alex1_kgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τα σχόλια που διαβάζω είναι τουλάχιστον τραγικά για τεχνολογικό φόρουμ.Απλό και ωραίο άρθρο που λέει την πραγματικότητα, καταστράφηκε από τα σχόλια. Φυσικά και η Apple θα έχει τη μερίδα του Λέοντος.Μπήκε πρώτη στο χορό, έχει 5πλάσιες πατέντες σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και επειδή δεν έχει κάνει κάτι συναρπαστικό τα τελευταία χρόνια απλά βγάζει.Η samsung τρέχει, προσπαθεί για καινοτομίες κάποιες φορές βγαίνουν κάποιες όχι. Λογικό να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Επίσης στο μέσο Ελληνάρα που κάθεται και κράζει την Apple και την τιμολογιακή της πολιτική να του πω τόσο απλά ότι η Apple ΧΕΣΤΗΚΕ αν θα πάρει ο Έλληνας iphone, και τον έχει τόσο χεσμένο που δεν έχει καν Apple stores στην Ελλάδα. Ο "καγκουροέλληνας" μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του όπως θέλει. Ένας χαρούμενος S8 user... 1
Hetfield Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού το πας μόνο με αριθμούς και δεν λογαριάζεις τίποτα άλλο, ψάξε πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα iPhone 7 32GB και πόσο ένα Galaxy S8 64GB και πες μου ποιος ο λόγος να έχουν την ίδια τιμή. (απλά για αναφορά, μιας και η λογική σου - την οποία ακολουθώ μόνο σε αυτό το ποστ μου - δεν στέκει) Φιλτατε.... στα φριδια μας. Τα ιδια λεφτα θα βγουν απο την τσεπη (και λιγοτερα για Apple). Εσυ οταν ανοιξεις το μαγαζι σου και ριξεις το κοστος παραγωγης πιο πολυ απο οτι οι ανταγωνιστες σου, κανε φιλανθρωπιες... Τι; Οχι; Δεν θα βγαλεις περισσοτερο κερδος; Το φανταστηκα. Οπως ειπε κι ο fotis13, δοκιμαστε πρωτα κατι και μετα βγαλτε αποψη. Εγω προσωπικα, 7 χρονια Android φετος εκαψα τα λεφτα μου σε iOS. Γιατι; Γιατι μπορω κι εχω την ανεση να επιλεξω το προιον που με βολευει περισσοτερο. Simple. Μηπως να κανω και λογιστικο ελεγχο στην Apple να δω αν με βολευει ενα της προιον; Ημαρτον... 1
Stitch19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 1. Οι λίστες με το ποσο κοστίζει ένα iPhone και ποσο ένα Galaxy είναι εντελώς παραπλανητικές. Είναι σαν να σου λέω θα σου κτίσω ένα σπίτι και θα σου κάτσει 50.000 euro(τα υλικά μονο). Στην τελική το σπίτι θα σου κάτσει 100.000 eur το λιγότερο. Λέω τώρα. ΕΠΙΣΗΣ η Samsung και η κάθε Android εταιρία πλην της Google δεν θα κάνει update ολόκληρο το OS της. Ένα skin θα κάνουν update και αυτό είναι. Η apple θα δουλέψει ένα ολόκληρο OS και αυτό από μονο του ανεβάζει την τιμή. 2. Έχει εδώ και χρονια το καλύτερο cpu σε κινητό, ποιος νομίζετε το σχεδιάζει? Η ίδια. Και αυτό μπαίνει στην τιμή του κινητού. 3. Η μοναδική εταιρία κινητών με εκατονδάδες δικά της καταστήματα ανά το παγκόσμιο. Στην Αμερική έχει apple store σχεδόν σε κάθε γωνια. Με κορυφαία εξυπηρέτηση. Και αυτό ανεβάζει την τιμή του κινητού. Όχι δεν την ενδιαφέρει που δεν έχει Apple store στην Ελλάδα. Το κινητό το κατασκευάζει κύριος για την Αμερικανικη αγορά και τελευταίος και για Κινεζικη. 4. Είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει κορυφαία συνδεσιμότητα μεταξύ των προϊόντων της, έχοντας watch, iphone, ipad, macbook κτλ όλα δουλεύουν μεταξύ τους αρμονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αυτό ανεβάζει την τιμή των προϊόντων της. 5. Είδαμε και το Pixel της google. Ίδια η και μεγαλύτερη τιμή των iPhones έχουν, με cpu και ότι άλλο έτοιμο χωρίς να κάτσει να το σχεδιάσει η ίδια. Εκεί δεν είδα κανένα ανδροιδακια να κλαίει. Τουλάχιστον η Samsung καταφέρνει και φτιάχνει πολύ καλο δικό της cpu, η google τι έκανε με το pixel? Εν πολύ καλο πανάκριβο κινητό είναι χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την τιμή του, όχι τα άμεσα updates από μονα τους δεν δικαιολογούν ένα 900 ευρ κινητό. Στην τελική προσφέρει περισσότερο μια εμπειρία χρήσης που την εκτιμάς κυριος όταν έχεις την πλήρες γκάμα apple προϊόντων και ζεις σε χωρα με apple store. Έτσι έχεις πλήρες εμπειρία. Είτε το θες αυτό είτε όχι. Είναι δικαίωμα σου. ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα δεν έχεις να κρίνεις τον άλλο που σπαταλάει τα λεφτά που έβγαλε δουλεύοντας νόμιμα. Αν θες κρίνε το προϊόν, ο άλλος κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του εφόσον κάνει κάτι νόμιμο. 6
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 βαζω διπλα του το vodafone platinum7 στο iphone7 και γελαω σε θεμα οθονης πολυ καλυτερο το platinum και σε μπαταρια επισης και κανει καινουργιο τωρα 250ευρω Συγκριση vodafone platinum 7 με Iphone 7 μαλιστα το διαβασαμε και αυτο. Εντομεταξυ το παραπανω κινητο πρεπει να ειναι rebrand του alcatel idol 4s........ 3
Anastazio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν χρειαζεται να μου πει κανεις τιποτα . Εγω κανω χρηση των προιοντων της εχω ιδια αποψη και πολυετη εμπειρια απο αυτα .Εσυ εκτος απο γενικοτητες τα υπολοιπα τα υποθετεις διοτι δεν εχει εμπειρια χρησης .Σου ευχομαι ομως καποια στιγμη να αποκτησεις . Μεστος και ποιοτικος!Ευγε!
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω ένα 5s θα πάρει νομίζω ios 11. Είχα android με ΜΜ που δεν πήρε Ν και φυσικά ούτε Ο όταν βγει ενώ τα "σάπια" Νοκια 3 θα πάρουν Ο με σπεκ κατώτερα. Δηλαδή σούπερ...κοροϊδία. Επίσης πως γίνεται να παίρνει αναβάθμιση ένα αντροιντ και να γίνεται χειρότερο βλέπε εκδόσεις 5.0.1 και 7 και το "αρχαίο " 5s να μην έχει κολησει ούτε μια φορά σε αντίθεση με τα 4-8 πυρήνα με 2-3 γκιγκα των φίλων μου ...ότι πληρώνεις παίρνεις. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι τα iPhone όταν βγαίνουν είναι ναυαρχιδες δηλαδή όχι 1 ναυαρχίδα και εκατό υποδεέστερα μοντέλα σκουπίδια για να γεμίσει η αγορά ... 1
Stitch19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μεστος και ποιοτικος!Ευγε! Είμαι σίγουρος η Bugatti είναι μια βλακεία και σπαταλη χρημάτων. Το ότι ποτε δεν την οδήγησα ούτε για 1 λεπτό, ποσο μάλλον για αρκετό καιρό να έχω και ολοκληρωμένη άποψη είναι άλλη φάση. Το internet μου δίνει το δικαίωμα να λέω ότι βλακεία θέλω και να κρίνω οποιον θέλω. Εσύ αν δεν έχεις android είσαι αρνάκι γιατί πολύ απλά η άποψη μου είναι υπεράνω της δικης σου γιατί το internet μου δίνει και αυτό το δικαίωμα. Welcome to the age of Internet. 3
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το 6S παραμένει ακόμη ισχυρότερο απο το 90% των Android συσκευών εκεί έξω, τι να λέμε τώρα. Η εμπειρία χρήσης, η απλότητα και η σιγουριά για το οτι για μίνιμουμ 4-5 χρόνια θα είσαι καλυμμένος απο τα νέα OS και ουσιαστικά θα έχεις κάθε χρόνο ένα νέο κινητό σε features, είναι το σημαντικότερο για μένα προσωπικά. Δεν είχα ποτέ Android και ούτε θα αλλάξω ποτέ το iOS. 2
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Samsung: 306.4466 million (20.5% market share) Apple: 216.0640 million (14.4% market share) Huawei: 132.8249 million (8.9% market share) = apple πολλαπλάσια κέρδη ... Hmmm mumble mumble τι να σημαίνει αυτό;
Manos Petrucci Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχει πολύ γέλιο που κάποιοι θεωρούν ότι έχουν την ελευθερία επιλογής στο αν θα προχωρήσουν ή όχι σε μια περιττή καταναλωτική ανοησία με όνομα Apple ή Samsung ή Google. Οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί αυτοί που τα κοστολογούν, γνωρίζουν την αξία ενός ακριβού τηλεφώνου που έχει στον ψυχικό κόσμο ενός ματαιόδοξου πολίτη. Η ικανοποίηση «πληρώνεται» από την κατάκτηση. Χωρίς κατάκτηση και ικανοποίηση, η ζωή χάνει το νόημά της. Έχει την ίδια «τιμή» που είχε και χθες και προχθές. Όταν όμως κατακτάς κάτι ή είσαι στο δρόμο να το κατακτήσεις, εκεί νιώθεις πνευματικά ζωντανός. Το πρόβλημα είναι ότι ο ματαιόδοξος πολίτης (που είναι οι περισσότεροι), το μόνο που προσπαθούν να κατακτήσουν είναι δημιουργήματα άλλων. Η κατάκτηση και η ικανοποίηση ξεκινάει και τελειώνει στην κατάκτηση ενός προϊόντος. Ο CEO κάθε εταιρίας σε έχει υπολογίσει πολύ καλά. Ξέρει την μιζέρια σου. Ξέρει ότι δεν έχεις καμία καταναλωτική παιδεία. Για τον ίδιο λόγο που δεν έχεις ιδέα πως να χρησιμοποιήσεις και την ίδια σου τη γλώσσα. Ξέρει ότι νομίζεις πως έχεις την ελευθερία επιλογής και το ότι δεν την έχεις, το ξέρει μέσα από τα στατιστικά των διαφημίσεων. Η επιστήμη και η μέθοδός της, είναι το μέγιστο εργαλείο του ανθρώπου μόνο που - τώρα, χρησιμοποιείται εναντίον σου. Δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όχι. Όπως δεν μπορείς να αντιληφθείς τα «συστατικά» μιας καλής μουσικής από ένα σκουπίδι μουσικής. Κι αυτό συμβαίνει γιατί δεν είχες - ούτε έχεις καθοδήγηση για την απόκτηση και κατάκτηση της πληροφορίας, όπου θα μετατραπεί σε γνώση/εμπειρία και στο τέλος ικανοποίηση. Είσαι αυτό που ορίζουν αυτοί. Γεννήθηκες για να κάνεις Beta Testing και για να μην βαρεθείς εύκολα, πρέπει αυτό που θα κάνεις Beta Testing, να χρειάζεται κατάκτηση. Είτε είναι κινητό, είτε είναι τηλεόραση, είτε είναι αυτοκίνητο. Αυτή η υπερτιμολόγηση που δίνει το νόημα στη μίζερη ζωή σου, δουλεύει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και για τον επενδυτή/CEO. Έχει κι αυτός να κατακτήσει διάφορα προϊόντα από κινητά, ακίνητα, γιοτ αυτοκίνητα και γυναίκες. Και θέλοντας ή μη, συμμετέχεις στην χρηματοδότηση της δικής του ακριβής ζωής. Αν είσαι από τους εν Χριστώ αδελφούς που αγαπούν όλον τον κόσμο περισσότερο από τους εαυτούς τους, μπορείς να νιώσεις τρισευτυχισμένος απλά κοιτάζοντας τα πλούτη εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων των άλλων. Άθελα ή μη, συμμετέχεις κι εσύ στην δική τους κατάκτηση/ικανοποίηση και ευτυχία. Δεν ξέρω αν νιώσεις καλύτερα ή όχι αλλά γι αυτούς δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι αριθμός. Κι αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα μπουν στην δική σου θέση. Αν το έκαναν, είναι σαν να έμπαινες εσύ στην θέση ενός τούβλου, ενώ το τοποθετείς ως χτίστης για να φτιάξεις ένα σπίτι. Καλά το υποψιάζεσαι... Είμαστε 2 παράλληλοι κόσμοι εμείς μ' αυτούς. Και για να το αντιληφθείς χρειάζεται αυτό που χρειάστηκαν οι Φυσικοί για να αντιληφθούν ότι βάσει των αισθήσεών μας, αντιλαμβανόμαστε ένα μέρος - μια μικρή πτυχή του κόσμου. Κι αυτό ήταν η μελέτη της πληροφορίας και η επαλήθευσή της με τα μαθηματικά.Σύμφωνα με το παραπάνω, δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν λέγεται Apple ή Samsung ή Google η εταιρία που ρυθμίζει ένα μεγάλο μέρος της μίζερης ψυχολογίας σου. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από Manos Petrucci 11
dark_projection Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω ένα 5s θα πάρει νομίζω ios 11. Είχα android με ΜΜ που δεν πήρε Ν και φυσικά ούτε Ο όταν βγει ενώ τα "σάπια" Νοκια 3 θα πάρουν Ο με σπεκ κατώτερα. Δηλαδή σούπερ...κοροϊδία. Επίσης πως γίνεται να παίρνει αναβάθμιση ένα αντροιντ και να γίνεται χειρότερο βλέπε εκδόσεις 5.0.1 και 7 και το "αρχαίο " 5s να μην έχει κολησει ούτε μια φορά σε αντίθεση με τα 4-8 πυρήνα με 2-3 γκιγκα των φίλων μου ...ότι πληρώνεις παίρνεις. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι τα iPhone όταν βγαίνουν είναι ναυαρχιδες δηλαδή όχι 1 ναυαρχίδα και εκατό υποδεέστερα μοντέλα σκουπίδια για να γεμίσει η αγορά ... επειδη τυχαινει να εχω περιεργαστει 5s με το τελευταιο ios μονο γρηγορο δεν το λες ,το δε 4s απλα τραγικο με ιδια εκδοση ios βεβαια οι ιδιοκτητες τους ελεγαν οτι πανε σφαιρα κλπ κλπ οποτε spare us the b****it 1
D.Luffy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτό που μετράει στην τελική είναι να μένει ευχαριστημένος ο καταναλωτής με το προϊόν που αγόρασε και να μη κλαίει τα λεφτά του. Όποιο και να είναι αυτό και όσο να έκανε. Όλα τα υπόλοιπα για τα περί πόσα ξοδεύει η Apple στο R&D, πόσο είναι το πραγματικό κόστος παραγωγής του iPhone κλπ, είναι απλώς για να έχουμε να λέμε. Όσοι αγοράζουν συσκευές με κριτήριο το να βγάζει όσο το δυνατόν λιγότερα από αυτές η εταιρία που τις παρήγαγε ας κοιτάξουν αλλού. 6
manoskap Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης AggelosTz είπε:Έχω ένα 5s θα πάρει νομίζω ios 11. Είχα android με ΜΜ που δεν πήρε Ν και φυσικά ούτε Ο όταν βγει ενώ τα "σάπια" Νοκια 3 θα πάρουν Ο με σπεκ κατώτερα. Δηλαδή σούπερ...κοροϊδία. Επίσης πως γίνεται να παίρνει αναβάθμιση ένα αντροιντ και να γίνεται χειρότερο βλέπε εκδόσεις 5.0.1 και 7 και το "αρχαίο " 5s να μην έχει κολησει ούτε μια φορά σε αντίθεση με τα 4-8 πυρήνα με 2-3 γκιγκα των φίλων μου ...ότι πληρώνεις παίρνεις. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι τα iPhone όταν βγαίνουν είναι ναυαρχιδες δηλαδή όχι 1 ναυαρχίδα και εκατό υποδεέστερα μοντέλα σκουπίδια για να γεμίσει η αγορά ... επειδη τυχαινει να εχω περιεργαστει 5s με το τελευταιο ios μονο γρηγορο δεν το λες ,το δε 4s απλα τραγικο με ιδια εκδοση ios βεβαια οι ιδιοκτητες τους ελεγαν οτι πανε σφαιρα κλπ κλπ οποτε spare us the b****it Και ομως παει γρηγορα. Σε προκαλω να το συγκρινεις με ενα νεο android κινεζικο του 250-300€. Κανε βιντεακι και ανεβασε το και μιλαμε.
dark_projection Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και ομως παει γρηγορα. Σε προκαλω να το συγκρινεις με ενα νεο android κινεζικο του 250-300€. Κανε βιντεακι και ανεβασε το και μιλαμε. 100€ ειχα παρει αυτο κ παει το ιδιο καλα με το 5s ,τωρα αν δεν με πιστευεις ψαξτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi4c
manoskap Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης manoskap είπε: Και ομως παει γρηγορα. Σε προκαλω να το συγκρινεις με ενα νεο android κινεζικο του 250-300€. Κανε βιντεακι και ανεβασε το και μιλαμε. 100€ ειχα παρει αυτο κ παει το ιδιο καλα με το 5s ,τωρα αν δεν με πιστευεις ψαξτο https://www.kimovil....ora-xiaomi-mi4c https://youtu.be/Urc2vPj1Qd8...το εψαξα για δες....Και μην μου πεις για το google earth.... δες διαφορα στις εφαρμογες, fifa, subway. Δεν υπαρχει συγκριση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα