twd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 καλησπερα ομαδα!οπως γραφω στο τιτλο του θεματος μου θελω να κανω αυτο για να μου δουλεψει μια εφαρμογη που δουλευω αρκετα συχνα στο ταμπλετ(μην ρωτησετε ποια ειναι η εφαρμογη,δεν θα την πω).υπαρχει τροποσ και πως?ειδα κατι στο youtube αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη....η εκδοση του store poy εχω ειναι 7.8.16.P-all[0] [PR] 155590935 τουλαχιστον να παω στην 7.6. το ταμπλετ ειμαι rootarismeno
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πρεπει να βρεις την αντίστοιχη έκδοση που ψάχνεις, αλλά και πάλι μολις την ανοιξεις θα κάνει μονη της update στην τελετυταία έκοδση
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 μολις την ανοιξεις θα κάνει μονη της update στην τελετυταία έκοδσηΔεν είναι απαραίτητο.Αν έχει απενεργοποιηθεί το αυτόματη ενημέρωση δεν θα έχει θέμα . καλησπερα ομαδα!οπως γραφω στο τιτλο του θεματος μου θελω να κανω αυτο για να μου δουλεψει μια εφαρμογη που δουλευω αρκετα συχνα στο ταμπλετ(μην ρωτησετε ποια ειναι η εφαρμογη,δεν θα την πω).υπαρχει τροποσ και πως?ειδα κατι στο youtube αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη....η εκδοση του store poy εχω ειναι 7.8.16.P-all[0] [PR] 155590935 τουλαχιστον να παω στην 7.6. το ταμπλετ ειμαι rootarismenoΕδώ σου έχω την 7.6.07 http://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=175575
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η εφαρμογη δεν δουλευει γιατι εκανε update και το ταμπλετ σου πλεον δεν πληροι τις προϋποθεσεις(επεξεργαστης ή εκδοση ανδροιδ). Βρες παλιοτερη εκδοση της εφαρμογης και ασε το play store
twd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.τελικα ελυσα το προβλημα μου κανωντας τα εξης:ρυθμισεις/εφαρμογες/ολα/google play store/διαγραφη των ενημερωμενων εκδοσεων.και ετσι με πηγε αυτοματα στην εργοστασιακη εκδοση του store και μου δουλεψε η εφαρμογη.φυσικα εχω κανει απενεργοποιηση στα update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα