Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

.::NikoS::.

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για το ίδιο της forthnet έχω κωδικούς root

είναι της forthet ?

ναι αλλα αγορασα το tp link και αυτο το ΖΤΕ θα πεταχτει απτο παραθυρο. ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω πολλά σχετικά με τις ρυθμίσεις και επειδή έχω και εγώ forthnet χρησιμοποιώντας το ZXHN H108L σας δίνω τα στατιστικά μου να μου πείτε πως τα βλέπετε (ευχαριστώ εκ των προτέρων):

Downstream   Upstream

SNR Margin:            6.5        7.9db

Line Attenuation:   21.5       13.2 db

Data Rate:             11089    765 kbps

Δημοσ.

Ουαου ,είσαι πολύ καλύτερα! Με τι εταιρία; Το δικό σου απ' οτι βλεπω στο screenshot είναι ZXHN H108L v2.5.

Έχεις αλλάξει τπτ στις ρυθμίσεις για να φτάσεις σ' αυτό το αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω πολλά σχετικά με τις ρυθμίσεις και επειδή έχω και εγώ forthnet χρησιμοποιώντας το ZXHN H108L σας δίνω τα στατιστικά μου να μου πείτε πως τα βλέπετε (ευχαριστώ εκ των προτέρων):

Downstream Upstream

SNR Margin: 6.5 7.9db

Line Attenuation: 21.5 13.2 db

Data Rate: 11089 765 kbps

Είσαι αρκετά χαμηλά ξεκίνα να ελέγξεις την καλωδιοση σου βάλε το ρουτερ στην πρώτη μπρίζα που έρχεται από έξω χωρίς τίποτα splitter μπροστά.

Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό που είπες.Αποσύνδεσα τα πάντα από τηλεφωνικές πρίζες.Έβαλα στην κεντρική το router χωρίς splitter και παίρνω τα εξής:

Downstream Upstream

SNR Margin:            6.5         8.8    db

Line Attenuation: 16.7       8.6     db

Data Rate:            10267   1020    kbps

Δημοσ.

Στην πρώτη σελίδα αναφέρει attenuation 10dB με το άλλο ρουτερ. Μεγάλη διαφορά μου φαίνεται από ρουτερ σε ρουτερ +-10dB πάντως. Κάτι δε πάει καλά, δεν φταίει το ρουτερ προφανώς.

Κι εγώ με 41dB attenuation στα 6dB SNR είμαι γύρω στα 9200. (ήμουν ακόμα καλύτερα πριν 1μιση-2 χρόνια αλλά έχω πέσει τώρα τελευταία) Στο λέω αυτό για να δεις ότι μιλάμε για τεράστια διαφορά στο attenuation κι όμως έχουμε παρόμοιες ταχύτητες. Ο πιο πάνω που λέει 25dB 15Mbps είναι επίσης φυσιολογικό (έχω δει και χειρότερο βέβαια με 25dB μάλλον λόγω τεράστιο φόρτου στο καφαο ή ακόμα και στο κεντρικό καλώδιο της πολυκατοικίας) αλλά σίγουρα τα νούμερα σου είναι χάλια για την απόσταση σου από το κέντρο. 

Δημοσ.

Βρήκα (ύστερα από πολυ ψάξιμο ) ένα άλλο ρουτερ (παλιό και αυτό Ηuawei HG530) .Θα το δοκιμάσω να δω μήπως αλλάξει τίποτα...

Δυστηχώς δε μπορώ να το συνδέσω γιατί ενώ ξέρω το username ***.forthnet.gr δε ξέρω το password.

Δοκίμασα αντιγραφή και επικόλληση από τη σελίδα του παλιού ρουτερ χωρίς αποτέλεσμα... Ίσως καλέσω εξυπηρέτηση πελατών κάποια στιγμή όταν εχω περισσότερο χρόνο. Ευχαριστώ και πάλι .. Ίσως ψάξω και για καλύτερο ρουτερ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...