Daredevil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μετά και το δεύτερο μεγάλο update goal δεν μπαίνει ούτε με αίτηση.....βγάζει το τέρμα όλα σχεδόν τα τετ α τετ α τα "καλά" του 17... το πήρα στο switch, έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά
grigoris93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το πηρα σημερα το 18 και η αληθεια ειναι πως απογοητευηκα. Διαβαζα για δυσκολια στην αμυνα κτλ αλλα δεν περιμενα τετοιας εκτασης αλλαγες. Στο offline διπλο τα πραγματα ηταν πιο ανθρωπινα δεν ειχαμε μεγαλα σκορ, οταν παιξαμε online ομως (δυο σε μια ομαδα) η κατασταση ξεφυγε με 6 γκολ απο ημιχρονο σε καθε ματς. Δεν ξερω αν φταιει που δεν παιζω με manual controls ή που δεν εχω συνηθισει ακομα την νεα αμυνα (αν εφταιγε αυτο θα τα ετρωγα μονο ομως) παντως το αποτελεσμα ειναι αποκρουστικο σε σημειο να μετανιωνω, παροτι παιζω φιφα εδω και παρα πολλα χρονια. Οι αμυντικοι κανουν ασυναρτητες κινησεις και αφηνουν τη θεση τους με αποτελεσμα να εισαι ξεφραγο αμπελι, οι πασες βγαινουν σχεδον ολες χωρις να παιζει ρολο η θεση του σωματος του παιχτη οπως παλαιοτερα και φυσικα σχεδον οτι παει μεσα γραφει. Ελπιζω να ειναι μονο η πρωτη εντυπωση αλλιως πισω στο 17...
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το πηρα σημερα το 18 και η αληθεια ειναι πως απογοητευηκα. Διαβαζα για δυσκολια στην αμυνα κτλ αλλα δεν περιμενα τετοιας εκτασης αλλαγες. Στο offline διπλο τα πραγματα ηταν πιο ανθρωπινα δεν ειχαμε μεγαλα σκορ, οταν παιξαμε online ομως (δυο σε μια ομαδα) η κατασταση ξεφυγε με 6 γκολ απο ημιχρονο σε καθε ματς. Δεν ξερω αν φταιει που δεν παιζω με manual controls ή που δεν εχω συνηθισει ακομα την νεα αμυνα (αν εφταιγε αυτο θα τα ετρωγα μονο ομως) παντως το αποτελεσμα ειναι αποκρουστικο σε σημειο να μετανιωνω, παροτι παιζω φιφα εδω και παρα πολλα χρονια. Οι αμυντικοι κανουν ασυναρτητες κινησεις και αφηνουν τη θεση τους με αποτελεσμα να εισαι ξεφραγο αμπελι, οι πασες βγαινουν σχεδον ολες χωρις να παιζει ρολο η θεση του σωματος του παιχτη οπως παλαιοτερα και φυσικα σχεδον οτι παει μεσα γραφει. Ελπιζω να ειναι μονο η πρωτη εντυπωση αλλιως πισω στο 17... Φυσικα και φταιει το οτι δεν παιζεις manual αλλα και δεν εχεις συνηθισει την νεα manual αμυνα. Θελει συνεχως L2 πατημενο για να μην κανουν ασχετες κινησεις οι αμυντικοι. Ειναι πολυ πιο δυσκολη η αμυνα φετος...
grigoris93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φυσικα και φταιει το οτι δεν παιζεις manual αλλα και δεν εχεις συνηθισει την νεα manual αμυνα. Θελει συνεχως L2 πατημενο για να μην κανουν ασχετες κινησεις οι αμυντικοι. Ειναι πολυ πιο δυσκολη η αμυνα φετος... Δεν αναφερομαι στους παικτες που ελεγχω εγω, αυτους λογικο ειναι να τους χανω λιγο τωρα που ειναι αρχη. Αμυνα στο χωρο επαιζα απο τα προηγουμενα φιφα δεν επεφτα σαν παλαβος στους αντιπαλους για να εχω τοσο μεγαλο προβλημα φετος. Το θεμα ειναι οτι κανουν παλαβες κινησεις οι αμυντικοι που ελεγχει ο υπολογιστης πχ σε 2-3 φασεις ο αντιπαλος επιθετικος ετρεχε στο τερμα μου η αμυνα ηταν ψηλα και ενας αμυντικος τον ακολουθουσε και τον κραταγε onside, οι κεντρικοι αμυντικοι αφηναν συνεχεια τη θεση τους και δημιουργουσαν τρυπες κ.α.
Πανος999 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγω λιωνω στο journey...μια χαρα ειναι κ φετος το παιχνιδι!!
teofross Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το πηρα σημερα το 18 και η αληθεια ειναι πως απογοητευηκα. Διαβαζα για δυσκολια στην αμυνα κτλ αλλα δεν περιμενα τετοιας εκτασης αλλαγες. Στο offline διπλο τα πραγματα ηταν πιο ανθρωπινα δεν ειχαμε μεγαλα σκορ, οταν παιξαμε online ομως (δυο σε μια ομαδα) η κατασταση ξεφυγε με 6 γκολ απο ημιχρονο σε καθε ματς. Δεν ξερω αν φταιει που δεν παιζω με manual controls ή που δεν εχω συνηθισει ακομα την νεα αμυνα (αν εφταιγε αυτο θα τα ετρωγα μονο ομως) παντως το αποτελεσμα ειναι αποκρουστικο σε σημειο να μετανιωνω, παροτι παιζω φιφα εδω και παρα πολλα χρονια. Οι αμυντικοι κανουν ασυναρτητες κινησεις και αφηνουν τη θεση τους με αποτελεσμα να εισαι ξεφραγο αμπελι, οι πασες βγαινουν σχεδον ολες χωρις να παιζει ρολο η θεση του σωματος του παιχτη οπως παλαιοτερα και φυσικα σχεδον οτι παει μεσα γραφει. Ελπιζω να ειναι μονο η πρωτη εντυπωση αλλιως πισω στο 17... Η γνώμη μου είναι ότι επειδή η αμυντική λειτουργία είναι διαφορετική (όχι χάλια, απλά πιο “manual” ) όπως είπε & ο polakis & άρα αυτομάτως πιο δύσκολη όταν παίζεις χωρίς manual controls ,επειδή οι πάσες & τα σουτ βγαίνουν πιο άνετα & οι συνδυασμοί γενικότερα πιάνουν πολύ εύκολα, υπάρχει το φαινόμενο η επίθεση να κυριαρχεί της άμυνας με αποτέλεσμα επειδή οι τερματοφύλακες δεν πιάνουν τα «άπιαστα» σε σχέση με το 17 ,να μπαίνουν πολλά γκολ με σκορ σαν το χάντμπολ. Η λύση για εμένα είναι να το δοκιμάσει κάποιος με manual controls, αφού το πάει πρώτα με semi manual για να μην του έρθει να το σπάσει & αν παίζεις vs cpu να ρίξεις ένα επίπεδο την δυσκολία (ή & 2 στην αρχη,δεν είναι ντροπη) καθώς με full manual είναι αρκετά πιο δυσκολο.Ομως έτσι το παιχνίδι είναι πιο ισορροπημένο το ευχαριστιέσαι περισσότερο + ότι την μια άντε δυο φορές που θα βγεις με τον τερματοφύλακα αν το βάλεις είναι μεγάλη ευχαρίστηση & η συμπεριφορά του τερματοφύλακα είναι για εμένα κανονικότατη αρκεί να παίζεις με manual controls που έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνεις σε αυτόν από κοντά ή μακριά πολύ πιο δύσκολα οπότε είναι λογικό που δεν πιάνει τα άπιαστα. Αν παίζεις assisted επειδή κουμπί κουμπί πάσα & 2 τριπλες ,αυτόματες σέντρες & σουτ ,θα φτάνεις άνετα στον GK έχει σαν αποτέλεσμα αυτό με τα πολλά γκολ που γράφουν όλοι. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ΠΡΙΝ το patch.Δεν ξέρω πως είναι το παιχνίδι με τα το patch & δεν νομίζω να το βάλω διότι το ευχαριστιέμαι απόλυτα με manual controls όπως είναι. Εγώ παίζω όμως offline.Οποίος ενδιαφέρεται για το online έχει θέμα διότι άμα ο ένας παίζει assisted & ο άλλος manual τότε είναι να γελάει & ο πικραμένος… Βαλτο στο πιο «ευκολο» & manual controls & θα ευχαριστηθεις ποδοσφαιρακι.Αλλιως είναι σαν ping pong… 2
grigoris93 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Η γνώμη μου είναι ότι επειδή η αμυντική λειτουργία είναι διαφορετική (όχι χάλια, απλά πιο “manual” ) όπως είπε & ο polakis & άρα αυτομάτως πιο δύσκολη όταν παίζεις χωρίς manual controls ,επειδή οι πάσες & τα σουτ βγαίνουν πιο άνετα & οι συνδυασμοί γενικότερα πιάνουν πολύ εύκολα, υπάρχει το φαινόμενο η επίθεση να κυριαρχεί της άμυνας με αποτέλεσμα επειδή οι τερματοφύλακες δεν πιάνουν τα «άπιαστα» σε σχέση με το 17 ,να μπαίνουν πολλά γκολ με σκορ σαν το χάντμπολ. Η λύση για εμένα είναι να το δοκιμάσει κάποιος με manual controls, αφού το πάει πρώτα με semi manual για να μην του έρθει να το σπάσει & αν παίζεις vs cpu να ρίξεις ένα επίπεδο την δυσκολία (ή & 2 στην αρχη,δεν είναι ντροπη) καθώς με full manual είναι αρκετά πιο δυσκολο.Ομως έτσι το παιχνίδι είναι πιο ισορροπημένο το ευχαριστιέσαι περισσότερο + ότι την μια άντε δυο φορές που θα βγεις με τον τερματοφύλακα αν το βάλεις είναι μεγάλη ευχαρίστηση & η συμπεριφορά του τερματοφύλακα είναι για εμένα κανονικότατη αρκεί να παίζεις με manual controls που έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνεις σε αυτόν από κοντά ή μακριά πολύ πιο δύσκολα οπότε είναι λογικό που δεν πιάνει τα άπιαστα. Αν παίζεις assisted επειδή κουμπί κουμπί πάσα & 2 τριπλες ,αυτόματες σέντρες & σουτ ,θα φτάνεις άνετα στον GK έχει σαν αποτέλεσμα αυτό με τα πολλά γκολ που γράφουν όλοι. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ΠΡΙΝ το patch.Δεν ξέρω πως είναι το παιχνίδι με τα το patch & δεν νομίζω να το βάλω διότι το ευχαριστιέμαι απόλυτα με manual controls όπως είναι. Εγώ παίζω όμως offline.Οποίος ενδιαφέρεται για το online έχει θέμα διότι άμα ο ένας παίζει assisted & ο άλλος manual τότε είναι να γελάει & ο πικραμένος… Βαλτο στο πιο «ευκολο» & manual controls & θα ευχαριστηθεις ποδοσφαιρακι.Αλλιως είναι σαν ping pong… Καταλαβαινω αυτα που λες και ειδικα οι τερματζηδες φετος ειναι πολυ πιο αληθινοι γιατι κακα τα ψεματα αν αφησεις ακομα και ενα μετριο παιχτη εξω απο την περιοχη να σουταρει χωρις πιεση, αν παει στο τερμα 80% ειναι γκολ. Φαινεται πως θελουν να δωσουν κατευθυνση στον κοσμο να οδηγηθει στο manual, το οποιο συμφωνω ειναι το πως πρεπει να παιζεται για να εχεις μια προσομοιωση ποδοσφαιρου. Ομως εμενα που επαιζα κυριως online ή στο σπιτι με φιλους με χαλαει γιατι ακομα και αν κατσω και μαθω να παιζω manual δεν μπορω να ανταγωνιστω τους αλλους online που παιζουν αυτοματο, αλλα ουτε μπορω να κανω τους φιλους μου να παιξουν manual οταν δεν εχουν ps4 (καποιοι παιζουν ακομα με legacy πχ). Τωρα που περασε το πρωτο σοκ και βλεπω τα πραγματα πιο ψυχραιμα, οντως το παιχνιδι φετος εχει βελτιωσει πραγματα, ειναι πιο ρεαλιστικο και θελει να κανει τον κοσμο να γυρισει στο manual για να εχει την πληρη εμπειρια, αλλα ειναι και εκβιαστικο γιατι καποιος που δεν το χει σπιτι του θα παιξει αναγκαστικα auto και θα ξενερωσει. Αρα σου λεει οτι αμα δεν το εχεις σπιτι σου, πλεον δεν θα παιζεις. 1
alexandros4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Mια νεα προσπάθεια για να μεγαλώσει κι αλλο το ελληνικό Community της Ultimate team. Ας την στηριξουμε με ενα λαικ και ενα subscribe: https://www.youtube.com/watch?v=TWB90A38R2c&t=613s 1
Πανος999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οποιος θελει να παιξουμε κανα ματσακι ας μου στειλει σε μνμ το username του!!
Alejandro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το early cross καταργήθηκε; Ήταν L1+high ball αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει στο φετινό.
teofross Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το early cross καταργήθηκε; Ήταν L1+high ball αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει στο φετινό. Ναι,το εχουν πει.Αντι για L1+high ball , τωρα γινεται απλως εχωντας διαγωνια μπροστα τον μοχλο & κουμπι για κανονικη σεντρα, βαζωντας την αναλογη δυναμη εαν θελουμε πρωτο ή δευτερο δοκαρι... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 How to Defend in FIFA 18 PS4 Xbox One - FIFA 18 Defending and Tackling Guide (After the Patch) Advanced Tips - How to Stop Attackers
Alejandro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι,το εχουν πει.Αντι για L1+high ball , τωρα γινεται απλως εχωντας διαγωνια μπροστα τον μοχλο & κουμπι για κανονικη σεντρα, βαζωντας την αναλογη δυναμη εαν θελουμε πρωτο ή δευτερο δοκαρι... Ψιλό manual δηλαδή.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 πολύ lag,πάρα πολύ σε άσχετες ώρες και μέρες όταν παίζω online. Είδα γκρίνια στα φόρουμς τους. 1
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι, τρώει κάτι φριζαρίσματα, κόβει άσχημα το ρυθμό. Το λαγκ στα φίφα από το 2010 που ξεκίνησα να τα παίζω υπάρχει. Απαράδεκτα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα