Προς το περιεχόμενο

downgrade google play store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ομαδα!οπως γραφω στο τιτλο του θεματος μου θελω να κανω αυτο για να μου δουλεψει μια εφαρμογη που δουλευω αρκετα συχνα στο ταμπλετ(μην ρωτησετε ποια ειναι η εφαρμογη,δεν θα την πω).υπαρχει τροποσ και πως?ειδα κατι στο youtube αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη....η εκδοση του store poy εχω ειναι 7.8.16.P-all[0] [PR] 155590935 τουλαχιστον να παω στην 7.6. το ταμπλετ ειμαι rootarismeno

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις την αντίστοιχη έκδοση που ψάχνεις, αλλά και πάλι μολις την ανοιξεις θα κάνει μονη της update στην τελετυταία έκοδση

Δημοσ.

μολις την ανοιξεις θα κάνει μονη της update στην τελετυταία έκοδση

Δεν είναι απαραίτητο.

Αν έχει απενεργοποιηθεί το αυτόματη ενημέρωση δεν θα έχει θέμα .

καλησπερα ομαδα!οπως γραφω στο τιτλο του θεματος μου θελω να κανω αυτο για να μου δουλεψει μια εφαρμογη που δουλευω αρκετα συχνα στο ταμπλετ(μην ρωτησετε ποια ειναι η εφαρμογη,δεν θα την πω).υπαρχει τροποσ και πως?ειδα κατι στο youtube αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη....η εκδοση του store poy εχω ειναι 7.8.16.P-all[0] [PR] 155590935 τουλαχιστον να παω στην 7.6. το ταμπλετ ειμαι rootarismeno

Εδώ σου έχω την 7.6.07 http://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=175575
Δημοσ.

Η εφαρμογη δεν δουλευει γιατι εκανε update και το ταμπλετ σου πλεον δεν πληροι τις προϋποθεσεις(επεξεργαστης ή εκδοση ανδροιδ). Βρες παλιοτερη εκδοση της εφαρμογης και ασε το play store

Δημοσ.

καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.τελικα ελυσα το προβλημα μου κανωντας τα εξης:ρυθμισεις/εφαρμογες/ολα/google play store/διαγραφη των ενημερωμενων εκδοσεων.και ετσι με πηγε αυτοματα στην εργοστασιακη εκδοση του store και μου δουλεψε η εφαρμογη.φυσικα εχω κανει απενεργοποιηση στα update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...