tempo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 παιδιά γεια χαρά - χαζομπαμπάς speaking!!! όπως καταλάβατε ο διάδοχος μου είναι γεγονός. Και όπως κάθε καλός πατέρας προμηθεύτηκα την camera μου και όλη μέρα πίσω απο τον μπέμπη. Ήρθε η ώρα να τα γράψω όμως και στο DVD writer που έχω, έτσι ώστε να μείνουν τα πάντα αλλά και να αδειάσω 2-3 miniDV. Θέλω τα φώτα σας. Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για δημιουργία και εγγραφή DVD. Εννοώ κάποιο που θα δημιουργείς εύκολα menu, θα είναι γρήγορο κλπ. Εγώ δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως θέλω το πρόγραμμα να δημιουργεί menu κλπ και όχι να γράφω πχ έτσι ξερά το video στο DVD. Ελπίζω να καταλάβατε και περιμένω απαντήσεις σας... άντε και ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ
intense Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Καταρχην να σου ζησει ο μπεμπης και με τις καλυτερες ευχες απο μενα...Τωρα αν θες ενα καλο αποτελεσμα τοτε δοκιμασε το Pinnacle studio 8 και επισης κατι πιο ευκολο με πολυ καλα αποτελεσματα και πιο friendly user ''nero vission 2 με τα απαραιτητα plugins βεβαια.....Αν θες βοηθεια μην διστασεις......
perrys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Εχω την εντύπωση πως το Pinnacle δεν κάνει μενού επιλογών, όπως πχ. στις ταινιές δηλαδή να κατευθήνεις τα κεφάλαια απο το μενού, εαν και εχει επιλογή set tsapters εγώ δεν το κατάφερα .
marios1957 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 TMPGEncAuthorDvd,UleadDvdMovieFactory. Πάν-απλα,"παιδικό" gui,φτιάχνουν μενού.(Όχι,ΔΕΝ ψήνουν καφέ ακόμη...). ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Να σου ζήσει tempo χαζομπαμπά! Μήπως όμως ο φίλος μας θέλει τα φώτα μας και στον τομέα του MPEG2 encoding; Γιατί απ' ότι ξέρω τα πιο πολλά DVD Authoring προγράμματα θέλουν έτοιμα τα αρχεία σε μορφή MPEG2 και ξεχωριστά τα αρχεία ήχου... Αν λοιπόν θες βοήθεια και εκεί, πες μου να βοηθήσω. Για απλό DVD με μενού, κτλ. όσο πιο εύκολα γίνεται, τα 'πε ο προλαλήσας marios1957.
fratzeskos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ulead DVD MovieFactory 2 ta kanei ola kai simferei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.