Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Actual Rate (Up/Down) 1021/7569 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1173/8424 kbps
Noise Margin (Up/Down) 10.5/7.3 dB
Line Attenuation (Up/Down) 8.8/10 dB
Output Power (Up/Down) 11.1/16.8 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/64 Interleave Delay (Up/Down) 13.91/16.4 ms INP (Up/Down) 1.8/1.5 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/0 Annex Type AnnexA

Αυτα τα στοιχεια ειναι απο το  ZXHN H108N V2.5  που δινει η φορθνετ.

Θα ηθελα να σας ρωτησω τι ρουτερ να αγορασω που να συνδεετε στο ΖΤΕ για να εχω καλητερες ταχυτητες και σημα μεσα στο σπιτι.

(Ειχα αποσυνδεσεις οταν επιανα γυρο στα 11 ταχυτητα και για αυτο το ριξανε στα 8,5)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

.::NikoS::.

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αποσυνδέσεις και 7569Kbps με 10dB attenuation? Κατι δε παει καλά, πες τους να αφησουν τις λαλακίες και να βρουν το πρόβλημα να το φτιάξουν...

Εκτός αν το πρόβλημα είναι στο σπίτι σου βεβαια, αλλά και πάλι θα μπορούσαν να το δουν και να στο πουν.

Δημοσ.

και πάλι,με τέτοια νούμερα έπρεπε να πιάνεις ΟΛΟ το ADSL σχεδόν θεωρητικά.

Σε έχουν κλειδώσει σε χαμηλότερο προφιλ μαλλον.

παρε τηλέφωνο και εξήγησε την κατάσταση οτι με τέτοιο Line attenuation ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχω την ταχύτητα αυτή,και ζήτα ελεύθερο προφιλ να εφαρμοστεί στη γραμμή για να φυγουν οι κόφτες.

Υπάρχει περίπτωση να ακουσεις οτι μέχρι τόσο πάει η περιοχή σου(δεν θα μου φαινόταν περίεργο)αλλα εχεις τρομερά νούμερα.

edit:

διαβασα πάλι το τελευταιο σου ποστ γιατι κάτι μου έκανε κλικ,το γρηγορο προφιλ που λες μαλλον ειναι το ελευθερο που αναφέρω εγω.

Δημοσ.

Χρησταρα12 τους πηρα και τους ειπα να αφαιρεσουν ολα τα φιλτρα. πως το βλεπεις τωρα?

Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1021/12181 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1219/13516 kbps Noise Margin (Up/Down) 11/6.3 dB Line Attenuation (Up/Down) 8.8/11 dB Output Power (Up/Down) 11/17.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/64 Interleave Delay (Up/Down) 13.91/10.28 ms INP (Up/Down) 1.8/0.8 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/0 Annex Type AnnexA

Δημοσ.

εξαιρετικά λίγο και πάλι.

αν δεν έχουν κόφτη λόγω περιοχής πρέπει να το ψάξεις,είναι κρίμα να μένεις στα 12Mbit ενω ΑΝΕΤΑ θα φτάνεις τα 17-19 με τέτοια νούμερα.

Σε θεωρητικό επίπεδο αγγίζεις τα 23-24Mbps να ξέρεις.

Δημοσ.

Αν το προβλημα βρισκεται εκτος σπιτιου σου ομως θα πρεπε να ερθουν να μετρησουν και να στειλουν τον ΟΤΕ να το φτιαξει. Γιατι τοση αδιαφορια απο την forthnet δε το καταλαβαινω...

Τώρα έτσι ομως ισως να εχεις παλι αποσυνδεσεις γιατι σιγουρα η γραμμη δειχνεξ προβληματική. Δε μπορει να κλειδώνει τοσο χαμηλα με τετοιο attenuation.

Και vdsl να βαλεις αν το προβλημα είναι μετα την καμπινα, παλι θα εχεις προβληματα... Ισως αν τους τα σκαγες ομως για vdsl να το κοιταζανε το θεμα.

Δημοσ.

για αρχη θα αλλαξω ρουτερ, μου ειπανε στο τηλεφωνο οτι μπορω να αγορασω οποιο ρουτερ θελω και θα με βοηθησουν να το σεταρω. τι μου προτεινετε? γυρο στα 80 ευρω

Δημοσ.

για αρχη θα αλλαξω ρουτερ, μου ειπανε στο τηλεφωνο οτι μπορω να αγορασω οποιο ρουτερ θελω και θα με βοηθησουν να το σεταρω. τι μου προτεινετε? γυρο στα 80 ευρω

όντως;

δεν νομίζω οτι καμία εταιρία παρέχει βοήθεια πλην του δικού της εξοπλισμού για το οτιδήποτε.

απο εμένα τούτο.

http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472

Δημοσ.

όντως;

δεν νομίζω οτι καμία εταιρία παρέχει βοήθεια πλην του δικού της εξοπλισμού για το οτιδήποτε.

απο εμένα τούτο.

http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472

μου ειπε οτι βοηθανε οποιο ρουτερ αγορασω εκτος εταιριας

προσπάθησε ν αλλάξεις το  LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM [ADSL_G.dmt.bis (G.992.3)] σε LinkEncap ADSL_2plus (G.992.5)

αυτο δε νομιζω οτι αλλαζει απο καπου στη σελιδα του ρουτερ

λεω να παρω αυτο:  http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-vr400-ac1200-wireless-vdsl-adsl-modem-router-p-PER.612829

ειναι ΟΚ? δεν θελω να παρω asus router..

Δημοσ.

Ρε φιλε το προβλημα σου δεν ειναι το ρουτερ, σε πρωτη φαση αλλαξε το gdmt σε adsl2+. Μετα αν εχεις θεμα πρεπει να δεις την καλωδιωση σου.

Ολοι σου δινουν καποιες οδηγιες και εσυ εχεις κολλησει να αλλαξεις ρουτερ. Να αλλαξεις ,αλλα κανε πρωτα αυτα που σου λενε να βεβαιωθεις.

Δημοσ.

όντως;

απο εμένα τούτο.

Κι όμως θα μπορούσε... Κι εγώ έχω πετύχει πάρα πολύ εξυπηρετικούς τεχνικούς και στην hol/vodafone ανεξάρτητα από τι εξοπλισμό έχεις πάνω. Απλά δε περίμενα τέτοια αδιαφορία από την forthnet στο να κάνει κάποιους τυπικούς ελέγχους στη γραμμή πριν αρχισουν να ριχνουν ταχυτητα και να λενε πως απλα εχει προβλημα ο χαλκος. Και είναι η δεύτερη παρόμοια περίπτωση από forthnet που ακούω τον τελευταίο μήνα! Μάλιστα χρεώνουν τον τεχνικό για να έρθει να βάλει το analyser στον κατανεμητή σου, πράγμα που η vodafone πριν 3 μέρες που μίλαγα μου είπαν με μία άνεση αμα θελετε θα στειλουμε και τεχνικό δωρεάν είναι μην ανησυχείς...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ZXHN H108N V2.5 που δίνουν και πουλάνε δεν αλλάζει το Path:Network-WAN-ADSL Modulation Type Selection

ADSL_G.dmt (G.992.1)

ADSL_G.lite (G.992.2)

ADSL_G.dmt.bis (G.992.3)

ADSL_2plus (G.992.5)

ADSL_re-adsl (Annex L)

ADSL_ANSI_T1.413 (ANSI T1.413)

ADSL_G.dmt.bis_AnnexM (G.992.3)

ADSL_2plus_AnnexM (G.992.5)

Capability

Bitswap

SRA

τα έχει όλα τσεκαρισμένα κλειδωμένα ,πιθανών η μόνη λύση είναι να μπει με root αντί του admin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...