SpirtouLisS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω ακόμη ένα pc με καμμένο τροφοδοτικό και συμβατό socket και ram (το παλιό μου media center) απ' Όπου θα κανιβαλίσω ότι χρειάζεται πέραν του τροφοδοτικού. Τα σπεκς του παλιού pc " AMD athlon ™ x2 245 Processor 8 gb ram ddr2 800 " βαλε στον υπολογιστη που περιγραφεις το τροφοδοτικο του υπολογιστη που εχει το προβλημα... Και δες αν εκκινει. Αν λειτουργησει βαλε την καρτα γραφικων απο το χαλασμενο υπολογιστη σε αυτον με το 245 και κανε αυτο κυριο πισι! Ετσι και αλλιως ο 245 με 8 gb λογικα θα φυσαει. Φοβερος επεξεργαστης στην εποχη του. 1
kogos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν όταν πατάς power χεν γυρνά κανένα ανεμιστηρακι, γεφύρωσε το τροφοδοτικό και δοκίμασε το. Λογικά δεν θα ανάψει, επομένως είναι νεκρό και είσαι πλέον σίγουρος πως δεν ια πετάξεις λεφτά αγοράζοντας άλλο. Αν ανάψει, είσαι πάλι στο μηδέν. Το γεφυρωμα είναι πανεύκολο, υπάρχουν πολλά βίντεο για το πως να το κάνεις, και σου ξεκαθαρίζει αν είναι ψόφιο το τροφοδοτικό. 2
dude1970 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 βαλε στον υπολογιστη που περιγραφεις το τροφοδοτικο του υπολογιστη που εχει το προβλημα... Και δες αν εκκινει. Αν λειτουργησει βαλε την καρτα γραφικων απο το χαλασμενο υπολογιστη σε αυτον με το 245 και κανε αυτο κυριο πισι! Ετσι και αλλιως ο 245 με 8 gb λογικα θα φυσαει. Φοβερος επεξεργαστης στην εποχη του. Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί του είναι media center και μου βολέυει καθόλου στο γραφείο μου βαλε στον υπολογιστη που περιγραφεις το τροφοδοτικο του υπολογιστη που εχει το προβλημα... Και δες αν εκκινει. Αν λειτουργησει βαλε την καρτα γραφικων απο το χαλασμενο υπολογιστη σε αυτον με το 245 και κανε αυτο κυριο πισι! Ετσι και αλλιως ο 245 με 8 gb λογικα θα φυσαει. Φοβερος επεξεργαστης στην εποχη του. Δεν μου βολέυει
madfury Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ε αμα δεν σου βολευει "ο Τριανταφυλλιδης μολις αυτοκτονησε" κανε ενα τρισαγιο τοτε
Alexlooker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , αγοράζω σε λίγο ένα τροφοδοτικό και το απόγευμα το τοποθετώ , συμπληρωματικά τα σπεκς (motherboard asus m3a78t , possessor AMD athlon ™ 62x2 dual core 6000+ 3.11ghz , 5 gb ram ddr2 στα 800 και gpu ATI hd 4800) Ναι είναι παλιό αλλά τρέχει win10 και εφαρμογές γραφείου από έναν ssd άκρως ικανοποιητικά.Επισεις ψύχεται πολύ καλά. αν ειχες αγορασει τροφοδοτικο, τωρα θα ειχεις ξεμπερδέψει.
Eurwpoulo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μαγκες το οτι η μητρικη εχει λαμπακι δεν σημαινει πως λειτουργει κιολας.Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια με ενα mobo s775 το οποιο ηταν καμενο αλλα ειχε αναμενο λαμπακι.Και εμενα να πω στην αλληθεια με ειχε παραξενεψει βεβαια. εχω συναντησει τουλαχιστον 10 τετοιες περιπτωσεις.
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) χωρίς να βγάζω έξω την περίπτωση του τροφοδοτικού εγώ ποντάρω σε ψόφια μητρική Και αυτό γιατι λέει οτι δεν αντιδράει αλλά το λαμπάκι της μητρικής ειναι αναμμένο (μόνιμα δηλαδή μιας και είτε πατάει το poweron είτε όχι δεν κάνει διαφορά κατα τον TS) για να δούμε ποιος θα πάρει τα λεφτά Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από louilouiCK 1
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μην αγοράσεις τροφοδοτικό αμέσως και πετάξεις τα χρήματα σου. Εφ' όσον ανάβει το led της μητρικής άρα έχεις 5vsb, τότε δοκίμασε να αποσυνδέσεις την τροφοδοσία 8pin eps του επεξεργαστή και πάτησε το power, αν ανάψει χωρίς να έχεις εικόνα προφανώς τότε έχει γίνει κάτι στο vrm της μητρικής σε κάποια απο τις φάσεις του, κοινώς η μητρική μας άφησε χρόνους, όχι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε αν δεν το έχεις ήδη κάνει να βγάλεις τα dimms μνήμης και να δοκιμάσεις με ένα ένα κάθε φορά, δες τις τάσεις του τροφοδοτικού σου, πυκνωτές κλπ, Απλούστερα cmos καθαρισμός κλπ, τέλος πάντων αν δεν έχεις ιδέα από οτι γράφω πήγαινε το pc σου σε service υπολογιστών ,δεν πάς καρφωτά να αγοράσεις τροφοδοτικό, και αν πάλι δεν σου εκκινήσει με το νέο τροφοδοτικό τι θα κάνεις τότε μνημόσυνο? Κι αν απλά το τροφοδοτικό ανάψει γιατί δεν θα έχει το φορτίο του επεξεργαστή; Και πάλι δε μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτή τη περίπτωση αν δε δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό. Και επίσης προσωπικά δε θα πρότεινα να δοκιμαστεί κάποιο πιθανόν ελαττωματικό τροφοδοτικό σε ένα "καλό" PC. edit: Ο τίτλος εμένα μ'αρέσει
madfury Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Κι αν απλά το τροφοδοτικό ανάψει γιατί δεν θα έχει το φορτίο του επεξεργαστή; Και πάλι δε μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτή τη περίπτωση αν δε δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό. Και επίσης προσωπικά δε θα πρότεινα να δοκιμαστεί κάποιο πιθανόν ελαττωματικό τροφοδοτικό σε ένα "καλό" PC. edit: Ο τίτλος εμένα μ'αρέσει Δεν κατάλαβες τι έγραψα, με αυτόν τον τρόπο -Φυσιολογικά το τροφοδοτικό ΔΕΝ θα ανάψει -ΑΝ ανάψει με την αποσύνδεση του 8πινου του επεξεργαστή ΤΟΤΕ έχει ζημιά (βραχυκύκλωμα) το σύστημα παροχής τάσης του επεξεργαστή ΕΠΑΝΩ στην μητρική στο vrm, oχι vrms όπως λανθασμένα αποκαλούνται ξανά και ξανά ΕΔΩ τοπρόβλημα είναι στην μητρική όχι στο τροφοδοτικό 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γιατί όχι vrms, voltage regulation moduleS. Πολλά είναι. 1
countass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 μπραβο στον τιτλο.τι ταμπου ειναι αυτο που εχουν καποιοι με το θανατο πια; ισως πεθανω αυριο. Με αυτη τη φραση μου σημαινει οτι αυξανω οντως τις πιθανοτητες υπερ του χαρου; χαχαχαχ 1
Alexlooker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ενώ δούλευα χθες στο pc μου ξαφνικά έκλεισε σαν να κόπηκε το ρεύμα.Δεν ξανάνοιγει με τίποτα , δεν αντιδρά στο start botton αλλά το λεντάκι στην μητρική ανάβει. Πιστεύω ότι θέλει καινούργιο τροφοδοτικό εκτός αν πιστεύετε κάτι διαφορετικό. Πρέπει το απόγευμα να το έχω φτιάξει γιατί δουλέυω μ'αυτό και η όποια βοήθεια και άποψη θα μου είναι πολύτιμη. Τι εκανες τελικα, που κατεληξες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα