dude1970 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ενώ δούλευα χθες στο pc μου ξαφνικά έκλεισε σαν να κόπηκε το ρεύμα.Δεν ξανάνοιγει με τίποτα , δεν αντιδρά στο start botton αλλά το λεντάκι στην μητρική ανάβει. Πιστεύω ότι θέλει καινούργιο τροφοδοτικό εκτός αν πιστεύετε κάτι διαφορετικό. Πρέπει το απόγευμα να το έχω φτιάξει γιατί δουλέυω μ'αυτό και η όποια βοήθεια και άποψη θα μου είναι πολύτιμη.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Όπως τα γράφεις μπορεί να είναι τα πάντα, από μητρική έως τροφοδοτικό, μπορείς να ξεκινήσεις βρίσκοντας ένα τροφοδοτικό για να κάνεις δοκιμή, αν πάλι δεν ανάψει ξεκινάς να ψάχνεις μητρική μνήμες επεξεργαστή Δεν έχεις δώσει καμιά πληροφορία για το σύστημα όμως 2
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μπηκα γιατι μου φάνηκε ενδιαφέρον ο τίτλος (κορακι mode). Τα πραγματα ειναι απλά. Δοκιμάζεις αλλο τροφοδοτικό, και αν παλι εχεις το ιδιο συμπτωμα πετάς τη μητρική. 4
White_Cat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλημέρα ! Αφού το LED της μητρικής ανάβει, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λέει ο BlueBlood7. Όπως πολύ σωστά είπανε οι προλαλήσαντες, κατά 99% είναι ένοχο το τροφοδοτικό. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος
dude1970 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , αγοράζω σε λίγο ένα τροφοδοτικό και το απόγευμα το τοποθετώ , συμπληρωματικά τα σπεκς (motherboard asus m3a78t , possessor AMD athlon ™ 62x2 dual core 6000+ 3.11ghz , 5 gb ram ddr2 στα 800 και gpu ATI hd 4800) Ναι είναι παλιό αλλά τρέχει win10 και εφαρμογές γραφείου από έναν ssd άκρως ικανοποιητικά.Επισεις ψύχεται πολύ καλά.
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν μπορείς να βρεις άλλη λυση απο το να αγοράσεις τροφοδοτικό? Απο καποιον γνωστό φίλο να δανειστεις καποιο? Καταλαβαινω οτι δεν εχεις χρονο αλλα αν τελικά φταίει η μητρική θα χάσεις και χρόνο και χρήμα. Το λεντακι που αναβει καλύτερα να μην άναβε θα σου πω τη γνώμη μου. 2
dude1970 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω ακόμη ένα pc με καμμένο τροφοδοτικό και συμβατό socket και ram (το παλιό μου media center) απ' Όπου θα κανιβαλίσω ότι χρειάζεται πέραν του τροφοδοτικού. Τα σπεκς του παλιού pc " AMD athlon ™ x2 245 Processor 8 gb ram ddr2 800 "
madfury Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μην αγοράσεις τροφοδοτικό αμέσως και πετάξεις τα χρήματα σου. Εφ' όσον ανάβει το led της μητρικής άρα έχεις 5vsb, τότε δοκίμασε να αποσυνδέσεις την τροφοδοσία 8pin eps του επεξεργαστή και πάτησε το power, αν ανάψει χωρίς να έχεις εικόνα προφανώς τότε έχει γίνει κάτι στο vrm της μητρικής σε κάποια απο τις φάσεις του, κοινώς η μητρική μας άφησε χρόνους, όχι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε αν δεν το έχεις ήδη κάνει να βγάλεις τα dimms μνήμης και να δοκιμάσεις με ένα ένα κάθε φορά, δες τις τάσεις του τροφοδοτικού σου, πυκνωτές κλπ, Απλούστερα cmos καθαρισμός κλπ, τέλος πάντων αν δεν έχεις ιδέα από οτι γράφω πήγαινε το pc σου σε service υπολογιστών ,δεν πάς καρφωτά να αγοράσεις τροφοδοτικό, και αν πάλι δεν σου εκκινήσει με το νέο τροφοδοτικό τι θα κάνεις τότε μνημόσυνο? 3
HotShot84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αμα ειναι της εποχης του επεξεργαστη το τροφοδοτικο παρε ενα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλημέρα ! Αφού το LED της μητρικής ανάβει, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λέει ο BlueBlood7. Όπως πολύ σωστά είπανε οι προλαλήσαντες, κατά 99% είναι ένοχο το τροφοδοτικό. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος Γατούλη? Πλάκα κάνουμε. Δεν μπορείς να βρεις άλλη λυση απο το να αγοράσεις τροφοδοτικό? Απο καποιον γνωστό φίλο να δανειστεις καποιο? Καταλαβαινω οτι δεν εχεις χρονο αλλα αν τελικά φταίει η μητρική θα χάσεις και χρόνο και χρήμα. Το λεντακι που αναβει καλύτερα να μην άναβε θα σου πω τη γνώμη μου. Έτσι είναι.
Peter04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μαγκες το οτι η μητρικη εχει λαμπακι δεν σημαινει πως λειτουργει κιολας.Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια με ενα mobo s775 το οποιο ηταν καμενο αλλα ειχε αναμενο λαμπακι.Και εμενα να πω στην αλληθεια με ειχε παραξενεψει βεβαια. 2
toyo73 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μαγκες το οτι η μητρικη εχει λαμπακι δεν σημαινει πως λειτουργει κιολας.Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια με ενα mobo s775 το οποιο ηταν καμενο αλλα ειχε αναμενο λαμπακι.Και εμενα να πω στην αλληθεια με ειχε παραξενεψει βεβαια. Το ιδιο και σε εμενα με Asus p5-k και p5-q. 1
Goriillaki5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 καταρχάς άλλαξε το τίτλο...πολύ μακάβριος....ΕΛΕΟΣ
Peter04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το ιδιο και σε εμενα με Asus p5-k και p5-q. και με ενα με καποιο asus p5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα