Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social media casual gaming

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.7

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):  Ευπρόσδεκτα αυτά τα features αλλά όχι απαραίτητα

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Αδιάφορο αν και λογικά εκεί που θα κινηθώ θα υπάρχει ελληνική γλώσσα 

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Μας ενδιαφέρει να μην είναι σκουπίδι :P

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Greece

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  Όχι 

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μτχ κοιτάω για one plus 3t, κατά τα αλλά καινούριο.

Βαρέθηκα λοιπόν το s7 μου :P

Θέλω να το αλλάξω χωρίς να ξοδέψω όμως γιατί δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Συγκεκριμένα μου μπήκε στο μυαλό το OP3T καινούριο όμως δεν αξίζει τώρα μιας και περιμένουμε το 5. Αν το βρω στα μεταχειρισμένα σε λογική τιμή γιατί όλοι ζητάνε 400αρια, θα το χτυπήσω ενδεχομενως.

Θελω μεγαλύτερες ίντσες από το s7. Η ανάλυση δεν με νοιάζει τόσο. Προτιμώ amoled οθόνες όμως συμβιβάζομαι με μια αξιοπρεπή οθόνη και ας μην είναι amoled. Δεν με καίει να είναι και QHD. Και τα 1080p μια χαρά είναι εφόσον είναι ποιοτικά.

Θέλω αν είναι δυνατόν να υπάρχει καλό dac, του s7 δεν με ικανοποίησε.

Γενικά δεν με νοιάζουν τα specs στα χαρτιά. Αυτό που δεν θέλω είναι να είναι μέτρια προς κακή η εμπειρία χρήσης και να μετανιώνω που έδωσα το s7. 

Συνοπτικα: Οθόνη κάμερες dac μπαταρία.

Τελος, είναι λογικό και το γνωρίζω, ότι all around θα πάρω λιγότερα ¨καλο τηλέφωνο¨ σε σχέση με το s7.

Όμως συμβιβάζομαι.

περιμενω τις απόψεις σας!

Δημοσ.

φιλε με κλειστα τα ματια παρτο http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html#reviews

Θα το έπαιρνα αλλά κοιτάω για 5.5 -5.7 ίντσες. Αλλιώς παίζει και το HTC 10 μτχ σε αυτά τα χρήματα που λόγω Dac θα το έπαιρνα.

Γενικά βλέπω οι επιλογές μου είναι το moto z play και το htc 10 evo.

Ανάμεσα στα 2 ποιο; Επίσης υπάρχει κάτι άλλο στις 5.5 η και παραπάνω ίντσες, αξιόλογο σε αυτό το budget?

Δημοσ.

Θα το έπαιρνα αλλά κοιτάω για 5.5 -5.7 ίντσες. Αλλιώς παίζει και το HTC 10 μτχ σε αυτά τα χρήματα που λόγω Dac θα το έπαιρνα.

Γενικά βλέπω οι επιλογές μου είναι το moto z play και το htc 10 evo.

Ανάμεσα στα 2 ποιο; Επίσης υπάρχει κάτι άλλο στις 5.5 η και παραπάνω ίντσες, αξιόλογο σε αυτό το budget?

το 10 εβο δεν έχει 3,5μμ jack άλλα τα ακουστικά type c που δίνει η htc μετράνε πολύ ... να ξες 

Δημοσ.

Για τον snap 810 δεν θα έχω πρόβλημα? Για υπερθερμανσεις διαβάζω..

στο συγκεκριμένο δεν θα χεις θέμα ζεσταίνετε στα επίπεδά του s7 με θήκη δεν καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου και είναι η δυνατότερη συσκευή με σναπ 810

Δημοσ.

Πολυ ωραια. Η ζυγαρια κλινει προς τα εκει λοιπον.

Επειδη ριχνω και ματιες σε μεταχειρισμενα, mate 8 300€ και p9 plus 350 ειναι καλυτερες περιπτωσεις απο το htc?

Δημοσ.

Επειδη ριχνω και ματιες σε μεταχειρισμενα, mate 8 300€ και p9 plus 350 ειναι καλυτερες περιπτωσεις απο το htc?

οχι φιλε

φιλε τελικα θα το παρεις και ποτε

Δημοσ.

Το One plus 3t στις αγγελίες υπάρχει στα 340€(με καλές κριτικές)αλλά θα είναι διαθέσιμο από 13 Ιουνίου.

• Like 1
Δημοσ.

Το One plus 3t στις αγγελίες υπάρχει στα 340€(με καλές κριτικές)αλλά θα είναι διαθέσιμο από 13 Ιουνίου.

Νομιζω ειναι one plus 3 και οχι 3t αυτο που λες.

Το ειδα ομως και το εχω υποψιν.

Θα κανω λιγη υπομονη μηπως βρω op3t σε λογικη τιμη αλλιως θα δω για το htc.

Δημοσ.

Νομιζω ειναι one plus 3 και οχι 3t αυτο που λες.

Το ειδα ομως και το εχω υποψιν.

Έχεις δίκιο το one plus 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...