Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια τηλεοραση 4Κ στις 40'' για να τη χρησιμοποιησω σαν οθονη στο PC μου. Ιδανικα καποια με καλο upscaler ωστε αν η GTX 1070 τα βρει σκουρα σε αναλυση 4Κ, να βαζω στα παιχνιδια αναλυση 1080p μεχρι να παω στην επομενη καρτα γραφικων μου.

Διαθέσιμο budget:

450-500€

Απόσταση και γωνία θέασης:

1,5 μετρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]:

PC gaming, PS4 gaming, ταινιες/σειρες

Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   :devil: "):

40''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:

Οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):

4Κ, HDR

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

Samsung 40KU6100 (χωρις αυτο να σημαινει οτι θελω οπωσδηποτε curved)

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Κανενα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Δεν βγαινουν πολλες 40αρες 4κ αρα μαλλον για samsung μερια σε βλεπω που υπαρχουν και καποια συγκριτικα. Αν δεν θες curved κοιτας την απλη ku6000

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά λεφτά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, η καλύτερη λύση είναι η περσινή ku6000 που ανάφερε και ο Fulgore,από πλευράς upscaler σε 4k μην ανησυχείς, όλες κάνουν καλά την δουλειά τους , για lg led tv μακριά δεν είναι καν 4k τηλεοραση τα φθηνά μοντέλα, το χιλιο αναλύσαμε (https://www.youtube.com/watch?v=7xBT-UDAHX8&t=27s)

έχω την συγκεκριμένη σε 70 ίντσες ( ku6000) από εικόνα- μαύρο -contrast είναι φοβερή, το motion τις είναι λίγο μέτριο ,όπως και το uniformity τις με dirty screen effect να έχει κάποια θέματα, στις 40 ίντσες όμως θα είναι μια χαρά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα θέματα εκτός αν πέσεις σε κακό πάνελ. Πάντως από ότι βλέπω τα περσινά μοντέλα ku είδη άρχισαν να αποσύρονται και αντικαθιστανται με το μοντέλο με την κωδική ονομασία Mu. η διάφορες είναι μικρές τα πάνελ πάνω κάτω τα ιδία, αλλά για να πάρεις και μια γεύση ο ίδιος μπορείς να δεις εδώ το αναλυτικό review αυτού του μοντέλου  http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300 ( ku6000 στην ευρωπη ku 6300 στην Αμερική) να διαβάσεις τα θετικά και τα αρνητικά του, Και εδώ θα δεις το συγκεκριμένο μοντέλο στις 40 ίντσες που θες σαν pc gaming monitor https://www.youtube.com/watch?v=ZEcIff9SyFc 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!

woox-2 πολυ ωραιο το video που post-αρες!

Εχω κανει κι εγω αρκετο ψαξιμο και σε αυτα τα χρηματα ολα δειχνουν την 6000/6100.

Θα παω μια βολτα σε Plaisio/Public/Κωτσοβολο να τις χαζεψω και απο κοντα.

Αν καποιο αλλο παιδι εχει και καποια αλλη προταση, θα ηταν ευπροσδεκτη ωστε να προσπαθησω να δω και αυτην στα διαφορα καταστηματα.

Δημοσ.

Αυτη δεν ειναι καν πραγματικο 4κ.

Η ku6000 υπαρχει μονο στο budget σου. Ιδανικα οι sony ειναι οι καλυτερες για monitor λογω ελλειψης flickering, αλλα ειναι εκτος του budget σουα

α οκ συγγνωμη για το λαθος μου

Δημοσ.

Αυτη δεν ειναι καν πραγματικο 4κ.

Η ku6000 υπαρχει μονο στο budget σου. Ιδανικα οι sony ειναι οι καλυτερες για monitor λογω ελλειψης flickering, αλλα ειναι εκτος του budget σου.

Δωσε μερικα links για τηλεορασεις SONY να δω αν μπορει να γινει κατι με το οικονομικο. Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...