Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Cr7 απο μονος του, λογος να μην αγορασω. Ημαρτον με αυτον ***. Τον σιχαινεται η ψυχη μου.

ναι αλλα το αλλο με τον τοτο που βαλανε τον ΡΟΙΣ εννοω ετρεξες το αγορασες;; CRISTIANO FOR EVER!!!1

Δημοσ.

Εξαιρετικο φετος και φυσικα καλυτερο του 17. Πιο αργος ρυθμος, καλυτερα γραφικα, το slow με sliders απιστευτο, φοβερη κινηση πιο ρεαλιστικη, εξαιρετικη ατμοσφαιρα στα γηπεδα. Η ΑΕΚ δεν εχει Αραουχο ξενερα.

Ρε παιδια γιατι αλλαξαν τα audio settings και δεν εχει crowd, sound effects κλπ; Ολα σε ενα ενιαιο ξενερωσα. Θελω να ακουω εντονο ντου ντουπ στην μπαλα αλλα πλεον δεν ειναι εφικτο!

Υ.Γ. Αν φτιαξουν με patch τις προωθημενες που βγαινεις για πλακα μονος και λιγο τους τερματοφυλακες που τρωνε ολα τα τετ α τετ σχεδον και τα πλασε τοτε θα μιλαμε για το καλυτερο φιφα εβερ. Φυσικα παντα μιλω για full manual controls. Καλα οποιαδηποτε συγκριση με το παιδικο-arcade προ18 ειναι αστεια...

Δημοσ.

Εξαιρετικο φετος και φυσικα καλυτερο του 17. Πιο αργος ρυθμος, καλυτερα γραφικα, το slow με sliders απιστευτο, φοβερη κινηση πιο ρεαλιστικη, εξαιρετικη ατμοσφαιρα στα γηπεδα. Η ΑΕΚ δεν εχει Αραουχο ξενερα.

Ρε παιδια γιατι αλλαξαν τα audio settings και δεν εχει crowd, sound effects κλπ; Ολα σε ενα ενιαιο ξενερωσα. Θελω να ακουω εντονο ντου ντουπ στην μπαλα αλλα πλεον δεν ειναι εφικτο!

Υ.Γ. Αν φτιαξουν με patch τις προωθημενες που βγαινεις για πλακα μονος και λιγο τους τερματοφυλακες που τρωνε ολα τα τετ α τετ σχεδον και τα πλασε τοτε θα μιλαμε για το καλυτερο φιφα εβερ. Φυσικα παντα μιλω για full manual controls. Καλα οποιαδηποτε συγκριση με το παιδικο-arcade προ18 ειναι αστεια...

Παιδικό arcade το pro18...είσαι τουλάχιστον άδικος φίλε.Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό,αν βάλεις ένα patch και φτιάξεις ονόματα κτλ,θεωρώ ότι είναι pro από τα παλιά,τότε που ήταν με άνεση το κυρίαρχο ποδοσφαιρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Τζαμπα το παλευεις φιλε 26ska.

Παιδικο arcade το προ ,ενω επιτομη της πραγματικοτητας το φιφα που ολοι οι παιχτες κανουν ξαφνικα κατι επιταχυνσεις μεσα στο παιχνιδι λες και ειναι ο Γιουσειν Μπολτ σε 100αρι.Ομολογω οτι ειδικα αυτο δεν το χω ξαναδει ποτε σε ποδοσφαιρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον,

Ύστερα από αρκετό παίξιμο το ΣΚ, βλέπω ότι,

Έχουν βελτιώσει πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο στρίβουν & αλλάζουν κατεύθυνση οι παίκτες & είναι πολύ πιο αληθινος.Σταματησαν να γίνονται κάτι απότομα στριψίματα & αλλαγές κατεύθυνσης αδυνατες.Γραφικα καταπληκτικά όσον αφορά τα γηπεδα,χορταρια είναι πραγματικά απίθανα τα γήπεδα.

Στo Offline, είναι πολύ πιο εθιστικό από το 17.Αυτο πιστεύω ότι συμβαίνει κυρίως διότι είναι πιο δύσκολο από το 17.Σε full manual settings στο world class (με μέτριας δυναμικότητας ομάδα) στο ισπανικό πρωτάθλημα, καμία ισοπαλία στην καλή & άμα κάνω νίκη κάθε 5 αγώνες καλά είναι. Νομίζω ότι οι αμυντική λειτουργία της cpu είναι πιο καλή φέτος & για να βγάλεις σουτ σε αυτηντην δυσκολία με manual settings ,καταντάει κατορθωμα.Οι τερματοφύλακες δεν πιάνουν όμως τα άπιαστα σαν το 17.

Οπου εκεί γινόταν το αναποδο.Πιο εύκολο να βγάλεις ευκαιρίες πολλές αλλά τις σταματούσε ο GK.Στο 18 είναι πιο ρεαλιστικό ,δηλαδή άμα έχεις μέτρια ομάδα & παίζεις με καλύτερη είναι αισθητή η διαφορα.Δεν μπορείς να τους «παίζεις».έχεις 1-2 ευκαιρίες άμα βάλεις γκολ,καθεσε άμυνα μπας & πάρεις κάνα ποντο(αμα γυρισεις την ομαδα πισω).Εμενα επειδή παίζω offline μου αρέσει αυτό καθώς σου δίνει κίνητρο να χτίσεις μια καλύτερη ομάδα γιατί άμα κερδίζω με το τρέχον ράστερ του OSFP τις ομάδες στο ισπανικό πρωτάθλημα καταντάει βαρετό από την αρχή.Επισης δεν παιζει αν δεν εχεις παικταρα & ειδικα γρηγορο, να εχεις την μπαλα & να αλλωνιζεις κοβεσε κατευθειαν.Οι αμυνες ανοιγουν με ΠΟΛΛΕΣ πασες & υπομονη.

Γενικότερα φέτος έχω την αίσθηση ότι το έχουν φτιάξει έτσι ώστε να προτιμάει ο κόσμος να παίζει με manual settings που βγαίνουν φοβέρες φάσεις & επειδή βγαίνουν πιο δύσκολα από το πινκ πονκ του assisted ,έχουν «αντισταθμίσει» κάνοντας πιο «κανονικούς» τους τερματοφύλακες ,έτσι όταν βγαίνεις (ύστερα από κόπο) απέναντι στον GK να σκοράρεις πιο ευκολά ή με ένα μακρινό δυνατό σουτ βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο.

Όλο το παραπάνω ίσως όμως σε assisted δεν βγαίνει καλά ιδίως vs human, οδηγεί σε περίεργα σκορ.

Εγώ επειδή είμαι offline παίκτης νομίζω ότι είναι το καλύτερο ΦΙΦΑ & πιο ρεαλιστικό που έχουν βγαλει.Αυτο βέβαια μπορεί να αλλάξει αν υπάρχουν πολλές γκρίνιες & τα αλλάξουν με κάνα patch

Τα sliders δεν εχω μπει ποτε στην διαδικασια να τα πειραξω.

Δημοσ.

Μεγάλωσα με το ποδοσφαιρική της konami από το iss στο snes.μετα στο nintendo 64 μετα έγινε iss προ στο ps1 μέχρι το 2012 δεν μου αρεσε το ΦΙΦΑ.απο το ΦΙΦΑ 12 και μετά δεν μπορώ να παίξω pro.απλα το ΦΙΦΑ είναι πολλή καλύτερο,δύστυχος για εμένα το προ είναι πολλή πίσω.και φέτος ΦΙΦΑ πηρα

• Like 1
Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι το pro είναι σαφώς ανώτερο!

Εδώ γελάμε... αλλά τέλος πάντων.

Γιατί οι αλλαγές είναι λίγες, το FUT ειδικά. Δεν λέω ότι είναι χάλια αλλά απλά μια λιγο καλύτερη έκδοση του 17

• Like 1
Δημοσ.

Το pes απευθυνεται σε αλλο κοσμο και σε αλλο το φιφα.Το pes σε αυτους που θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο με τακτικες με συστημα κλπ. Το φιφα ειναι κατι αλλο.Ειναι πιο απλο και πιο ευκολο.Λιγο πολυ ολοι αναγκαστηκαμε και παιξαμε φιφα τις κακες χρονιες του pes ,πριν 2-3 χρονια.Αλλα τωρα δεν υπαρχει αλλο λογος.Το pes εχει ξανα την ποιοτητα που ειχε και παλια.

Δημοσ.

Το pes απευθυνεται σε αλλο κοσμο και σε αλλο το φιφα.Το pes σε αυτους που θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο με τακτικες με συστημα κλπ. Το φιφα ειναι κατι αλλο.Ειναι πιο απλο και πιο ευκολο.Λιγο πολυ ολοι αναγκαστηκαμε και παιξαμε φιφα τις κακες χρονιες του pes ,πριν 2-3 χρονια.Αλλα τωρα δεν υπαρχει αλλο λογος.Το pes εχει ξανα την ποιοτητα που ειχε και παλια.

δηλαδη το φιφα τακτικη δεν εχει?

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπεις να βγανει καμια τακτικη?Τρεξιμο πανω κατω,αυτο ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...