Προς το περιεχόμενο

Πατέντα για ψυκτρα cpu

ekptotos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορει να γινει εφικτή μια πατεντα με λαμακια αλουμινίου πανω σε ψυκτρα; γτ ρωταω. Εχω amd 8350 το θέμα μου ειναι για την σωστη ψυξη του συστηματος καθος η ψυκτρα ρουφαει καθετα με αποτελεσμα οτι θερμοκρασία βγαλει καρτα γραφικών να την ρουφαει απευθείας ο επεξεργαστής. Και με την πατεντα θελω να την γυρισω οριζοντια. Θα πιάσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, δεν θα πιάσει, δεν μπορείς να την γυρίσεις οριζόντια. Αν μιλούσαμε για κανα 30άρι Sempron θα σου έλεγα go for it.

Οι ψύκτρες έχουνε κανα 30άρι, δεν είναι ακριβές. Ρώτα εδώ αν θες να αγοράσεις. http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Το οχι σου πως το υποστηρίζεις. Ειναι τεχνικο το θέμα; στην ουσια πιστεύω ιδια δουλεια θα κανει αλλα θα ρουφαει καθαρο κρυο αερα

Η ψυκτρα σαν ψυκτρα ειναι καλη . Μονο η ροη του με προβληματιζει

Πως θα την βάλεις στο πλάι και να ψύχει τον cpu? Η βάση χαλκού της ψύκτρας είναι μόνο στην κάτω πλευρά. Αν θες κάνε σωλήνα εισαγωγής κρύου αέρα μέχρι το fanάκι της ψυκτρας..

Θές να την περιστρέψεις κατα 90 μοίρες στον άξονα κάθετα στην μητρική, αν ναι, θεωρητικά θα μπορούσες αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Αν θες οτιδήποτε άλλ, δεν γίνεται.

Πιστευω πως αξιζει να το δοκιμασεις.

και εγω εχω το ιδιο θεμα με την δικη μου. Για να κανεις τετοια μοντα θελει λεπτομερεια, χρονο και εργαλεια. 

Δεν εχω κανενα οποτε την εχω ετσι και ρουφαει την ζεστη της καρτας γραφικων.

Απλα νομιζω το αλουμινιο/σιδερο πρεπει να ειανι καποιων χιλιοστων παχος ωστε να μην σπασει/σακουλιασει.

ποια ψυκτρα εχεις δεν μας ειπες.

Αυτο ακριβώς. Πιστεύω θα κανει γτ αν και το εψαξα λιγο η θεση που κάθεται τωρα η ψυκτρα ειναι λαθος γτ οπως σου ειπα το ενα φαν ειναι ακριβώς πανω απο την καρτα γραφικών

Εχω της rajitenk themis με 2 120ρια φαν ενα ρουφαει αλλος βγαζει. Τον χειμώνα δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα που αγορασα και το bf1 με την ζεστη θα αντιμετωπίσω θεμα

Οσο για τις λεπτομέριες εχω ενα φιλο αλουμινα θα του πω τι θελω και κατευθειαν θα τα κουμποσω

ακριβως και εγω τον χειμωνα δεν ειχα θεμα αλλα τωρα.....

η πλακα ειανι οτι η διαφορα στο λαμακι που ειανι για ΙΝΤΕΛ εχει μικρη διαφορα απο τις τρυπες που ειανι για ΑΜ3+, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι οφελος εχει να βλεπει ιδιως μονο προς την μια πλευρα, αφου υπαρχουν οι προδιαγραφες για ολες τις κατευθυνσεις.

• Like 1

Ναι μπιφτεκης αυτο θελω να κανω .

Απο μονο του δε γίνεται γτ οπως ειπαι και ο asdic εχουν διαφορά τα λαμακια απο την μαμα.ο Q9550 ειναι ιντελ;

Τι τσεκαρα και ο δικος σου Q9550 ειναι ιντελ γιαυτο και την εχεις οριζοντια. Ενώ σε. ΑΜ3+ ειναι κάθετη

• Like 2

ειναι μερικες ψυκτρες που επιτηδες για ΑΜΔ δεν μπορουν να γυρισουν οριζοντια.

Και να φανταστεις οταν εστειλα μνμ στην BE Quiet μου απαντησαν οτι μονο 2 ψυκτρες τους για ΑΜΔ εχουν την δυνατοτητα να γυρισουν οριζοντια.... τι στο καλο ?

Λαλακία τότες... Μόνο πατέντα θα παίξει κι αυτή θα θέλει καλό υπολογισμό στο ύψος ώστε να έρθει το λαμάκι που πατάει την ψύχτρα ακριβώς όπως πριν.

Αν σου κοστίσει φθηνά καν'το αλλιώς πάρε καινούρια και πούλα αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...