Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μια χαρά και 2 τρομάρες. Διάβασε τα σχόλια από κάτω στο λινκ. Το ξέρουμε οτι ειναι beta, εσενα περιμεναμε να μας μάθεις. Μάλλον δεν κατάλαβες... Είναι μεγάλος ο "πόνος" άραγε ή απλά θες να κάνεις εντύπωση? Περίμενε το final product και μετά κράζουμε όλοι μαζί αν είναι κάτι δύσχρηστο ή άσχημο. Για την ώρα μπορείς να κάνεις swipe down τη μπάρα του android και να ζητήσεις να σου εμφανίσει όλα τα shortcuts... 2
bvb7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μα αυτο ειναι το θεμα σιγα μην κραξετε. Ειναι ολα υπεροχα οπως παντα. Με νοιαζει θελω να κολλήσω και γω αυτοκόλλητο μηλο στο αμαξι. Σοβαρα τωρα αν βγει ετσι ειναι κακασχημο, θελει καπου να μοιασει αλλα δεν. Η μπαρα του android δεν μπορει να τα εμφανισει ολα αλλα σε αφηνει να βαλεις ΕΣΥ ποια να εμφανιζονται πρωτα.
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Δοκίμασα για παράδειγμα τους google maps και δεν φορτώνουν.....πάλι καλά που έχω το iPad μαζί μου και κάνω δουλειά. Πως μετά να μην έχει κέρδη αυτή η εταιρεία. Όταν έχει κάνει συμφωνίες με την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ωστε οι υπηρεσίες της να δουλεύουν απρόσκοπτα. Νομίζω, δεν θα ενδιαφερθεί για το τι θα γράψουμε εμείς , στην Ελλαδιτσα,για το αν έχει η beta της προβλήματα. Φτάνει να δουλεύει καλά στην Κίνα. Όλα τα αλλά είναι ιστορίες θερινής νυχτός.... 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Δοκίμασα για παράδειγμα τους google maps και δεν φορτώνουν.....πάλι καλά που έχω το iPad μαζί μου και κάνω δουλειά. Πως μετά να μην έχει κέρδη αυτή η εταιρεία. Όταν έχει κάνει συμφωνίες με την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ωστε οι υπηρεσίες της να δουλεύουν απρόσκοπτα. Νομίζω, δεν θα ενδιαφερθεί για το τι θα γράψουμε εμείς , στην Ελλαδιτσα,για το αν έχει η beta της προβλήματα. Φτάνει να δουλεύει καλά στην Κίνα. Όλα τα αλλά είναι ιστορίες θερινής νυχτός.... Δεν ξερουν αυτοι ειναι χαζοι . Εδω εμεις παιρνουμε bangboo και elephone γιατι ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και δεν μας πιανουν κοροιδα οι γνωστες εταιρειες να τους τα σκαμε οταν με το 1/5 των χρηματων κανουμε την δουλεια μας και καλυτερα ! 2
suffocater Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν ξερουν αυτοι ειναι χαζοι . Εδω εμεις παιρνουμε bangboo και elephone γιατι ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και δεν μας πιανουν κοροιδα οι γνωστες εταιρειες να τους τα σκαμε οταν με το 1/5 των χρηματων κανουμε την δουλεια μας και καλυτερα ! Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Δοκίμασα για παράδειγμα τους google maps και δεν φορτώνουν.....πάλι καλά που έχω το iPad μαζί μου και κάνω δουλειά. Πως μετά να μην έχει κέρδη αυτή η εταιρεία. Όταν έχει κάνει συμφωνίες με την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ωστε οι υπηρεσίες της να δουλεύουν απρόσκοπτα. Νομίζω, δεν θα ενδιαφερθεί για το τι θα γράψουμε εμείς , στην Ελλαδιτσα,για το αν έχει η beta της προβλήματα. Φτάνει να δουλεύει καλά στην Κίνα. Όλα τα αλλά είναι ιστορίες θερινής νυχτός.... Εννοείται ρε. Αφου έχεις την αισθηση,τι να αμφισβητήσουμε τώρα..? Με μονο 9,6% μεριδιο αγοράς,ολοι έχουν απο ένα. Κανουν συμφωνία με αλλους 10,και το έχουν κοινόχρηστο,για να μπορούν να δουλέψουν. https://techcrunch.com/2017/02/05/oppo-topped-chinas-smartphone-market-in-2016/ 3
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν ξερουν αυτοι ειναι χαζοι . Εδω εμεις παιρνουμε bangboo και elephone γιατι ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και δεν μας πιανουν κοροιδα οι γνωστες εταιρειες να τους τα σκαμε οταν με το 1/5 των χρηματων κανουμε την δουλεια μας και καλυτερα ! Το θέμα είναι τα κέρδη της Apple. Έφερα ένα ζωντανό παράδειγμα. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω flame. Χρησιμοποιώ και android και ποτέ δεν θα έπαιρνα iPhone όταν βολεύομαι με ένα φτηνό android και το iPad.Δεν ξέρω αν είμαστε πιο έξυπνοι, αλλά δεν ειναι το θέμα μας αυτό. Ακούστηκαν απόψεις που οφείλονται τα κέρδη της. Δεν την δικαιολογώ αλλά εξέφρασα και την δική μου χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν....
D.Luffy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μα αυτο ειναι το θεμα σιγα μην κραξετε. Ειναι ολα υπεροχα οπως παντα. Με νοιαζει θελω να κολλήσω και γω αυτοκόλλητο μηλο στο αμαξι. Σοβαρα τωρα αν βγει ετσι ειναι κακασχημο, θελει καπου να μοιασει αλλα δεν. Δεκτό ότι σου φαίνεται κακάσχημο μιας και αυτό είναι υποκειμενικό στον καθένα. Το αν θα είναι εύχρηστο ή δύσχρηστο όμως τελικά, θα το δείξει η χρήση του με τον καιρό. Όποιος δοκίμασε το CC και δεν του άρεσε μπορεί να κράξει ελεύθερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιποι... Μόνο για να πούμε ότι δεν είναι όλα υπέροχα? Όσο αναφορά για το αυτοκόλλητο, κόλλησε το στο αμάξι σου αφού πιστεύεις ότι θα το κάνει καλύτερο. Δεν μας αφορά.
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εννοείται ρε. Αφου έχεις την αισθηση,τι να αμφισβητήσουμε τώρα..? Με μονο 9,6% μεριδιο αγοράς,ολοι έχουν απο ένα. Κανουν συμφωνία με αλλους 10,και το έχουν κοινόχρηστο,για να μπορούν να δουλέψουν. https://techcrunch.com/2017/02/05/oppo-topped-chinas-smartphone-market-in-2016/ Και με 9 % σε ένα κράτος σαν την Κίνα πάλι βγάζει κέρδος. Αμφιβάλλω πολύ αν δουλεύουν ικανοποιητικά τα Google services στα android στην Κίνα ή αν δουλεύουν και καθόλου....Τα περισσότερα ήταν iPhone 6 και πάνω. Όποτε σε αξία ξεπερνάνε κατά πολύ τα οποία android πουλήθηκαν παραπάνω στην Κίνα....Αν δεν παίζει ρόλο αυτό στο θέμα τότε συγνώμη που εξέφρασα την άποψη μου. Αν εσυ πιστεύεις ότι είναι ψέμα, καλό είναι τότε να μην επισκεφτείς ποτέ την Κίνα...θα πάθεις shock. ΥΓ. Πάλι καλά που πουλάνε και οι Κινέζοι εδώ πέρα γιατί ανετα θα την κατηγορούσαν για μονοπωλιακές πρακτικές... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά νομίζω ότι έχετε φύγει εκτός θέματος. Δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε επισκεφθεί την Κίνα, αλλά οι υπηρεσίες της google υπολειτουργούν. Τα iPhone είναι παντού. Κάθε Κινεζος έχει και από ένα. Αυτά είναι που βλέπω γύρω μου. Δοκίμασα για παράδειγμα τους google maps και δεν φορτώνουν.....πάλι καλά που έχω το iPad μαζί μου και κάνω δουλειά. Δεν σερνονται οι υπηρεσιες της απλα δεν εχεις καθολου προσβαση. (εκτος αν αλλαξε κατι απο οταν πηγα). Θα μπορουσες πολυ απλα να χρησιμοποιουσες αλλους χαρτες ή VPN 2
iPhoTe64 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η Apple στην Κίνα με μόνο 9,6% μερίδιο αγοράς τι να πουλήσει στους δις Κινέζους? "Όλοι" οι Κινέζοι έχουν Κινέζικα κινητά. 1
bvb7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεκτό ότι σου φαίνεται κακάσχημο μιας και αυτό είναι υποκειμενικό στον καθένα. Το αν θα είναι εύχρηστο ή δύσχρηστο όμως τελικά, θα το δείξει η χρήση του με τον καιρό. Όποιος δοκίμασε το CC και δεν του άρεσε μπορεί να κράξει ελεύθερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιποι... Μόνο για να πούμε ότι δεν είναι όλα υπέροχα? Όσο αναφορά για το αυτοκόλλητο, κόλλησε το στο αμάξι σου αφού πιστεύεις ότι θα το κάνει καλύτερο. Δεν μας αφορά. Αφορα τον κολλητο σου και οχι εσενα που ρωτησε. Φτανει με την κλικα σας κουρασατε
Neg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αφορα τον κολλητο σου και οχι εσενα που ρωτησε. Φτανει με την κλικα σας κουρασατε Κλίκα; Δεν είμαστε εμείς αυτοί που σε κάθε Apple άρθρο ερχόμαστε να αδειάσουμε την χολή μας για κάτι που δεν είχαμε ποτέ και δεν πρόκειται να αποκτήσουμε. 1
suffocater Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και με 9 % σε ένα κράτος σαν την Κίνα πάλι βγάζει κέρδος. Αμφιβάλλω πολύ αν δουλεύουν ικανοποιητικά τα Google services στα android στην Κίνα ή αν δουλεύουν και καθόλου.... Τα περισσότερα ήταν iPhone 6 και πάνω. Όποτε σε αξία ξεπερνάνε κατά πολύ τα οποία android πουλήθηκαν παραπάνω στην Κίνα....Αν δεν παίζει ρόλο αυτό στο θέμα τότε συγνώμη που εξέφρασα την άποψη μου. Αν εσυ πιστεύεις ότι είναι ψέμα, καλό είναι τότε να μην επισκεφτείς ποτέ την Κίνα...θα πάθεις shock. ΥΓ. Πάλι καλά που πουλάνε και οι Κινέζοι εδώ πέρα γιατί ανετα θα την κατηγορούσαν για μονοπωλιακές πρακτικές... ΔΕΝ με αφορά αν βγάζει κερδος,δε μπαινει στην τσέπη μου(ούτε στη δική σου,αλλα οκ),και ΔΕΝ σχολίασα αυτό. Μίλησες για ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ,και είπες ότι όλοι έχουν απο ένα μήλο για να κάνουν την δουλειά τους. Τα στοιχεία σε διαψεύδουν και η άποψη σου απέναντι στα γεγονότα,δηλαδή τα πραγματικά νούμερα ειναι αδιάφορη. ¨Οσο για Κινα-google,σου απάντησε ο παλίκαρος πιο πάνω. Η Apple στην Κίνα με μόνο 9,6% μερίδιο αγοράς τι να πουλήσει στους δις Κινέζους? "Όλοι" οι Κινέζοι έχουν Κινέζικα κινητά. Ναι,τι? Δεν καταλαβες τι διαβάζεις,δε το πρόσεξες καν,ή αποφάσισες να το αγνοήσεις σκόπιμα μπας και περάσει? PRICED OVER 4000 yuan ~ή 600 eu. Δηλαδή πολλοι απο αυτους που αποφασίζουν να δώσουν πολλα λεφτα για κινητό,έχουν apple. Εξακολουθούν να ειναι λιγότεροι απο 1 στους 10. 3
iPhoTe64 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ΔΕΝ με αφορά αν βγάζει κερδος,δε μπαινει στην τσέπη μου(ούτε στη δική σου,αλλα οκ),και ΔΕΝ σχολίασα αυτό. Μίλησες για ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ,και είπες ότι όλοι έχουν απο ένα μήλο για να κάνουν την δουλειά τους. Τα στοιχεία σε διαψεύδουν και η άποψη σου απέναντι στα γεγονότα,δηλαδή τα πραγματικά νούμερα ειναι αδιάφορη. Ναι,τι? Δεν καταλαβες τι διαβάζεις,δε το πρόσεξες καν,ή αποφάσισες να το αγνοήσεις σκόπιμα μπας και περάσει?PRICED OVER 4000 yuan ~ή 600 eu. Δηλαδή πολλοι απο αυτους που αποφασίζουν να δώσουν πολλα λεφτα για κινητό,έχουν apple. Εξακολουθούν να ειναι λιγότεροι απο 1 στους 10. Δεν το αγνόησα, έμαθα αγγλικά πολύ μικρός. Σε αυτήν την κατηγορία πουλάει η Apple, και όπως βλέπεις ούτε οι Κινέζικες εταιρείες μέσα στην Κίνα δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Οι άλλες κατηγορίες μου είναι αδιάφορες. Επίσης ~600€ δεν τα λες και πολλά λεφτά (γι'αυτή την κατηγορία). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα