Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πάντως φέτος που θα αλλάξω ταμπλετ βλέπω να ακουμπαω 329 γιουρια στην apple και θα αφήσω πιο γενναίους να αγορασουν value for money προτασεις.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προφανώς. Αλλά ακόμα και φτιαχτό να είναι, υποθέτω πως δεν κατέβηκε με τη θεία φώτιση στο μυαλό αυτού που το έστησε. Ε προφανως αγαπητε για Αμερικη μιλαμε,ποιο κινητο θα δειξουν στον κοσμο?Η κανενα iphone θα εδειχναν ή κανενα galaxy.Οτι δηλαδη πουλαει περισσοτερο. 1
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πραγματικά γραφικοί οι ίδιοι όπως πάντα.. ένα μονάχα σχόλιο θα αφήσω εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. iPhone 6S 32GB 525€ iPhone SE 32GB 344€ iPhone 7 32GB 620€ Galaxy S8 64GB 647€ Google Pixel 32GB 916€ Huawei P9 551€ Huawei P10 556€ HP Elite X3 755€ 5
Questioner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ε προφανως αγαπητε για Αμερικη μιλαμε,ποιο κινητο θα δειξουν στον κοσμο?Η κανενα iphone θα εδειχναν ή κανενα galaxy.Οτι δηλαδη πουλαει περισσοτερο. Πίστεψέ με, υπάρχουν τόσοι τρόποι για να προβάλεις ένα κινητό! Απλά η σάτιρα (γενικά μιλώντας) βασίζεται πάντα σε πραγματικά γεγονότα. 1
nekrik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ανέβασε και άλλο τις τιμές κυρία Apple. Ο καγκουροελληνας θα αγοράσει έτσι και αλλιώς . Είδαμε και τις "ευκαιρίες" των Κινέζων https://www.skroutz.gr/s/11170469/Huawei-P10-Plus-6GB-128B.html Τζάμπα πράμα ΟΕΟ 4
Questioner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πραγματικά γραφικοί οι ίδιοι όπως πάντα.. ένα μονάχα σχόλιο θα αφήσω εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. iPhone 6S 32GB 525€ iPhone SE 32GB 344€ iPhone 7 32GB 620€ Galaxy S8 64GB 647€ Google Pixel 32GB 916€ Huawei P9 551€ Huawei P10 556€ HP Elite X3 755€ Αφού το πας μόνο με αριθμούς και δεν λογαριάζεις τίποτα άλλο, ψάξε πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα iPhone 7 32GB και πόσο ένα Galaxy S8 64GB και πες μου ποιος ο λόγος να έχουν την ίδια τιμή. (απλά για αναφορά, μιας και η λογική σου - την οποία ακολουθώ μόνο σε αυτό το ποστ μου - δεν στέκει)
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ακριβως επομενως για κραζετε το μηλο και οχι το πιξελ ας πουμε?Εγω δεν σου λεω ρε φιλε παρε μηλο,παρε οτι σε βολευει και κρατα το για τον εαυτο σου,εμενα το μηλο με βολευει και το μηλο θα παρω κακο ειναι? Γιατι η εχθρα για το μηλο απο παλια κρατουσε πριν αρχισουν και οι αντιστοιχες εταιρειες απο android να παιρνουν την πανω βολτα. Ο αλλος συμφορουμιτης πιο πανω κραζει την apple για τις τιμες της λες αλλα δυστηχως η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι Samsung galaxy s8 ειναι κατα 100ευρω ακριβοτερο απο το galaxy s7. Google Το google pixel επισης κατα 100+ευρω ακριβοτερο απο το προηγουμενο Nexus 6p? Huawei Το Huawei p10 επισημα 50ευρω ακριβοτερο απο το προηγουμενο Huawei p9? Htc Το Htc 10 επισης κατα 70ευρω ακριβοτερο απο το Htc M9? Oneplus, oneplus 2 329ευρω oneplus 3 70ευρω ακριβοτερο(400ευρω).Oneplus3t 40 ευρω ακριβοτερο(439ευρω) Αρα ή να λετε ορισμενοι τα πραγματα με το ονομα τους ή καλυτερα μην γραφετε καθολου(τετοια σχολια περι τιμων). 6
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού το πας μόνο με αριθμούς και δεν λογαριάζεις τίποτα άλλο, ψάξε πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα iPhone 7 32GB και πόσο ένα Galaxy S8 64GB και πες μου ποιος ο λόγος να έχουν την ίδια τιμή. (απλά για αναφορά, μιας και η λογική σου - την οποία ακολουθώ μόνο σε αυτό το ποστ μου - δεν στέκει) Μάλιστα οπότε να σου πουλήσει εσένα το iPhone η Apple στα 250-270€ στο κόστος δηλαδή του Hardware δίχως όμως να βγάλει κέρδος, και φυσικά θα λάβεις σκέτο Hardware από εκεί και πέρα κόψε τον λαιμό σου και βρές OS, υπηρεσίες και πάει λέγοντας. Επίσης δεν θα πληρωθούν τα μεταφορικά, τελωνεία, εργάτες, engineers. Όλα στο κόστος. Άνοιξε λοιπόν εσύ εταιρία με αυτή τη λογική και θέλω να δω σε πόσες ώρες θα έχει δηλώσει πτώχευση. Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε, μην τα πετάτε έτσι. 4
Haldol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού το πας μόνο με αριθμούς και δεν λογαριάζεις τίποτα άλλο, ψάξε πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα iPhone 7 32GB και πόσο ένα Galaxy S8 64GB και πες μου ποιος ο λόγος να έχουν την ίδια τιμή. (απλά για αναφορά, μιας και η λογική σου - την οποία ακολουθώ μόνο σε αυτό το ποστ μου - δεν στέκει) Γιατί, γνωρίζει κανένας το συνολικό κόστος κατασκευής των δύο αυτών συσκευών, πέρα από τις εταιρείες που τα φτιάχνουν; Προσοχή - δε μιλάω για το BOM - δηλαδή την κλασική λίστα υλικών που βλέπουμε παντού στο διαδίκτυο. 1
Questioner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μάλιστα οπότε να σου πουλήσει εσένα το iPhone η Apple στα 250-270€ στο κόστος δηλαδή του Hardware δίχως όμως να βγάλει κέρδος, και φυσικά θα λάβεις σκέτο Hardware από εκεί και πέρα κόψε τον λαιμό σου και βρές OS, υπηρεσίες και πάει λέγοντας. Επίσης δεν θα πληρωθούν τα μεταφορικά, τελωνεία, εργάτες, engineers. Όλα στο κόστος. Άνοιξε λοιπόν εσύ εταιρία με αυτή τη λογική και θέλω να δω σε πόσες ώρες θα έχει δηλώσει πτώχευση. Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε, μην τα πετάτε έτσι. Είδες τι ωραία που έβαλες κι άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τις τελικές τιμές των προϊόντων; Μήπως τώρα να κάτσεις να ξανασκεφτείς γιατί η κάθε συσκευή κοστίζει όσο κοστίζει και ποια είναι η πολιτική της κάθε εταιρείας χωρίς απλά να πετάς αριθμούς από το amazon; Τώρα λοιπόν συμφωνούμε! Γιατί, γνωρίζει κανένας το συνολικό κόστος κατασκευής των δύο αυτών συσκευών, πέρα από τις εταιρείες που τα φτιάχνουν; Προσοχή - δε μιλάω για το BOM - δηλαδή την κλασική λίστα υλικών που βλέπουμε παντού στο διαδίκτυο. Ένα μέρος μιας ωραίας απάντησης στο ποστ του @Neg θα ήταν αυτό που έγραψες. Όπως μου πέταξε τιμές από amazon, κι εγώ πέταξα το BOM της κάθε συσκευής (επέτρεψέ μου τη λάθος χρήση κάποιων λέξεων αλλά αυτό εννοούσα). (το αναφέρω στο τέλος του ποστ μου ότι δεν συμφωνώ) 1
OLDjunior Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η θα κάθεσαι σε πλαστική καρέκλα και θα σερφάρεις με το iphone σου η θα κάθεσαι σε πολυθρονάρα με τις μαξιλάρες σου και θα σερφάρεις με τον κινέζο. Προσωπικές επιλογές είναι αυτές,παραδέχομαι πάντως την Apple γιατί έχει κάνει πολλούς να επιλέγουν την πλαστική καρέκλα. Να , ορίστε εσυ που διαμαρτύρεσαι γενικα για τα ποστ . Να μια εμπεριστατωμένη αποψη τεχνολογικού περιεχομένου με βαθύ νόημα... 1
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μάλιστα οπότε να σου πουλήσει εσένα το iPhone η Apple στα 250-270€ στο κόστος δηλαδή του Hardware δίχως όμως να βγάλει κέρδος, και φυσικά θα λάβεις σκέτο Hardware από εκεί και πέρα κόψε τον λαιμό σου και βρές OS, υπηρεσίες και πάει λέγοντας. Επίσης δεν θα πληρωθούν τα μεταφορικά, τελωνεία, εργάτες, engineers. Όλα στο κόστος. Άνοιξε λοιπόν εσύ εταιρία με αυτή τη λογική και θέλω να δω σε πόσες ώρες θα έχει δηλώσει πτώχευση. Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε, μην τα πετάτε έτσι. Πουλάει ήδη στα όρια του κόστους με όλα αυτά μέσα. Εκεί κοντά στα 1000 ευρώ. Για αυτό έχει το 83% των κερδών.... Fuck logic 3
just for today Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εκει που προτοτηπησε σαν εταιρεια το μυλο ηταν το δαχτυλικο απτυπωμα που εβαλε πρωτη και το υλοποιησε καλυτερα απο ολους στην αρχη ομως.και σστοθς 64μπιτους επεξεργαστες που εβαλε πρωτη.Αλα ζηταει πολλα γιαυτα που προσφερει περα απο το iphone7 plus που για μενα ηταν η καλυτερη συσκευη της μεχρι σημερα οι υπολοιπες ηταν σκετη κοροιδεια για μενα τουλαχηστον σε συγγρηση με τον ανταγωνησμο που προσφερει πολλα περησοτερα αποτι το μυλο.Προσωπικα ειχα iphone5 οταν ειχε βγει το πηρα και απο τοτε δε ξαναπηρα ουτε προκειται να ξαναπαρω εκτος αν ειχα πολλα λεφτα θαπερνα ισως το 7 plus αλα μολης ειδα το galaxy s8 αλαξα γνωμη!!Τι να λεμε τωρα το μυλο πουλαει συσκευη περιορησμενης ευθηνης σε θεμα ελευθεριας και επιλογες κηνησεων και συσκευες ουτε καν FHD της πουλαει 780ευρ!!Και λενε και ευχαρηστω!!Παει ο μυθος της retina οθονης και καλα καλυτερη και βαζω διπλα του το vodafone platinum7 στο iphone7 και γελαω σε θεμα οθονης πολυ καλυτερο το platinum και σε μπαταρια επισης και κανει καινουργιο τωρα 250ευρ!@Οτι κοροειδευε η apple μεχρι σημερα και ελεγε οτι ειναι περητοι οι περησοτεροι πυρηνες η η μεγαλυτερες μπαταριες η τα περισοτερα πιξελ σε καμερες η για amoled οθονες οτι δηθεν ειναι υποδηεστερες η οι μεγαλυτερες οθονες δεν ειναι καλες και αλα τετοια χαζα ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!!!!Και μεγαλυτερες οθονες και περησοτερους πηρυνες και παει λεγωντας.Μπαταρια 1960μαχ!!Οθονη hd 780ευρ τιμη εκινησης!Ευγε κλαηψων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα