Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπεις να βγανει καμια τακτικη?Τρεξιμο πανω κατω,αυτο ειναι.

Ενω το προ δεν ειναι τρεξιμο πανω κατω; LOL

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι ανουσια αυτη η συζητηση.Αλλα αν σε καθε ποστ στο τοπικ του φιφα,λετε ''τι καλο που ειναι το φιφα κι οχι σαν το προ'',ε καποιος θα βγει να απαντησει.Και εγω παιζω το ντεμο φιφα και γελαω.Δεν το βρισκω απλως κακο,το βρισκω πανω απο ολα αστειο!Τι να κανω,να λεω σε καθε ποστ στο θεμα του pes,τι καλο που ειναι το pes ενω το φιφα ειναι για γελεια?

Δημοσ.

πεστε ρε παιδια σε τι ειναι καλυτερο το  fifa πλεον σε σχεση με το pro περα απο τα δικαιωματα και τις αδειες?κουρασε πολυ αυτη η καραμελα,να μου πειτε τα προηγουμενα χρονια,να συφωνησω,αλλα πλεον πια ειναι ισαξια κ ειναι θεμα γουστου ποιο θα διαλεξεις.

Δημοσ.

Στο offline το επίπεδο δυσκολίας ,είναι περίπου ένα κλικ πιο πάνω από το 17?Περσυ κέρδιζα αρκετά στο world class με ισάξιες ομάδες αλλά τώρα ειδικά με full manual controls, εάν κάνω νίκη φαντάζει επος,το ίδιο & αν καταφέρω & σκοραρω.Οι παίκτες μου δείχνουν να είναι μονίμως πιο αργοί από το cpu & επειδή με manual πάσες δεν πάει ακριβώς πάντα στο ιδανικό σημείο η μπάλα με την ταχύτητα που τρέχει & μαρκάρει το cpu,το να βάλεις 1 γκολ καταντάει κατόρθωμα έως σπάσιμο νεύρων ενώ το cpu αλλάζει μπαλιές με μεγάλη άνεση & πολλές φορές χάνεις κυριολεκτικά την μπάλα με τους συνδυασμούς που βγαζουν.Αντιστιχοι συνδυασμούς δεν βγάζω με manual controls & καταντάει κουραστικο.Οποτε με αυτά τα controls είναι πιο ισορροπημένο για εμένα στο Professional. (Ίσως& να  θέλω αρκετή προπόνηση :-) ) Είναι κανεις που παίζει offline με τέτοια controls & του φαίνεται το ίδιο?  Ή είμαι αμπαλος στο 18 & πρέπει να μάθω να παίζω διαφορετικά από το 17?

Δημοσ.

Τελικά έβαλα auto - full  στην αλλαγή του παίκτη & είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο στην ροή.

Στο pc έχει βγει patch το οποίο θα ακολουθήσει στις επόμενες ημέρες & στις κονσόλες.

Το οποίο μεταξύ άλλων όσον αφορά το gameplay κάνει πιο εύκολο το επίπεδο δυσκολίας στο Amateur & Semipro & ποιο δύσκολα τα γκολ από μακρινό σουτ, καθώς βελτιώνει & τους τερματοφύλακες.

Αλλά δεν νομίζω να βιαστώ να το βαλω.Σχεδον όλοι ,αναφέρουν ότι το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά πιο γρηγορο,οι παίκτες στρίβουν γρήγορα & λένε ότι το patch τους χάλασε το gameplay πλέον.

Oι καημένοι οι Devs, δεν ξέρουν τι να κανουν.χαχα

Βγάζουν κατι,αρχιζουν οι gamers παραπονιουνται,είναι λέει πολύ αργο,τα τρώνε τα γκολ εύκολα άμυνα ανυπαρκτη,οι παίκτες στρίβουν αργά.

Βγάζουν patch τα αλλάζουν ,βγαίνουν οι άλλοι μισοί gamers ,είναι λέει χάλια τώρα ,πάει γρήγορα σαν πινκ πονκ,στριβουν απότομα αφυσικα,η μπάλα πάει γρηγορα,πριν ήτανε καλύτερο…

Πρέπει να ψάχνουν τα ξυράφια να κόψουν τις φλέβες τους οι άμοιροι…

Δημοσ.

Παντως εριξα μια ματια σε sites που πουλανε μεταχειρισμενα και εχουν αρχισει και τα σκοτωνουν οσο οσο τα φιφα 18 ps4,ακομα και 40 ευρω το ειδα και ειμαστε μια μολις εβδομαδα απο την κυκλοφορια του.Εδω που ειμαι πουλιεται καινουργιο 65 ευρω στα μαγαζια και διαφοροι που το αγορασαν το σκοτωνουν 40-50 και πρωτη φορα τοσα πολλα!Ειναι τοσο χαλια οσο το ντεμο?Για ενα 40ρακι σκεπτομαι να το παρω,αλλα φοβαμαι μετα μια εβδομαδα θα το παρατησω.

Δημοσ.

Παντως εριξα μια ματια σε sites που πουλανε μεταχειρισμενα και εχουν αρχισει και τα σκοτωνουν οσο οσο τα φιφα 18 ps4,ακομα και 40 ευρω το ειδα και ειμαστε μια μολις εβδομαδα απο την κυκλοφορια του.Εδω που ειμαι πουλιεται καινουργιο 65 ευρω στα μαγαζια και διαφοροι που το αγορασαν το σκοτωνουν 40-50 και πρωτη φορα τοσα πολλα!Ειναι τοσο χαλια οσο το ντεμο?Για ενα 40ρακι σκεπτομαι να το παρω,αλλα φοβαμαι μετα μια εβδομαδα θα το παρατησω.

To demo σε τι ειχε χαλια? & δεν σου αρεσε. Μην παρεξηγησεις,ρωταω για να καταλαβω & να σου πω αναλογως

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι χαλια,αλλα ενταξει το φιφα ποτε δεν ειχε καλα γραφικα.Μπαινουν πολλα ευκολα γκολ,οι τερματοφυλακες δεν κανουν τιποτα, και υπερβολικα γρηγορο για τα γουστα μου.Αλλα εχει αρκετα καλο γκειμπλει για φιφα.Εννοω στο πως χειριζεσαι τον παικτη και την μπαλα.Στο φιφα 16 παντως,που ειχα βγαλει ολο τον χρονο,ειχα πειραξει τους sliders.Δεν ξερω γιατι το 17 και το 18 με ξενερωνει τοσο,αλλα παιζει ρολο και η βελτιωση τους pes που με καλυπτει πλεον και η ελειψη χρονου που δεν μπορω να ασχολουμε και με τα δυο.

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι χαλια,αλλα ενταξει το φιφα ποτε δεν ειχε καλα γραφικα.

Μετρια ειναι, αλλα απο αυτα του PES ειναι σιγουρα μια κλαση πανω σε ολα τα επιπεδα.

Οι της Κοναμι εχουν μεγαλυτερο ταλεντο στον σχεδιασμο βεβαια παιχτων.

Δημοσ.

Εμενα το ακριβως αντιθετο.Αrcade μου θυμιζει το φιφα.Το pes παιζεις οπως θες.Το φιφα εχει στανταρ καλουπια.Ειναι πολυ μονοτονο.Αυτο με κουραζει.

Δημοσ.

Βγήκε και το πατς 1.03 που βελτιώνει τους τους τερματζιδες που έτρωγαν όλα τα μακρινά και ήταν λίγο υπνοι γενικότερα. Και τι δυσκολία στο οφ λαιν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...