Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται όλα αυτά. Με ένα Halo 5 είμαι καλυμμένος! Δεν λέω, και τα άλλα games του One είναι καλά αλλά σαν το Halo 5 δεν έχει!

Μην στεναχωριέσαι, εσείς οι PC gamers έχετε πολύ πιο ποιοτικά games παίξετε από εμάς τους Console Peasants όπως το League of Legends οπότε τι να το κάνετε το Uncharted 4 και το Horizon εσείς;            

Ποιο Halo 5 ; Την μετριάτζα της μετριάτζας λες ; Χωρίς Bungie δεν έχει Halo μεγάλε, η 343 είναι πολύ λίγη.

• Like 1
Δημοσ.

Στο οτι το xbone δεν πουλησε φταιει αποκλειστικα η microsoft.

Εννοειτε οτι φταιει η Microsoft σε τεραστιο μερος στο οτι δεν ηταν κοντα στις πωλησεις με το ps4 και λεω ποιο πανω γιατι.

Αλλα δεν βοηθαει να παει καλυτερα η κονσολα με το να κοβει αποκλειστικα παιχνιδια ειδικα τη στιγμη που εχει οσο το δυνατον και λιγοτερα.

Αν μη τι αλλο ενας μεγαλος παραγωντας για το αν θα πουλησει μια κονσολα ειναι τα αποκλειστικα της παιχνιδια αν λοιπον τα κοβεις τι κανεις?

Και για να μην αναφερω οτι καποια αποκλειστικα της τα κυκλοφορει πλεον και σε pc ενω παλιοτερα βγαινανε μονο στη κονσολα και πουθενα αλλου π.χ. gears of war.

Δημοσ.

Στο οτι το xbone δεν πουλησε φταιει αποκλειστικα η microsoft.

Φυσικά και φταίει η Microsoft μέχρι έναν βαθμό αλλά... Το Xbox One έχει πράγματα όπως Backwards Compatibility (πράγμα για το οποίο "γκρινιάζουν" πολύ fans του PS4), ea access, Skype (πλάκα πλάκα για κάποιους είναι σημαντικό), καλύτερα παιχνίδια με την συνδρομή και άλλα πολλά οπότε μου φαίνεται εντελώς παράλογο το PS4 να έχει τις τριπλάσιες πωλήσεις, άντε να είχε μερικές παραπάνω να έλεγα εντάξει.

Δυστυχώς η προβατίλα έχει χτυπήσει κόκκινο.       

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η προβατίλα έχει χτυπήσει κόκκινο.       

Σιγα εσυ ψαγμενε καταναλωτη  που εισαι και ευχαριστημενος με ενα hallo το χειροτερο ολου του franchise  στο μεταξυ .

Αν δεν τρολαρεις που τρολαρεις σιγουρα εχεις προβλημα να το κοιταξεις πριν χαρακτηρισεις αλλους .

Εχετε πολυ πλακα τελικα , ειναι μερα εξω και εσεις να  πεισετε τον εαυτο σας πως ειναι νυχτα .

• Like 11
Δημοσ.

εχοντας και τα δύο μου φαίνονται απολύτως λογικό να έχει τέτοιες πωλήσεις η sony.

Πολύ περισσότερα παιχνίδια...

Αυτο που ξεχναει ο κοσμος ειναι οτι η Microsoft εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα και με το Original Xbox. Με το που ανακοινωθηκε το 360 την αλλη ημερα επαψαν να κυκλοφορουν παιχνιδια για το OG Xbox. Εκτος απο 1-2 3rd party οπως το HL2 το χαος. Για κονσολα που ειχε πουλησει αρκετα ηταν ξεφτιλα.

Αντιθετως η Sony αν και ειχε ανακοινωσει το PS3 εβγαλε God of War 2 και Shadow of the Colossus για το PS2. Υπηρχε επικαλυψη.

Σχεδον το ιδιο εκανε η MS και στο 360 αλλα επειδη εκεινο ειχε πουλησει τρελα οι 3rd parties βγαλανε πολλα παιχνιδια και ετσι δεν φανηκε και τοσο.

• Like 3
Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 1) Always Online 2)Μεταχειρισμένα 3) Kinect SKU's Only 4)Χειρότερες Επιδόσεις στην πλειοψηφία των παιχνιδιών 5)Λιγότερες αποκλειστικότητες. Αυτοί είναι οι λόγοι (μπορεί να μου ξεφεύγει κανένας) που δεν πήγε καλά το Xbox. Υπερ BC και το Controller. Να βάλει μυαλό η MS για να έχουμε καλό ανταγωμισμό

• Like 5
Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 1) Always Online 2)Μεταχειρισμένα 3) Kinect SKU's Only 4)Χειρότερες Επιδόσεις στην πλειοψηφία των παιχνιδιών 5)Λιγότερες αποκλειστικότητες. Αυτοί είναι οι λόγοι (μπορεί να μου ξεφεύγει κανένας) που δεν πήγε καλά το Xbox. Υπερ BC και το Controller. Να βάλει μυαλό η MS για να έχουμε καλό ανταγωμισμό

τα τρία πρώτα δεν ισχύουν και για τ 4 δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.

Δημοσ.

τα τρία πρώτα δεν ισχύουν και για τ 4 δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.

Αδιάβαστος. Κόπηκες. Μελέτησε τι είχει γίνει κατά την παρουσίαση του Xbox (όσα χρόνια πριν ήταν) και επέστρεψε με τον κηδεμόνα σου.

Δημοσ.

Αδιάβαστος. Κόπηκες. Μελέτησε τι είχει γίνει κατά την παρουσίαση του Xbox (όσα χρόνια πριν ήταν) και επέστρεψε με τον κηδεμόνα σου.

Εμ είμαι αδιάβαστος,,εμ το έχω.

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς για τα πράγματα του σε ένα φόρουμ.

Και να σε προλάβω από επόμενη πιθανή εξυπνάδα(και καλά) τα πήρε πίσω γρήγορα γρήγορα η μικρομαλακή.

Στα παιχνίδια είναι που μας τα χαλάει,όχι σαν κονσόλα.

Δημοσ.

Εμ είμαι αδιάβαστος,,εμ το έχω.

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς για τα πράγματα του σε ένα φόρουμ.

Και να σε προλάβω από επόμενη πιθανή εξυπνάδα(και καλά) τα πήρε πίσω γρήγορα γρήγορα η μικρομαλακή.

Στα παιχνίδια είναι που μας τα χαλάει,όχι σαν κονσόλα.

Και θα επαναλάβω γιατί μάλλον δεν θυμάσαι: Στην παρουσίαση του Xbox η MS έλεγε Always Online (έστω ένα check 1 φορά/ημέρα), δεν θα μπορούσες να παίζεις μεταχειρισμένα και τα αρχικά SKU's ήταν όσο και αν δεν σου αρέσει Kinect Only (ακόμα και στην Ελλάδα που ήρθε 8 μήνες αν θυμάμαι καλά μετά). Τα πρώτα 2 επειδή έπέμενε στην θέση της (και έλεγε οτι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς), τα αναίρεσε. Σε συνδυασμό με τις επιδόσεις που είχε το Xbox σε σχέση με το PS4(720p και 900p) και τα 500Ευρώ που ζήταγε για το πακέτο με το Kinect(που όσοι το αγόρασαν το έβαλαν στον...κάλαθο των αχρήστων) οδήγησε στα νούμερα που βλέπεις. Στα παιχνίδια πάλι χάλια τα έκανε.

Είδες τελικά τι μαθαίνεις για την κονσόλα σου; Αυτές οι βλακείες και οι κωλοτουμπες της MS, έδωσαν στην Sony αυτή την διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Μου φαινεται οσοι δεν εχουμε ακομα κονσολα τον χειμωνα θα ειναι οτι πρεπει για αγορα,σε τοσο οριμασμενο συστημα με τοσα παιχνιδια ακομα και στο τελος της εποχης της να φτανει αξιζει στο φουλ!Εχεις πανω απο 20 τιτλους αποκλειστικους να παιξεις και απειρες ωρες να ¨χαλασεις"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...