Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οικονομικα ισχυρες εταιρειες μεταφραζεται σε καλυτερα προιοντα για τους καταναλωτες .

Για  αυτο και οι κατοχοι προιοντων apple απολαμβανουμε αντιστοιχης ποιοτητας προιοντα .

Μάλλον κάποιος δεν σου τα είπε καλά. Δες τι ποσοστό από τα ομολογουμένως massive κέρδη της ξοδεύει η Apple σε R&D (για να έχεις εσύ "αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα" όπως λες) και τι ποσοστό ας πούμε η Huawei (προφανώς και δεν είναι καθόλου τυχαίο το παράδειγμα μου).

Οπότε ας παραφράσω λίγο (χωρίς να γενικεύσω όπως εσύ): Οικονομικά ισχυρές εταιρείες μεταφράζεται σε οικονομικά ισχυρούς επενδυτές.

• Like 7
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@kotronas

Ή το ένα ή το άλλο; Μια χαρά καναπεδαρες έχουν και οι μεν και οι δε.

Εκτος αν πηγες σε κανένα ζέφυρι ή άνω Λιόσια και τα είδες αυτά.

Μήπως είδες και Mercedes μέσα στα σαλόνια κρυμμένες;

Α ναι, τότε μιλάς για "άλλους" ανθρώπους.

Δημοσ.

Μάλλον κάποιος δεν σου τα είπε καλά. Δες τι ποσοστό από τα ομολογουμένως massive κέρδη της ξοδεύει η Apple σε R&D (για να έχεις εσύ "αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα" όπως λες) και τι ποσοστό ας πούμε η Huawei (προφανώς και δεν είναι καθόλου τυχαίο το παράδειγμα μου).

Οπότε ας παραφράσω λίγο (χωρίς να γενικεύσω όπως εσύ): Οικονομικά ισχυρές εταιρείες μεταφράζεται σε οικονομικά ισχυρούς επενδυτές.

Δεν χρειαζεται να μου πει κανεις τιποτα .

Εγω κανω χρηση των προιοντων της εχω  ιδια αποψη και πολυετη εμπειρια  απο αυτα .Εσυ εκτος απο γενικοτητες τα υπολοιπα τα υποθετεις διοτι δεν εχει εμπειρια χρησης .Σου ευχομαι ομως καποια στιγμη να αποκτησεις .

• Like 1
Δημοσ.

Οικονομικα ισχυρες εταιρειες μεταφραζεται σε καλυτερα προιοντα για τους καταναλωτες .

Για  αυτο και οι κατοχοι προιοντων apple απολαμβανουμε αντιστοιχης ποιοτητας προιοντα .

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να μου πει κανεις τιποτα .

Εγω κανω χρηση των προιοντων της εχω  ιδια αποψη και πολυετη εμπειρια  απο αυτα .Εσυ εκτος απο γενικοτητες τα υπολοιπα τα υποθετεις διοτι δεν εχει εμπειρια χρησης .

Με καλύπτει η μεστή και γεμάτη επιχειρήματα απάντησή σου. Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=HxXbrnJ6l4A

• Like 16
Δημοσ.

Ρε μαγκες γιατι απλα δεν παραδεχεστε οτι ειναι καλυτερα τηλεφωνα?και καλα κανουν και τα χρεωνουν οσο γουσταρουν ποιο το προβλημα?Οσον αφορα για ποιοτητα κατασκευης και συνεργασια υλικου εκει κι αν δεν πρεπει να μιλατε.Μεχρι το s5 πιανατε πλαστικουρα και μετα το κανατε γυαλι οτι εκανε το iphone πολλα χρονια πριν.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ξεκίνησα πάλι να γράφω στα σοβαρά. Μετάνιωσα. Άρα γράφω αυτό που σας ταιριάζει:

Πονάτε?

:P

• Like 17
Δημοσ.

Κάποιοι υποστηρίζανε ότι η apple έχει αυξημένο κόστος για να καλύπτει το development των συσκευών η γενικότερα για έξοδα R& D. Με μια πρόσφατη έρευνα δεν ανήκει ούτε καν στις τοπ 10 εταιρίες που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για R&D. Μήπως ρε παιδιά, λέω μήπως δεν έχει τόσο μεγάλο κόστος η ανάπτυξη του iphone εξού και  τα εξωπραγματικά κέρδη;

http://fortune.com/2014/11/17/top-10-research-development/

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μαγκες γιατι απλα δεν παραδεχεστε οτι ειναι καλυτερα τηλεφωνα?και καλα κανουν και τα χρεωνουν οσο γουσταρουν ποιο το προβλημα?Οσον αφορα για ποιοτητα κατασκευης και συνεργασια υλικου εκει κι αν δεν πρεπει να μιλατε.Μεχρι το s5 πιανατε πλαστικουρα και μετα το κανατε γυαλι οτι εκανε το iphone πολλα χρονια πριν.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Καλύτερα τηλέφωνα από ποια; Για ποια χρήση; Σε τι;

Θυμάμαι όταν ήμασταν πιτσιρίκια που μας ρωτούσαν τι ομάδα είμαστε. Απαντούσαμε την Χ ομάδα. Και όταν μας ρωτούσαν γιατί είμαστε αυτή η ομάδα ή γιατί δεν είμαστε η άλλη η ομάδα, εμείς απλά απαντούσαμε "γιατί είναι η καλύτερη"!

• Like 6
Δημοσ.

Με καλύπτει η μεστή και γεμάτη επιχειρήματα απάντησή σου. Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=HxXbrnJ6l4A

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το παραπανω video που ανεβασες ειναι τελειως ειρωνικο και μπορει φυσικα να το γυρισουν για σχεδον οποιοδηποτε κινητο,δεν λεει κατι αυτο ετσι?

Ρε μαγκες γιατι απλα δεν παραδεχεστε οτι ειναι καλυτερα τηλεφωνα?

Γιατι πολυ απλα δεν ειναι καλυτερα τηλεφωνα(τουλαχιστον οχι ετσι οπως το εννοεις).Εχουν ακομα αρκετα αρνητικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο συνολικα.

Απλα το θεμα ειναι οτι για να εχεις παρομοια συνολικα εμπειρια χρησης σε βαθος χρονου(και updates)μονο τα κινητα της google την προσφερουν(ακομα και με τις αμεσες ενημερωσεις). Αλλα βλεπεις το google pixel κοστιζει τα ιδια με τα μηλοτηλεφωνα γιαυτο και δεν αναφερονται ποτε.

• Like 5
Δημοσ.

Ανέβασε και άλλο τις τιμές κυρία Apple. Ο καγκουροελληνας θα αγοράσει έτσι και αλλιώς .

• Like 5
Δημοσ.

Ε τωρα μην γελιομαστε.Προφανως και μιλαω για κατι "ισαξιο" και απο το παραδειγμα καταλαβαινεις για ποια μιλαω.Δεν θα αναφερομουν σε καποιο κινεζικο που κανει 150-200 € που καλα κανει και κανει τοσο και καλα κανει ο κοσμος και το παιρνει γιατι για τα λεφτα του σκιζει

Δημοσ.

Ανέβασε και άλλο τις τιμές κυρία Apple. Ο καγκουροελληνας θα αγοράσει έτσι και αλλιώς .

Ε ναι γιατι ως γνωστον μονο η apple ανεβαζεις τις τιμες. Huawei,samsung,oneplus,google ολες τα κινητα τους δεν τα εχουν ανεβασει σε βαθος χρονου.... Ετσι να συνεχιζει η παραπληροφοριση.

• Like 3
Δημοσ.

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το παραπανω video που ανεβασες ειναι τελειως ειρωνικο και μπορει φυσικα να το γυρισουν για σχεδον οποιοδηποτε κινητο,δεν λεει κατι αυτο ετσι?

Γιατι πολυ απλα δεν ειναι καλυτερα τηλεφωνα(τουλαχιστον οχι ετσι οπως το εννοεις).Εχουν ακομα αρκετα αρνητικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο συνολικα.

Απλα το θεμα ειναι οτι για να εχεις παρομοια συνολικα εμπειρια χρησης σε βαθος χρονου(και updates)μονο τα κινητα της google την προσφερουν(ακομα και με τις αμεσες ενημερωσεις). Αλλα βλεπεις το google pixel κοστιζει τα ιδια με τα μηλοτηλεφωνα γιαυτο και δεν αναφερονται ποτε.

Ακριβως επομενως για κραζετε το μηλο και οχι το πιξελ ας πουμε?Εγω δεν σου λεω ρε φιλε παρε μηλο,παρε οτι σε βολευει και κρατα το για τον εαυτο σου,εμενα το μηλο με βολευει και το μηλο θα παρω κακο ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς. Αλλά ακόμα και φτιαχτό να είναι, υποθέτω πως δεν κατέβηκε με τη θεία φώτιση στο μυαλό αυτού που το έστησε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...