Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμη tablet ανακοίνωσε η Huawei στη σειρά MediaPad, το οποίο έχει την ονομασία MediaPad M3 Lite 8.0 και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 435 SoC.

Το MediaPad M3 Lite 8.0 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 3GB και 4GB RAM και σε 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD. Όπως υποδεικνύει και η ονομασία, η συσκευή έχει μικρότερης διαγωνίου οθόνη από το MediaPad M3 Lite 10, και πιο συγκεκριμένα μία 8,4 ιντσών που υποστηρίζει 1200 x 1920 pixels ανάλυση.

Στην πρόσοψη, το νέο tablet της Huawei διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels ωστόσο και στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με μία δεύτερη κάμερα που βασίζεται σε όμοιας ανάλυσης αισθητήρα. Η μπαταρία του MediaPad M3 Lite 8.0 έχει χωρητικότητα 4800mAh και η φόρτιση της –όπως και η επικοινωνία της συσκευής με υπολογιστή- πραγματοποιείται μέσω υποδοχής microUSB2.0.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του εντοπίζουμε επίσης αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματωμένο στο home button της συσκευής και δύο ηχεία Harman/ Kardon. Το Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 τρέχει Android 7.0 Nougat πάνω από το οποίο η Κινέζικη εταιρεία έχει “περάσει” το δικό της UI, EmotionUI 5.1. Δυστυχώς, η διαθεσιμότητα και η τιμή της συσκευής δεν έγιναν ακόμη γνωστά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TweakTown

Δημοσ.
Απλά παρατήστε τα και αφήστε την Apple μόνη να βγάζει.

Αμ ελα που παραταει το μινι και δε μας βλεπω να βρισκουμε 8αρι της προκοπης ... και η Samsung το παρατησε

Δημοσ.

απλά μερικοί υπερόπτες που έχετε τα φράγκα για apple μην το παίζετε και σταματήστε να λέτε ανοησίες.....λίγη αξιοπρέπεια δεν βλαπτει.......

• Like 1
Δημοσ.

απλά μερικοί υπερόπτες που έχετε τα φράγκα για apple μην το παίζετε και σταματήστε να λέτε ανοησίες.....λίγη αξιοπρέπεια δεν βλαπτει.......

Αντικειμενικα το 435 ειναι αργο για το μεσο χρηστη..δε μπορεις να πληρωνεις για ταμπλετ " ηχεία Harman/ Kardon" και να μην εχει ενα chip της προκοπης πανω..ειναι λιγο off λοιπον το μοντελο..

Δημοσ.

Μόνο η sony τελικά ήταν κάποτε για αυτά.... το z3 compact tablet μου βλέπω να μένει για χρόνια ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.
Ο χρήστης Nvidiaman είπε:

Το ιδιο ισχύει και για τους κομπλεξικους που δεν μπορούν να πάρουν Apple -καλή ώρα- και ζηλεύουν τους άλλους. Άντε γεια!

Δημοσ.

Το ιδιο ισχύει και για τους κομπλεξικους που δεν μπορούν να πάρουν Apple -καλή ώρα- και ζηλεύουν τους άλλους. Άντε γεια!

Ποιος λογικος ανθρωπος θα ζηλεψει καποιον που αγορασε κινητο με 800 ευρω οταν το κοστος του δεν ξεπερναει τα 200 ευρω; Εγω με κατι τετοιους γελαω. 

Δημοσ.

Μόνο η sony τελικά ήταν κάποτε για αυτά.... το z3 compact tablet μου βλέπω να μένει για χρόνια ακόμα.

Ακριβώς! Αν εξαιρέσεις βέβαια ότι η camera που έχει είναι για τα σκουπίδια.... κατά τα άλλα είναι ταμπλετάρα.

Δημοσ.

εγώ φίλε μου παίρνω κάτι που μου επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση και δεν κάθομαι να κοροιδεύω τα κατώτερης απόδοσης των άλλων που τα πήρανε πιο φτηνά,γιατί όπως εγώ έτσι και ο διπλανός ίσως να έχει να πληρώσει νοίκι, να ζήσει και να βγάλει τον μήνα του.

εσύ όμως φαίνεται να έχεις ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ δήθεν ανωτερότητας επειδή μπορείς και τα παίρνεις και δεν έχεις σκοτούρες οικονομικές.

εγώ δεν έχω θέμα με κάποιον που έχει τα λεφτά΄και τα παίρνει ,μαγκιά του και μπράβο του εσύ όμως έχεις κόμπλεξ με αυτούς που παίρνουν τα "κατώτερης" ποιότητας android.

και όσο για αυτό που λες ότι τα λέω απο ζήλια να και αν δεν έχω ipad.......

Αντικειμενικα το 435 ειναι αργο για το μεσο χρηστη..δε μπορεις να πληρωνεις για ταμπλετ " ηχεία Harman/ Kardon" και να μην εχει ενα chip της προκοπης πανω..ειναι λιγο off λοιπον το μοντελο..

δεν έκανα το σχόλιο μου για το ταμπλετ αλλά για τον τύπο που το παίζει ανωτερίλα,εμένα αν μου έδινες το ipad και αυτό μπορεί να έπαιρνα και το ipad δεν ξέρω.

δεν κράζω τα ipad και τα προιόντα της apple αλλά άτομα που επειδή τα παίρνουν νομίζουν ότι είναι και κάποιοι (μια μικρή μειοψηφία ) 

Δημοσ.

11 σχολια κανενας δεν ειπε οτι ειναι αντιγραφη μηλαρακι. Οι ομοιοτητες ολοφανερες. Μεταλικο πλαισιο γυρω γυρω και στην μεση η οθονη.

Δημοσ.

Μα φυσικά ό,τι έχει μεταλλικό πλαίσιο και στη μέση οθόνη είναι αντιγραφή apple. Άλλωστε οτιδήποτε δουλεύει με ρεύμα είναι αντιγραφή apple. Αλίμονο τώρα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα for the first time ever ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Μα φυσικά ό,τι έχει μεταλλικό πλαίσιο και στη μέση οθόνη είναι αντιγραφή apple. Άλλωστε οτιδήποτε δουλεύει με ρεύμα είναι αντιγραφή apple. Αλίμονο τώρα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα for the first time ever ;-)

άμα κάνεις περιστροφή 90 μοίρες το σήμα της huawei είναι ένα τεμαχισμένο μήλο, δεν είναι αυτό αντιγραφή :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...