Drake27 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ποιο ουδέτερο του ποιος, στην ονομαστική, την αιτιατική και την κλητική του πληθυντικού πιοmore[/size] ([/size]pço[/size]) [/size]επίρρημα1. περισσότερο Είσαι πιο έξυπνος από μένα.2. πλέον Ήταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου.you can thank me later Χεχεχεχε,ωραιος. Εγραφα απο το κινητο και η μαλακια πρεπει να το διορθωσε,δεν το το παρατηρησα καν. Grammar Nazi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οταν εχεις καταφερη να κανεις ενα τοσο δυνατο brand name ¨¨playstation¨¨ δεν εχει καμια τυχη .. Μεγαλη εταιρια στασιμη εδω και δεκαετιες η microsft εκτος απο το λειτουργεικο που ζει απο τις δαφνες αυτου και μονο δεν πας πουθενα ,.Κινητα ταμπλετ απατα ολα,Τι backward και πρασινα αλογα ,Καποιος που ασχολειτα ειτα εχει παλια κονσολα dreamcast ktl πσ2 και παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οταν εχεις καταφερη να κανεις ενα τοσο δυνατο brand name ¨¨playstation¨¨ δεν εχει καμια τυχη .. Μεγαλη εταιρια στασιμη εδω και δεκαετιες η microsft εκτος απο το λειτουργεικο που ζει απο τις δαφνες αυτου και μονο δεν πας πουθενα ,.Κινητα ταμπλετ απατα ολα,Τι backward και πρασινα αλογα ,Καποιος που ασχολειτα ειτα εχει παλια κονσολα dreamcast ktl πσ2 και παιζει. Πονεσαν τα ματια μας ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Όχι ρε μαν. Με την καμία όμως ps. Μόνο και μόνο για το κρας μπαντιγκούντ που θυμίζει την προβατιλα των 90s με το ps...ξερναω.. Κάθε σοβαρό freak της τεχνολογίας παίρνει xbox γιατί πολύ απλά σέβεται τον εαυτό του.. Λογικά τρολάρεις. Βάζετε και κανένα smiley ρε παιδιά να καταλαβαίνουμε όταν δεν είναι τόσο προφανές! Αν το εννοείς όμως... είναι μεγάλη ανοησία αυτό που έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kerkiraios80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδες μην μαλωνετε.και τις μισες αποδώσεις να ειχε το ps4, μονο και μονο απο τους exclusive τιτλους θα σαρωνε. Ειναι χαοτική η διαφορα. Ειχα xbox 360 και πηρα ps4. Το 360 ηταν η απόλυτη κονσολα και εφερε τρομερες καινοτομίες, και ειχε και παιχνιδαρες τις οποιες δεν αξιοποιησε για συνέχειες. Η ms φταιει 100% που απετυχε σε αυτη τη γενια. Ο ανταγωνισμός κανει παρα πολυ καλο και ελπιζω να συνεχισει να υπαρχει και απο τις 3 πλευρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth666 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πλεον οι πιο πολλοι core gamers εχουν PC + μια κονσολα. Το θεμα ειναι (και με στενοχωρει που το λεω γιατι σαν PC gamer με βολευει) οτι με την κινηση της MS να μην υπαρχουν exclusives μεταξυ xbox και PC εδωσε 0 λογους σε καποιον που εχει ηδη PC να προτιμησει το xbox. Η θα παρω PS4 για να παιξω καποια απο τα exclusives που δεν μπορω στο PC, η καποια κονσολα της Nintendo για τον ιδιο λογο (εχω Wii U, και το Zelda μου παιζω, και το Σμας μου κτλ). Xbox γιατι? Για να παιξω σε χειροτερη εκδοση με συνδομη για το multiplayer παιχνιδια που ηδη μπορω να παιξω σε καλυτερο μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocco84 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τα έχουμε ξαναπεί. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 1) Always Online 2)Μεταχειρισμένα 3) Kinect SKU's Only 4)Χειρότερες Επιδόσεις στην πλειοψηφία των παιχνιδιών 5)Λιγότερες αποκλειστικότητες. Αυτοί είναι οι λόγοι (μπορεί να μου ξεφεύγει κανένας) που δεν πήγε καλά το Xbox. Υπερ BC και το Controller. Να βάλει μυαλό η MS για να έχουμε καλό ανταγωμισμό ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. απλά και κατανοητά. Αυτο ηταν το κυριο προσον των κονσολών. Μηχανακια αποκλειστικά για παιχνίδια. Και το ONE εχει λίγα exclusives. Υ.Γ, εχω και τις 3 κονσολες (WiiU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα