newton91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Δοκίμασα για παράδειγμα τους google maps και δεν φορτώνουν.....πάλι καλά που έχω το iPad μαζί μου και κάνω δουλειά. Πως μετά να μην έχει κέρδη αυτή η εταιρεία. Όταν έχει κάνει συμφωνίες με την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ωστε οι υπηρεσίες της να δουλεύουν απρόσκοπτα. Νομίζω, δεν θα ενδιαφερθεί για το τι θα γράψουμε εμείς , στην Ελλαδιτσα,για το αν έχει η beta της προβλήματα. Φτάνει να δουλεύει καλά στην Κίνα. Όλα τα αλλά είναι ιστορίες θερινής νυχτός.... Αυτα που λες θελω να τα ακουσω και απο αλλους να δω αν ισχυουν,αλλιως εισαι η προσωποποιηση της παραπληροφορησης 1
haHa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Τα iPhone δεν ειναι παντου στην Κινα και δεν εχει καθε Κινεζος απο ενα. Η apple ειναι η τριτη-τεταρτη πιο δημοφιλης μαρκα, ενδεικτικα η apple ειχε γυρω στο 9.6% market share το 2016. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από haHa 1
Neg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τα iPhone δεν ειναι παντου στην Κινα και δεν εχει καθε Κινεζος απο ενα. Η apple ειναι η τριτη-τεταρτη πιο δημοφιλη μαρκα, ενδεικτικα η apple ειχε γυρω στο 9.6% market share το 2016. Η Apple είχε το πάνω χέρι στην κίνα την εποχή του iPhone 6 και 6 Plus όταν άνοιξε τα Apple Stores στην κίνα και έγινε No. 1 Brand για ένα χρονικό διάστημα γιατί ξετρελάθηκαν τότε οι Κινέζοι + το ότι η δυτική κουλτούρα και τα προϊόντα είναι Status Symbol στην κίνα. Τους έφυγε πλέον η κάψα και ξαναγύρισαν στις κινέζικες μάρκες.
Kopstas123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 To λέει και ο λαός, πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όχι ότι κατακρίνω βέβαια, καλά κάνει, θέλει ταλέντο να έχει τόσο τεράστιο περιθώριο κέρδους ανα πώληση. Δώσε πόνο Tim Cook, το επόμενο κοστολόγησέ το 1500 ευρώ, με τα ίδια bezels και camera bump από το 2013, και πάλι θα το αγοράσουν Ενώ το S8 που κάνει 200-300€ παραπάνω από το S7 με μηδέν αναβάθμιση σε μπαταρία και κάμερα είναι οκ ;;; Αν τόσο πολύ σε πειράζουνε τα bezels περίμενε μέχρι αρχές σεπτεμβρίου να δεις μια bezeless τελειότητα :)
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η Apple οταν επρεπε σαν εταιρεια να κανει τις καινοτομιες για να τραβηξει την μεριδα του κοσμου και να αποκτησει το κοινο της το εκανε. Τωρα αυτο που την ενδιαφερει κυριως ειναι να το διατηρησει. Γιαυτο και πλεον η Apple δεν καινοτομει(καλως ή κακως),γιατι δεν χρειαζεται.Και αυτο το μαρτυρανε οι πωλησεις . Τωρα για το αν ειναι καλο ή κακο για μας τους καταναλωτες το αφηνω στην κριση του καθενος. Τελος ειναι αξιο αναφορας οτι καθε φορα που η Apple δοκιμαζει κατι εχει πιο αμεσο αντικτυπο στην αγορα απο οτι αλλες εταιρειες. Εβγαλε η HTC με το M8 δυο καμερες ή η Huawei με το P9,κανεις δεν εδωσε σημασια. Εβγαλε ομως η Apple κινητο με 2 καμερες?Να πως τρεχουν ολοι να βγαλουν και αυτοι κινητα με 2 καμερες. Εβγαλε η Lenovo/Motorola πρωτη(κακη πρωτια για μενα αλλα τεσπα)την θυρα ακουστικων,ε και τι εγινε. Την εβγαλε η Apple απο τα τελευταια της κινητα?Να πως Htc,Xiaomi και αλλοι πραττουν αναλογα. Τι και αν ειχαν τα παλια κινητα της Sony και Samsung αδιαβροχοποιηση. Ολοι το θεωρουσαν ως ενα gimmick απλα να υπαρχει. Εβγαλε και η Apple αδιαβροχο κινητο?Να παλι πως ολες οι εταιρειες που τρεχουν να ακολουθησουν οπως η Zte(με το πιο προσφατο nubia),η Htc(με το U11),η LG(με το G6)και παει λεγοντας. Περιμενω να δω και αντιστοιχη υλοποιηση ηχειων απο αλλες εταιρειες στο μελλον. 2
technology_guy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Είναι πολύ μπροστά το 6s plus στη χρήση έναντι του s7 edge για ένα poweruser; Πού; Παντού. Θες σε apps (επαγγελματικά βέβαια, όχι candy crush); Θες σε υποστήριξη after sale, συμπεριλαμβανομένου των ενημερώσεων λογισμικού; Θες σε σταθερότητα; Θες σε tweaks με τους παπάδες που κάνει επιπλέον το jailbrake; 1
fylatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παντού. Θες σε apps (επαγγελματικά βέβαια, όχι candy crush); Θες σε υποστήριξη after sale, συμπεριλαμβανομένου των ενημερώσεων λογισμικού; Θες σε σταθερότητα; Θες σε tweaks με τους παπάδες που κάνει επιπλέον το jailbrake;Το jailbreak δε μέτρα (με ξεπερνά που έβαλες σταθερότητα και jailbreak σε μία πρόταση, πραγματικά, είσαι και technology_guy είμαι σίγουρος ότι δεν είχες Μακ ποτέ και πήρες iPhone από τις αγγελίες του insomnia). Επίσης μία χαρά είναι στα άλλα το s7.Παίζει να το έχω κλείσει μόνο για αναβάθμιση τόσο σταθερό είναι, από apps επαγγελματικά δε λείπει κάτι, δεν είμαστε στο 2008 οπότε άσε τις παπάντζες. Επίσης ειμαστε εκτός θέματος.
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τα iPhone δεν ειναι παντου στην Κινα και δεν εχει καθε Κινεζος απο ενα. Η apple ειναι η τριτη-τεταρτη πιο δημοφιλη μαρκα, ενδεικτικα η apple ειχε γυρω στο 9.6% market share το 2016. Market share ή shipments? Τα προηγούμενα χρόνια δεν πούλαγε καθόλου? Τα iPhone τα πέταξαν και πήραν όλοι oppo?
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Market share ή shipments? Τα προηγούμενα χρόνια δεν πούλαγε καθόλου? Τα iPhone τα πέταξαν και πήραν όλοι oppo? Για αυτο ακριβως εγραψα 3η-4η μαρκα(γιατι στο παρελθον τα πηγαινε καλυτερα) και οχι 4η οπως ηταν το 2016. Οπως και να εχει, δεν ισχυει "οτι τα iPhone ειναι παντου στην Κινα και εχει καθε Κινεζος απο ενα". Υ.Γ.: Η ερωτηση σου "Market share ή shipments" δεν εχει πολυ νοημα, ειδικα οταν αναφερθηκε ποσοστο.
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για αυτο ακριβως εγραψα 3η-4η μαρκα(γιατι στο παρελθον τα πηγαινε καλυτερα) και οχι 4η οπως ηταν το 2016. Οπως και να εχει, δεν ισχυει "οτι τα iPhone ειναι παντου στην Κινα και εχει καθε Κινεζος απο ενα". Υ.Γ.: Η ερωτηση σου "Market share ή shipments" δεν εχει πολυ νοημα, ειδικα οταν αναφερθηκε ποσοστο. Οκ μπορεί ο κάθε κινεζος να μην έχει από ένα ,αλλά σχέση με Ελλάδα είναι παρά πολλά αυτά που βλέπω. Τώρα δεν θα κάτσω να σχολιάσω για τα Google services εφοσον εσείς ζείτε με αυτά που διαβάζετε μόνο. Από πέρυσι η Google το προσπαθεί αλλά δεν νομίζω να τα έχει καταφέρει πλήρως. Το αν έχει νόημα κάτι , μάλλον για την δίκη σας πραγματικότητα, μπορεί να μην έχει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...
iPhoTe64 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Η Apple είναι πρώτη στην Κίνα στις premium συσκευές. Φυσικά και όχι όλοι (ανεξαιρέτως) οι Κινέζοι να έχουν αυτήν την συσκευή, είναι ποτέ δυνατόν? Δηλαδή ναι τα iPhone είναι "παντού" και πολλοί ευκατάστατοι Κινέζοι αγοράζουν iPhone. Apple Dominates China’s Premium Smartphone Market
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Η Apple είναι πρώτη στην Κίνα στις premium συσκευές. Φυσικά και όχι όλοι (ανεξαιρέτως) οι Κινέζοι να έχουν αυτήν την συσκευή, είναι ποτέ δυνατόν? Δηλαδή ναι τα iPhone είναι "παντού" και πολλοί ευκατάστατοι Κινέζοι αγοράζουν iPhone. Apple Dominates China’s Premium Smartphone Market Οι ευκατάστατοι Κινέζοι αν είναι 10 % μιλάμε για 100.000.000 ..... μόνο το 2016.ΥΓ. Κάντε και κανένα πολλαπλασιασμό , δεν βλάπτει....
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οκ μπορεί ο κάθε κινεζος να μην έχει από ένα ,αλλά σχέση με Ελλάδα είναι παρά πολλά αυτά που βλέπω. Τώρα δεν θα κάτσω να σχολιάσω για τα Google services εφοσον εσείς ζείτε με αυτά που διαβάζετε μόνο. Από πέρυσι η Google το προσπαθεί αλλά δεν νομίζω να τα έχει καταφέρει πλήρως. Το αν έχει νόημα κάτι , μάλλον για την δίκη σας πραγματικότητα, μπορεί να μην έχει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι... Απαντας σε εμενα και μιλας για google services που δεν ανεφερα κατι. Οπως και να εχει, συμφωνουμε οτι τελικως δεν ισχυει αυτο που εγραψες για iPhone σε καθε Κινεζο. Τελος, ας ξανααναφερουμε οτι το ποσοστο των πωλησεων των iPhone ηταν κατω απο 10% το 2016 και κατω απο 14% το 2015.
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Απαντας σε εμενα και μιλας για google services που δεν ανεφερα κατι. Οπως και να εχει, συμφωνουμε οτι τελικως δεν ισχυει αυτο που εγραψες για iPhone σε καθε Κινεζο. Τελος, ας ξανααναφερουμε οτι το ποσοστο των πωλησεων των iPhone ηταν κατω απο 10% το 2016 και κατω απο 14% το 2015. Για να σε βοηθήσω να με καταλάβεις( γιατι μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) , το iPhone δεν είναι από τα κινητά που στην πρώτη ζημιά πάει στα σκουπίδια. Ακόμα και 4s υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που το επεισκευαζουν και το έχουν και δουλεύει. Στην Κίνα λοιπόν μπορεί κάποια τηλέφωνα να πουλάνε περισσότερο αλλά πολύ λίγα από αυτά θα κρατήσουν όσο κρατάει ένα iPhone. Έχω πετάξει ήδη 2 android το ένα του κατοστάρικου και το άλλο του 500 ρίκου( HTC M8). Το κόστος επισκευής ένα iPhone ειδικά στην Κίνα από ότι ρώτησα είναι αρκετά μικρότερο ακόμα και από μερικές κινεζιες. Όποτε το αν εγώ βλέπω iPhone παντού , μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αλλά και από την λογική. Τα κέρδη της Apple δεν είναι κάτι παράλογο τουλάχιστον για μένα. Αν κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος , λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω....
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για να σε βοηθήσω να με καταλάβεις( γιατι μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) , το iPhone δεν είναι από τα κινητά που στην πρώτη ζημιά πάει στα σκουπίδια. Ακόμα και 4s υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που το επεισκευαζουν και το έχουν και δουλεύει. Στην Κίνα λοιπόν μπορεί κάποια τηλέφωνα να πουλάνε περισσότερο αλλά πολύ λίγα από αυτά θα κρατήσουν όσο κρατάει ένα iPhone. Έχω πετάξει ήδη 2 android το ένα του κατοστάρικου και το άλλο του 500 ρίκου( HTC M8). Το κόστος επισκευής ένα iPhone ειδικά στην Κίνα από ότι ρώτησα είναι αρκετά μικρότερο ακόμα και από μερικές κινεζιες. Όποτε το αν εγώ βλέπω iPhone παντού , μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αλλά και από την λογική. Τα κέρδη της Apple δεν είναι κάτι παράλογο τουλάχιστον για μένα. Αν κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος , λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω.... Οι εικασιες που κανεις για το ποσο ευκολα ή οχι χαλανε τα iPhοne και οτι ο κοσμος τα επισκευαζει(ενω τα αλλα οχι) ειναι το ιδιο αβασιμες με την λανθασμενη εκτιμηση που εκανες πως "καθε Κινεζος εχει απο ενα". Ακομα βεβαια και να ισχυε αυτη η εικασια για τις επισκευες, δεν αναιρει οτι δεν ισχυει το αρχικο που εγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα