meymigrou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Μιας και βαρέθηκα να παίζω με τα Windows 10 Mobile και τα Insider Builds θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο smartphone με Android το οποίο θέλω κυρίως για σερφάρισμα και εφαρμογές όπως το Buffer, Analytics, LinkedIn, WordPress και πάει λέγοντας (τα games δεν με ενδιαφέρουν). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα παρακάτω, αλλά και για τα 2 από αυτά έχω και από ένα δίλημμα στο οποίο θα ήθελα να με βοηθήσετε. 1. Huawei P8 Lite (2017) Οθόνη: 5.2", RAM: 3 GB, Κάμερα: 12 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Single, Μπαταρία: 3000 mAh , Κατασκευαστής: Huawei Ο λόγος που δεν το παράγγειλα ήδη τη συγκεκριμένη συσκευή (μιας και λατρεύω το design της) είναι επειδή μου είπαν πως τα 16GB εσωτερικής χωρητικότητας για το Android είναι λίγα (άσχετα που παίρνει microSD). 2. Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Οθόνη: 5.5", RAM: 3 GB, Κάμερα: 13 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4+2, SIM: Dual, Μπαταρία: 4100 mAh , Κατασκευαστής: Xiaomi Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται και με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon (αλλά με 32GB χωρητικότητας) δε μπορώ παρά να σκεφτώ πως η τιμή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή για να 'ναι αληθινή - ακόμη και με τον snapdragon. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για Xiaomi, οπότε το αφήνω πάνω στις γνώμες σας. Φυσικά είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αρκεί να περιλαμβάνει μια συσκευή που έχει πάνω από 3GB RAM και να μην ξεπερνάει τα 200 ευρώ
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ζορίζεις αρκετά την κατάσταση με τόσα που θες εως 200 ευρώ. Η καλύτερη σου λύση είναι να σφίξεις λίγο τα δόντια και να πας απευθείας με ένα 40άρι παραπάνω εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style Γιατί; Γιατί κανένα από τα τηλέφωνα που έγραψες δεν αξίζουν τα λεφτά τους επειδή είναι κουτσουρεμένα σε πολύ σημαντικά πράγματα. Από την άλλη το Moto X style είναι σαφέστατα καλύτερο από οποιοδήποτε mid-range κινητό του 2017 (λογικό ως πρώην ναυαρχίδα) με μόνο κακό την διάρκεια της μπαταρίας του που όμως δεν είναι κακή. 1
meymigrou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Xiaomi. P8 Lite ότι χειρότερο έχω συναντήσει. Γιατί έτσι; Θα χαρώ να ακούσω αν έχεις τυχόν εμπειρίες με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ζορίζεις αρκετά την κατάσταση με τόσα που θες εως 200 ευρώ. Η καλύτερη σου λύση είναι να σφίξεις λίγο τα δόντια και να πας απευθείας με ένα 40άρι παραπάνω εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style Γιατί; Γιατί κανένα από τα τηλέφωνα που έγραψες δεν αξίζουν τα λεφτά τους επειδή είναι κουτσουρεμένα σε πολύ σημαντικά πράγματα. Από την άλλη το Moto X style είναι σαφέστατα καλύτερο από οποιοδήποτε mid-range κινητό του 2017 (λογικό ως πρώην ναυαρχίδα) με μόνο κακό την διάρκεια της μπαταρίας του που όμως δεν είναι κακή. Εξαιρετικό! Αν και δεν τρελαίνομαι για το design του, κοιτάω τώρα reviews στο YouTube.
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γιατί έτσι; Θα χαρώ να ακούσω αν έχεις τυχόν εμπειρίες με το συγκεκριμένο μοντέλο. Εξαιρετικό! Αν και δεν τρελαίνομαι για το design του, κοιτάω τώρα reviews στο YouTube. Χάλια οθόνη, τραγική κάμερα, τρώει που και που κολλήματα. Το είχα στην κατοχή μου και το πούλησα.
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Χάλια οθόνη, τραγική κάμερα, τρώει που και που κολλήματα. Το είχα στην κατοχή μου και το πούλησα. Στο 2017 Edition αυτά; Είσαι σίγουρος; Αυτό που λες εσύ είναι το παλιό.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εξαιρετικό! Αν και δεν τρελαίνομαι για το design του, κοιτάω τώρα reviews στο YouTube. Και από αυτό σκίζει και είναι και ιδιαίτερο επίσης. Το μόνο σίγουρο ότι δεν υπάρχει "αντιγραφέας" εκεί έξω. Το δικό μου που το έχω με bamboo λευκό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουν στα χέρια τους να το περιεργαστούν καθώς εντυπωσιάζει. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καν συγκρίσιμη αντιπρόταση και ακόμα και ακριβότερα μοντέλα δεν προσφέρουν τα ίδια που προσφέρει αυτό. Σύγκρινε δηλαδή τι σου προσφέρει αυτό και τι τα υπόλοιπα και θα καταλάβεις.
meymigrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Χάλια οθόνη, τραγική κάμερα, τρώει που και που κολλήματα. Το είχα στην κατοχή μου και το πούλησα. Είσαι σίγουρος πως αναφέρεσαι για το σωστό μοντέλο; Αυτό είναι το 2017 edition. Στο 2017 Edition αυτά; Είσαι σίγουρος; Αυτό που λες εσύ είναι το παλιό. Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι αναφέρεται σε προηγούμενο μοντέλο γιατί έχει 5/5 reviews στο Skroutz το μοντέλο του 2017. Και από αυτό σκίζει και είναι και ιδιαίτερο επίσης. Το μόνο σίγουρο ότι δεν υπάρχει "αντιγραφέας" εκεί έξω. Το δικό μου που το έχω με bamboo λευκό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουν στα χέρια τους να το περιεργαστούν καθώς εντυπωσιάζει. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καν συγκρίσιμη αντιπρόταση και ακόμα και ακριβότερα μοντέλα δεν προσφέρουν τα ίδια που προσφέρει αυτό. Σύγκρινε δηλαδή τι σου προσφέρει αυτό και τι τα υπόλοιπα και θα καταλάβεις. Τελικά παιδιά πήγα μια βόλτα από τον Γερμανό, έκατσα με την ησυχία μου και είδα όλες τις συσκευές από κοντά (το Huawei P8 Lite (2017) το είχε για καλή μου τύχει στον πάγκο και μπορούσες να δεις το λειτουργικό, να βγάλεις φωτογραφίες και τα σχετικά). Τελικά παράγγειλα το Huawei P8 Lite (2017)! Αφότου το έπιασα στα χέρια μου στον Γερμανό άλλαξα κατευθείαν γνώμη. Υπέροχος σχεδιασμός, το πίσω μέρος είναι "γυάλινο", η κάμερα ήταν μια χαρά (το βράδυ λογικά θα βγάζει τρελό noise αλλά έχω DSLR δεν ενδιαφέρομαι για την κάμερα) και απίστευτα γρήγορο. Η συσκευή ανταποκρίνεται πιο γρήγορα από το Galaxy S6 του κολλητού μου (το οποίο βέβαια είναι και 2 χρονών κινητάκι) αλλά καταλαβαίνεις πως μιλάμε για mid-range συσκευή όταν ακουμπάς τα δύο κινητά στα χέρια σου (το S6 σου βγάζει πιο ακριβοπληρωμένο design) - αλλά δεν τα θέλουμε και όλα με τέτοια τιμή. Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες, τις προτάσεις και τις απαντήσεις σας. Θα ξανά απαντήσω στο παρόν θέμα με τις απόψεις μου όταν πάρω το κινητό στα χέρια μου.
SOAD1981 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Μιας και βαρέθηκα να παίζω με τα Windows 10 Mobile και τα Insider Builds θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο smartphone με Android το οποίο θέλω κυρίως για σερφάρισμα και εφαρμογές όπως το Buffer, Analytics, LinkedIn, WordPress και πάει λέγοντας (τα games δεν με ενδιαφέρουν). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα παρακάτω, αλλά και για τα 2 από αυτά έχω και από ένα δίλημμα στο οποίο θα ήθελα να με βοηθήσετε. 1. Huawei P8 Lite (2017) Οθόνη: 5.2", RAM: 3 GB, Κάμερα: 12 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Single, Μπαταρία: 3000 mAh , Κατασκευαστής: Huawei Ο λόγος που δεν το παράγγειλα ήδη τη συγκεκριμένη συσκευή (μιας και λατρεύω το design της) είναι επειδή μου είπαν πως τα 16GB εσωτερικής χωρητικότητας για το Android είναι λίγα (άσχετα που παίρνει microSD). 2. Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Οθόνη: 5.5", RAM: 3 GB, Κάμερα: 13 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4+2, SIM: Dual, Μπαταρία: 4100 mAh , Κατασκευαστής: Xiaomi Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται και με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon (αλλά με 32GB χωρητικότητας) δε μπορώ παρά να σκεφτώ πως η τιμή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή για να 'ναι αληθινή - ακόμη και με τον snapdragon. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για Xiaomi, οπότε το αφήνω πάνω στις γνώμες σας. Φυσικά είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αρκεί να περιλαμβάνει μια συσκευή που έχει πάνω από 3GB RAM και να μην ξεπερνάει τα 200 ευρώ παρε το xiaomi ομως με τον snapdragon . αυτο που εχεις ποσταρει ειναι με τον mediatek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα