Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα Ηome Cinema. Απ οτι ειδα τα περισσοτερα δεν υποστηριζουν 4κ ακομα τουλαχιστον.

Αμα παιζω απο usb στην τηλεοραση κ απ την τηλεοραση στην οπτικη του home cinema θα δουλεψει ετσι?

Καπου διαβασα οτι η ταχυτητα του usb δεν υποστηριζει 4k.

Οποτε απ το λαπτοπ με hdmi στην τηλεοραση και απο εκει με οπτικη στο home cinema. Aυτο θα εχει κανενα αποτελεσμα η θα βλεπω 1080 upscaled? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απ το λαπτοπ με hdmi πιθανοτατα να μην παιζει καθολου το λαπτοπ τα 4κ αρχεια η να τα παιζει με συνεχη "σπασιματα". Μια χαρα παιζουν απο usb απευθειας στον media player της τηλεορασης. Η οπτικη ινα ειναι μονο για ηχο.

Δημοσ.

Ισως, μπορει να φταινε ναι τα codecs; παντως στο δικο μου pc(φαινεται στην υπογραφη) εχω μονιμα σπασιματα οταν κανω αναπαραγωγη 4κ αρχειων.

Δημοσ.

Έχω το λαπτοπ της υπογραφής με τη 8670m αν θυμάμαι. Την οπτική την ανέφερα για τη μεταφορά του ήχου 5.1 στο σύστημα. Έλεγα να πάρω το htp 073 της pioneer. Αλλά μάλλον επειδή θέλω να περιορίσω λιγάκι ακόμα το μπάτζετ (λόγω διακοπών) έλεγα να πάω σε κάτι πιο οικονομικό πχ lhb625. Επίσης δεν νομίζω να αξίζει να δώσω περισσότερα μιας και το σαλόνι είναι αρκετά μικρό. Τηλεόραση έχω την ue49ku6100 της samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...