stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς σε αυτά δεν τα δοκιμάσαμε... Μάλλον ευτυχώς Πάντως φαίνεται όντως να αντέχει τα πάνδεινα,καλό αυτό. Πρέπει τα κινητά να αντέχουν σε σκληρή χρηση,όχι να σπάνε για χαβαλε. 1
newsformobiles Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μονο που στην ΚΥΠΡΟ δεν το εχουμε. Δεν έγραφες ότι θέλεις κινητό από Κύπρο...
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πες σε κάποιον να στο πάρει και να στο στειλει Κύπρο Εύκολο
thelos257 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πες σε κάποιον να στο πάρει και να στο στειλει Κύπρο Εύκολο Δυστοιχως κανεις δεν κανει τετοια στις μερες μας φιλε Στελιο. Δεν έγραφες ότι θέλεις κινητό από Κύπρο... Λαθος μου συγνωμη αλλα το βλεπετε τοποθεσια: Κυπρος αρα ειναι λογικο.
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δυστοιχως κανεις δεν κανει τετοια στις μερες μας φιλε Στελιο. Μην το λες 4 φορές εδώ μέσα έχω κάνει τέτοια εξυπηρέτηση σε φίλους κυπραιους :) 1
newsformobiles Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Λαθος μου συγνωμη αλλα το βλεπετε τοποθεσια: Κυπρος αρα ειναι λογικο. Και όμως διαχειριστής στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi-miui που είναι στην Κύπρο, αγοράζει από το εξωτερικό. Οπότε γιατί όχι και εσύ !?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα