carimoura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αυτές τις μέρες έχω ένα θέμα με το pc. Πριν από λίγες μέρες με είχε κάψει κάρτα γραφικών (nvidia g-force 9800 gt) και την αντικατέστησα με μια καινούρια πολύ οικονομική την nvidia g-force 710 gt 1 gb . Αφού την έβαλα στο pc μετά εγκατέστησα τα drivers από το cd που είχε μέσα το κουτί. Όσο αυτό έκανε την εγκατάσταση κόλλησε στο 63% (η οθόνη όμως είχε προσαρμοστεί.) και έτσι πάτησα ακύρωση. Μέτα όσο καθόμουν στο pc, στο you tube συγκεκριμένα η οθόνη έκλεισε και άνοιξε από μόνη της (στιγμιαία 4-5 sec), αυτό το κάνει αρκετές φόρες. Μη ξέροντας τι να κάνω είπα να κάνω ξανά εγκατάσταση τα drivers άλλα αυτή την φορά από το site της nvidia. Κάνω την εγκατάσταση (αυτή την φορά 100% ολοκλήρωση) και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα με πριν. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο να λυθεί αυτό?? μήνυμα που μου εμφανίζει . Η εφαρμογή έχει αποκλειστεί από την πρόσβαση στο υλικό γραφικών. Η εφαρμογή chrome.exe έχει αποκλειστεί από την πρόσβασή στο υλικό γραφικών.
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έκανες απεγκατάσταση με DDU ; http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
carimoura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 'Όχι, αυτό τι κάνει? Κάνει απεγκατασταση τα drivers της παλιάς κάρτας?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 κατέβασε τον τελευταιο Nvidia driver για την κάρτα σου αν τον έχεις πετάξει. κατέβασε το DDU,αποσυμπίεσε το και τρέξε το. θα σου πει να σε βάλει σε safe mode ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑΙ αφου μπει σε safe mode ανοιγει το παράθυρο,αν δεν ανοίξει τρέξε το DDU πάλι και επιλέξεις nvidia καρτα και την επιλογή που λεει recomended (νομίζω καθάρισμα και επανεκκίνηση) αφού ανοίξει κανονικά το σύστημα,περνας το nvidia driver για την κάρτα που έχεις κατεβασμένο.
carimoura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... θα δοκιμάσω αυτό που μου είπατε..
carimoura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Διορθώθηκε το πρόβλημα τελικά... σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Διορθώθηκε το πρόβλημα τελικά... σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια Το DDU πρέπει να το χεις πάντα στο pc Σώζει ζωές 2
carimoura Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Το πρόβλημα που είχα ξανά επανήλθε. Είχα κατεβάσει το DDU το έτρεξα και ξανά πέρασα τα drivers της κάρτας. Το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα μετά από 20 μέρες περίπου πάλι τα ίδια κάνει.. Τι μπορεί να φταίει και το κάνει αυτό?? (σήμερα έφαγε τόσο γερο σκάλωμα που τρεμοπαιζε η οθόνη συνεχεία, και το έκανα restart)
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 δοκίμασε με παλαιότερους οδηγούς για την κάρτα. επίσης δοκίμασε με άλλο καλώδιο. συνήθως οι κάρτες γραφικών αν έχουν θέμα δεν κάνουν τρεμοπαίγματα,είτε θα δεις περίεργα πράγματα στην οθόνη(γραμμές,αντικείμενα κλπ κοινώς δεν μπορεί να κάνει σωστά render κάτι)είτε απλά θα έχεις μαυρη οθόνη με γραμμές,θα τα βλέπεις όλα διπλά τριπλά κλπ.
carimoura Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 δοκίμασε με παλαιότερους οδηγούς για την κάρτα. επίσης δοκίμασε με άλλο καλώδιο. συνήθως οι κάρτες γραφικών αν έχουν θέμα δεν κάνουν τρεμοπαίγματα,είτε θα δεις περίεργα πράγματα στην οθόνη(γραμμές,αντικείμενα κλπ κοινώς δεν μπορεί να κάνει σωστά render κάτι)είτε απλά θα έχεις μαυρη οθόνη με γραμμές,θα τα βλέπεις όλα διπλά τριπλά κλπ. Καλώδιο έχω αλλάξει και δεν είδα διάφορα. Χθες ένα ένα update με καινούρια εκδοσή αλλά τζίφος Θα δοκιμάσω και με παλιά....
tanasen01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε αρκετά παλιά έκδοση 360 και πίσω. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/95559/en-us 1
carimoura Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε αρκετά παλιά έκδοση 360 και πίσω. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/95559/en-us Με 359 δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί μου γράφει...
adtakhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Χωρίς είσοδο από το pc η οθόνη ανοιγοκλείνει ? Γιατί αν ανοιγοκλείνει είναι το τροφοδοτικό της οθόνης προβληματικό . Δηλαδή κάποιοι πυκνωτές φούσκωσαν ....
carimoura Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Χωρίς είσοδο από το pc η οθόνη ανοιγοκλείνει ? Γιατί αν ανοιγοκλείνει είναι το τροφοδοτικό της οθόνης προβληματικό . Δηλαδή κάποιοι πυκνωτές φούσκωσαν .... Από θέμα οθόνης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, Είχα αλλάξει μια οθόνη αλλά πάλι τα ίδια μου έκανε και σε εκείνη. Τώρα κατέβασα και έβαλα τα drivers 368 και το αποτέλεσμα ήταν πολύ χειρότερο από πριν. Τώρα πάλι κλείνει η οθόνη άλλα μετά δεν ανοίγει ξανά και θέλει restar το pc (το led-ακι της οθόνης είναι πορτοκαλί) Βάζω την τελευταία εκδοσή που υπάρχει (382,53) και αν δεν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα