Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα μετά την εγκατάσταση σε iPad Mini 2, το τάμπλετ έχει πάρει τα πάνω του, φυσικά έχει μερικά κολλήματα αλλά είναι σε Dev Beta οπότε δεν παραπονιέμαι αλλά είναι πιο γρήγορο από το iOS 10

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με κάτι βίντεο που έβλεπα στο YouTube, πρέπει να άλλαξε και το scrolling στο Safari.

Αυτό που παρατήρησα μετά την εγκατάσταση σε iPad Mini 2, το τάμπλετ έχει πάρει τα πάνω του, φυσικά έχει μερικά κολλήματα αλλά είναι σε Dev Beta οπότε δεν παραπονιέμαι αλλά είναι πιο γρήγορο από το iOS 10

Πολύ θετικό αυτό, για μένα τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Control Center κακά τα ψέματα είναι κακάσχημο δεν ξέρω ποιος το σχεδίασε αλλά πρέπει να απολυθεί.

Κάτι καινούργιο πάλι.. αν κάποιος φίλος έρθει σπίτι με κάποια iOS συσκευή που τρέχει iOS11 μπορείς με ένα πάτημα να συνδέσεις το κινητό του ή το τάμπλετ του στο ίδιο WiFi με το δικό σου

share-wifi.jpg?quality=82&strip=all&w=20

και πλέον δεν υποστηρίζονται οι 32bit εφαρμογές 

ios-11-32-bit-apps.jpg?quality=82&strip=

Edit: πλέον μπορεί κάποιος να μετακινήσει περισσότερα icons at once και όχι ένα ένα όπως παλιά. Επίσης άμα έχεις GIFS στις φωτογραφίες, πλέον είναι Animated και οι σημειώσεις πλέον υποστηρίζουν ταμπέλες και σου δίνουν την επιλογή να αλλάξεις το χαρτί. Επίσης το iOS 11 υποστηρίζει FLAC Playback. 

Η Apple επίσης άνοιξε το NFC για χρήση εκτός Apple Pay και η Siri έχει και αντρική φωνή.

Επεξ/σία από Neg
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης το iOS 11 υποστηρίζει FLAC Playback. 

Τι είπες τώρα; Δηλαδή η εφαρμογή της μουσικής και το itunes match υποστηρίζουν flac;

Δημοσ.

Τι είπες τώρα; Δηλαδή η εφαρμογή της μουσικής και το itunes match υποστηρίζουν flac;

Τουλάχιστον η εφαρμογή Files τα ανοίγει και τα παίζει οπότε λογικά το iTunes θα πρέπει να τα υποστηρίζει στην τελική έκδοση.

Δημοσ.

Το Control Center κακά τα ψέματα είναι κακάσχημο δεν ξέρω ποιος το σχεδίασε αλλά πρέπει να απολυθεί.

Πραγματικα, κοντραρει σε αχταρμα την samsung του 2010..

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα, κοντραρει σε αχταρμα την samsung του 2010..

Ας αφήνανε το Control Center του iOS 10 και ας το έκαναν Customizable αυτός ο αχταρμάς που έχουν στο iOS 11 είναι απαίσιος, μακάρι να τον βελτιώσουν πριν την GM.

Δημοσ.

Edit: πλέον μπορεί κάποιος να μετακινήσει περισσότερα icons at once και όχι ένα ένα όπως παλιά. 

Αυτο ειναι απιστευτα σημαντικο feature.

Και δεν μιλαω τοσο για την μετακινηση εικονιδιων για rearrange στην home screen, αλλα για το ποσο θα βοηθησει η δυνατοτητα αυτη στο drag n drop κλπ.

Σκεψου πχ ποσο ευκολα θα μπορεις να παρεις μια φωτογραφια και χωρις να την αφησεις, να διαλεξεις και ενα doc αρχειο και μετα να τα κανεις drag n drop σε ενα email ως attachment.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι απιστευτα σημαντικο feature.

Και δεν μιλαω τοσο για την μετακινηση εικονιδιων για rearrange στην home screen, αλλα για το ποσο θα βοηθησει η δυνατοτητα αυτη στο drag n drop κλπ.

Σκεψου πχ ποσο ευκολα θα μπορεις να παρεις μια φωτογραφια και χωρις να την αφησεις, να διαλεξεις και ενα doc αρχειο και μετα να τα κανεις drag n drop σε ενα email ως attachment.

Μέσω της Files App προς το παρόν επιτρέπετε το Drag'n'Drop αλλά η εφαρμογή είναι ακόμη άδεια και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλά υποτίθεται ότι οι Developers θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν την δυνατότητα να μπορείς να επιλέγεις αρχεία πέρα από φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής Files. Με ξενερώνει βέβαια που το Drag n Drop είναι feature για τα iPad OS Wide αλλά κάθε αρχή για καλό, επιτέλους το πήραν χαμπάρι ότι το iOS θέλει βελτίωση σε αρκετούς τομείς που μπορούσε κάποιος να φτιάξει μονάχα μέσω JB και βάζουν Features σιγά σιγά. Αλλά και πάλι αυτό το αίσχος για  Control Center  :eek:

Δημοσ.

Μέσω της Files App προς το παρόν επιτρέπετε το Drag'n'Drop αλλά η εφαρμογή είναι ακόμη άδεια και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλά υποτίθεται ότι οι Developers θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν την δυνατότητα να μπορείς να επιλέγεις αρχεία πέρα από φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής Files. Με ξενερώνει βέβαια που το Drag n Drop είναι feature για τα iPad OS Wide αλλά κάθε αρχή για καλό, επιτέλους το πήραν χαμπάρι ότι το iOS θέλει βελτίωση σε αρκετούς τομείς που μπορούσε κάποιος να φτιάξει μονάχα μέσω JB και βάζουν Features σιγά σιγά. Αλλά και πάλι αυτό το αίσχος για  Control Center  :eek:

Δοκιμασε να κανεις drag n drop μια φωτο σε ενα email.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε να κανεις drag n drop μια φωτο σε ενα email.

Δεν έχω iPad Pro, ένα Mini 2 έχω και το iPhone στο οποίο δοκιμάζω κυρίως το iOS 11, αλλά το Mini αν και Beta κάπως πήρε τα πάνω του ελάχιστα, ελπίζω να στρώσει στις επόμενες εκδόσεις γιατί το έχω και σκονίζεται.

Αλλά λεφτά ξανά σε Τάμπλετ δεν επενδύω, η αγορά των τάμπλετ θα είναι όπως και να έχει νεκρή στα επόμενα χρόνια αφού έχουμε φτάσει σε επίπεδο τα Λάπτοπ να ζυγίζουν όσο ένα τάμπλετ ίσως και λιγότερο.

Edit: μια μικρή ενημέρωση που μου έκανε εντύπωση.. είχα την iOS 11 Beta 1 στο Mini 2 και μου εμφάνιζε προβλήματα λόγω Beta.. έκανα Downgrade στην iOS 10.3.2 και απο τότε το iPad Mini 2 είναι σαν καινούργιο, ούτε Lag ούτε τίποτα. Τώρα δεν ξέρω που οφείλετε.. στο καινούργιο File System? Δεν ξέρω γιατί πριν κάνω ενημέρωση σε iOS 11 είχα 10.1.

Επεξ/σία από Neg
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...