Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως στην ιδια θεση ημουνα μεχρι και χθες με τον ts.τλκ εδωσα το s7 και πηγα σε μεταχειρισμενο 1+3t .στις λιγες ωρες που το εχω το κιν ειναι πραγματικα εργαλειο.αν κανεις περα το οτι δεν ειναι αδιαβροχο και την υποδεεστερη καμερα σε χαμηλο φωτισμο,το 1+3t ειναι φοβερο.αξιζε η αλλαγη.

Δημοσ.

Για xiaomi mi5s plus έχουμε άποψη?

Από ότι βλέπω τώρα δεν έχει την 800αρα οποτε άκυρο.

Το mate 9 μου έχει τραβήξει επικίνδυνα το ενδιαφέρον αν και είναι αρκετά υψηλότερα από το budget :P

Δημοσ.

Για xiaomi mi5s plus έχουμε άποψη?

Από ότι βλέπω τώρα δεν έχει την 800αρα οποτε άκυρο.

Το mate 9 μου έχει τραβήξει επικίνδυνα το ενδιαφέρον αν και είναι αρκετά υψηλότερα από το budget :P

Το mate 9 θα στο έλεγα αλλά όντως είναι αρκετά υψηλό το μπάτζετ.

Πολύ καλό όμως

Δημοσ.

Νευριάζω αφάνταστα με κάτι τύπους που πουλάνε 5 και 6 μηνών συσκευές(OP3T) στα 400€ και δεν δέχονται και παζάρια.
Κάποιοι δεν έχουν και κουτιά, άλλος έχει ένα "μικρό σημαδάκι", άλλος δίνει one plus 3 στα 390€, δηλαδή καμία λογική.

Βρήκα πάντως ένα OP3T οπότε το θέμα λήγει για μένα :)

Όταν παραλάβω θα σας ενημερώσω και για το πως μου φάνηκε η μετάβαση.

Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα περιμενε το one plus 5. Θα πουλησεις το s7 και θα προσθεσεις και κατι εσυ. Εγω αυτο θα εκανα παντως.

edit: τωρα ειδα οτι πηρες το 3T. Βιαστηκες μου φαινεται...τεςπα με γεια!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, μόλις χθες πήρα το HTC U play σε λευκό έχοντας την εντύπωση ότι είναι dual sim αλλά μόλις το άνοιξα είχα κάνει λάθος.Ίσως καλύπτει τις ανάγκες σου.

Εν τέλει το πουλάω, έχω αποδείξεις, τα πάντα. Το κινητό είναι αδουλευτο και το αγόρασα 350.

Δημοσ.

Απλα περιμενε το one plus 5. Θα πουλησεις το s7 και θα προσθεσεις και κατι εσυ. Εγω αυτο θα εκανα παντως.

edit: τωρα ειδα οτι πηρες το 3T. Βιαστηκες μου φαινεται...τεςπα με γεια!

Ευχαριστώ! :D

Γι αυτό δεν ήθελα να αγοράσω καινούριο το op3t. Για την απειροελάχιστη πιθανότητα που το op5 θα έχει την ίδια τιμή.

440 έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να κάνω αρκετά μεγάλη υπέρβαση για να τα δώσω.

Με αυτά τα δεδομένα κατέληξα τώρα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ! :D

Γι αυτό δεν ήθελα να αγοράσω καινούριο το op3t. Για την απειροελάχιστη πιθανότητα που το op5 θα έχει την ίδια τιμή.

440 έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να κάνω αρκετά μεγάλη υπέρβαση για να τα δώσω.

Με αυτά τα δεδομένα κατέληξα τώρα.

Μπα για κανα 500άρι€ περιμένουμε το OP5 δυστηχώς!

Δημοσ.

Υπάρχει Oneplus 3T στα 350€ στις αγγελίες χτύπα το τώρα που μπορείς !!!!

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/924099-oneplus-3t-64gb-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-anta%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83/

Άσε το είδα, να σκάσω είμαι. 

Πήρα χθες με 380 δυστυχώς.

Δημοσ.

Είναι να σου κάτσει κιόλας .......

Καλορίζικο.

Καμιά βδομάδα κοιτούσα συνεχώς και όλοι ζητούσαν 400-390 + μεταφορικά. Χθες βρήκα έναν φιλότιμο και μου το άφησε 380 με μεταφορικά μέσα, 3 μηνών άριστο, οπότε το πήρα αμέσως. Που να ξερα :P

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Έχω πια το OP3T το τελευταίο 5ωρο στα χέρια μου.

Γενικά είναι ό,τι έψαχνα για αυτήν την "ανανέωση". Μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να είναι παντόφλα το τηλέφωνο, εμπειρία χρήσης butter soft, καθαρό λειτουργικό, παραμετροποίηση, καθαρός ήχος από το DAC(καλύτερος από το S7), και το διακοπτάκι για τα ηχιτικά προφίλ στο πλάι πρακτικότατο.

Χαίρομαι που δεν έδωσα 440 για να το αποκτήσω όταν σε μια βδομάδα βγαίνει το OP5, οπότε απόλυτα ευχαριστημένος σο φαρ.

Αυτά από μένα, case closed λοιπόν :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...