτη" τιμή (200-300 ευρώ κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα) και τις 2 φορές ήταν άψογη η εμπειρία μου. Την δεύτερη φορά μάλιστα γιατί το laptop που είχα παραγγείλει τάχα είχε εξαντληθεί μου πρότειναν το ακριβώς επόμενο μοντέλο που είχαν σε στοκ. Δεν μου ζήτησαν καμία διαφορά. Μου φάνηκαν επαγγελματίες με πολλαπλή τηλεφωνική επικοινωνία από πλευράς τους.
andreasece Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καντε και καμια αναζητηση στην ενοτητα αν δεν θυμαστε για το οποιοδηποτε μαγαζι. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα μαγαζί ρίχνει άκυρα, διαγράφετε κάθε ονομα από τα τόπικς, οπότε και αναζήτηση να γίνει, αρνητικά δεν θα δει κάποιος. Όχι μόνο για αυτό το μαγαζί, αλλά για κάθε μαγαζί. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και παρερμήνευσα εγώ τα γραφόμενά σου. 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Από μια άσχημη εμπειρία μην κρίνουμε ένα κατάστημα. Λογικό είναι να έχει και 1-2 ατυχές στιγμές. Αν βέβαια το κάνει κάτ επανάληψη τότε πέφτει μαύρο.
Maverickj13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εγώ να προσθέσω ότι έχω εξακριβωμένα διαπιστωσει να πουλάει μηχάνημα από Αμερική το οποίο δεν έχει εγγύηση στην Ευρώπη. Το μηχανημα είχε πρόβλημα στην οθόνη, προφανώς δε το στείλανε στην Αμερική για επίσκευη και το επισκευασανε οι ίδιοι τοποθετώντας οθόνη με χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Ούτε να πω ότι το κάνουμε σύστημα θέλω, ούτε να κακολογισω αλλά ας προσέχουμε πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις