Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα,επεμεινα,αλλα δεν μου αρεσει αν και επαιζα φιφα για 3-4 χρονια 2013-15 και εβγαλα ολοκληρες χρονιες μαλιστα,παντα σε παιχνιδι οφλαιν.Το γκειμπλει συμπαθητικο,αλλα η ολη γενικη εικονα πολυ ψεφτικη,πολυ καρικατουρα,σαν ταινια καρτουν ενα πραγμα.Καποιες κινησεις παικτων βγαζει γελιο,ειδικα κατι γκολ που εφαγα απο Ροναλτο.Τα γραφικα προχειρα φτιαγμενα.Δεν τολμανε καν να εχουν κοντινη καμερα,γιατι δεν τολμας να παιξεις με κοντινη καμερα ετσι κι αλλιως.Μου κανει εντυπωση που κοσμος που ξερει απο γκειμ το προτιμα,αλλα γουστα ειναι αυτα.Γιατι στον εξω κοσμο που ρωταω,γιατι προτιμουν φιφα απο πες,μου λενε ´´εχει ολες τις ομαδες´´,´´το αλλο εχει φεικ ομαδες,´´πατς???,τι ειναι αυτο???´´παιζω φιφα που ειναι πληρες και τελειωνω´´.Συν το προβλημα οπου σε οποιο σπιτι πας,υπαρχει μονο φιφα αν θελεις να παιξεις κανα διπλο,γιατι ο κοσμος αυτο ξερει πλεον.Φυσικα ο καθενας εχει τα γουστα του,τις απαιτησεις του και κανει τις επιλογες του.Καλο λιωσιμο....

Βγάλε λίγο τα γυαλιά όταν παίζεις.
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαιξα και εγω καποια ματσακια. Γενικα μου αρεσε οποτε θα σταθω σε 2 θεματακια που θελουν ρυθμισμα. 

- ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με τα μακρινα σουτ. Αν ειναι καλοτραβηγμενο παει μεσα. Οπωσδηποτε πρεπει να το ρυθμισουν

- Συρτες προωθημενες πασες στην πλατη της αμυνας. Περνανε ολες και ευκολα. Σε αυτο κραταω μια επιφυλαξη καθως μπορει να ειναι θεμα ΑΙ που να μην εχει σωστη αντιδραση.

Δημοσ.

Ποσο αρπακωληδες ρε φιλε??? Οι τυποι δεν καναν καν τον κοπο να βαλουν κανονικες φατσες σε τοπ παιχτες οπως Κασεμιρο-Ομπλακ-Καρασκο.

Το 60αρι το θελουν ομως.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φιφα18 ειναι ετη φωτος και παλι μπροστα απο το προ18. Ειδικα σε manual...Απλα τα πραγματα. Τωρα πως το βλεπετε καποιοι διαφορετικα, δεν μπορω να καταλαβω...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Το φιφ18 ειναι ετη φωτος και παλι μπροστα απο το προ18. Ειδικα σε manual...Απλα τα πραγματα. Τωρα πως το βλεπετε καποιοι διαφορετικα, δεν μπορω να καταλαβω...

Λέγεται υποκειμενικότητα. Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τα ίδια γούστα.

Εμένα ας πούμε το Fifa 18 θα είναι και φέτος η επιλογή μου παρόλο που δε μπορώ να πω πως είδα αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με το 17 αλλά μου αρέσει ο ρυθμός του σε αντίθεση με το PES. Σε άλλους αρέσει περισσότερο ο πιο arcade χαρακτήρας του PES. Εκεί που για εμένα το PES είναι πιο μπροστά από το Fifa είναι στην αίσθηση βάρους της μπάλας.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι το πες ειναι ο απολυτος εξομοιωτης ποδοσφαιρου,με την εννοια οτι πρεπει να παιξεις οπως το πραγματικο ποδοσφαιρο,με συστημα και τακτικη,με καθε παικτη ξεχωριστο μεταξυ τους,ενω το φιφα ειναι πιο απλο πιο ευκολο,συν καλο μαρκετιγκ,συν οτι ξοδευει το μπατσετ του για να πληρωνει δικαιωματα ομαδων να προσελκυει κοσμο και ας μην εχει τελεια γραφικα η τελειο γκειμπλει.Ο κοσμος θα το παρει για τις πολλες ομαδες που εχει.Ειναι φυσικο στην εποχη μας κυριως,να πουλαει το απλο και το ευκολο.Το θεμα ειναι να παιζεις αυτο που γουσταρεις εσυ,κι οχι γιατι το παιρνει ο κοσμος η οι φιλοι σου.Το πες κρινεται πολυ αυστηρα απο τον κοσμο,λογω της ποιοτητας του.Ενω το φιφα κρινεται λιγοτερο αυστηρα γιατι ποιοτικα ειναι κατωτερο.Ειναι οπως στην μουσικη.Αλλιως κρινεις τον ποιοτικο καλλιτεχνη,αλλιως τον εμπορικο.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι το πες ειναι ο απολυτος εξομοιωτης ποδοσφαιρου,με την εννοια οτι πρεπει να παιξεις οπως το πραγματικο ποδοσφαιρο,με συστημα και τακτικη,με καθε παικτη ξεχωριστο μεταξυ τους,ενω το φιφα ειναι πιο απλο πιο ευκολο,συν καλο μαρκετιγκ,συν οτι ξοδευει το μπατσετ του για να πληρωνει δικαιωματα ομαδων να προσελκυει κοσμο και ας μην εχει τελεια γραφικα η τελειο γκειμπλει.Ο κοσμος θα το παρει για τις πολλες ομαδες που εχει.Ειναι φυσικο στην εποχης κυριως,να πουλαει το απλο και το ευκολο.Το θεμα ειναι να παιζεις αυτο που γουσταρεις εσυ,κι οχι γιατι το παιρνει ο κοσμος η οι φιλοι σου.

Όχι και εξομοιωτής το PES. Θα μας πέσουν τα μαλλιά.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα μου πεφτουν τα μαλλια,οταν διαβαζω κριτικες σε φορουμς,για κενους χωρους στο γηπεδο,για πασες,για αναπτυξη ομαδας κλπ,και δεν πειραζουν οι ανθρωποι τις τακτικες!!!

Παιζουν με τα default συστηματα!!!!

Δεν παιζεις πες αν δεν βαλεις τακτικη.Κανεις οτι θελεις στις τακτικες.Δεν θελεις κενους χωρους?Πας τακτικη επιθεσης,βαζεις τους παικτες να εχουν κοντινη αποσταση μεταξυ τους και κοντινες πασες,αναπτυξη απο το κεντρο,τα πλαγια,οπου θες.Αν θελεις να παιξεις πες,πρεπει να το μαθεις.Για να παιξεις μπαλα.Αν θελεις να παιξεις κατι οπου απλα τρεχεις και σκοραρεις,ειναι αλλη ιστορια.Γι αυτο λεω οτι πουλαει το ευκολο.

Δημοσ.

Εμενα μου πεφτουν τα μαλλια,οταν διαβαζω κριτικες σε φορουμς,για κενους χωρους στο γηπεδο,για πασες,για αναπτυξη ομαδας κλπ,και δεν πειραζουν οι ανθρωποι τις τακτικες!!!

Παιζουν με τα default συστηματα!!!!

Δεν παιζεις πες αν δεν βαλεις τακτικη.Κανεις οτι θελεις στις τακτικες.Δεν θελεις κενους χωρους?Πας τακτικη επιθεσης,βαζεις τους παικτες να εχουν κοντινη αποσταση μεταξυ τους και κοντινες πασες,αναπτυξη απο το κεντρο,τα πλαγια,οπου θες.Αν θελεις να παιξεις πες,πρεπει να το μαθεις.Για να παιξεις μπαλα.Αν θελεις να παιξεις κατι οπου απλα τρεχεις και σκοραρεις,ειναι αλλη ιστορια.Γι αυτο λεω οτι πουλαει το ευκολο.

Το ευκολο ειναι το pes οχι το φιφα φιλε, εισαι λαθος. Ειδικα αν παιζεις manual ειναι απο αλλο πλανητη. Καπου το εχεις χασει με το προ
Δημοσ.

Η εποχή αυτή του κάθε χρόνου που βγαίνει ο αντικειμενικος polakis και τους βγάζει όλους λαθος είναι απ τις πιο διασκεδάστικες του forum.

Στο ντεμο του "δύσκολου" φιφα δεν έχω παίξει ακόμα ματς που να χει βγει under 8,5.

• Like 1
Δημοσ.

Η εποχή αυτή του κάθε χρόνου που βγαίνει ο αντικειμενικος polakis και τους βγάζει όλους λαθος είναι απ τις πιο διασκεδάστικες του forum.

Στο ντεμο του "δύσκολου" φιφα δεν έχω παίξει ακόμα ματς που να χει βγει under 8,5.

Σε rookie level παίζεις;

Δημοσ.

Οχι.Στο rookie αν το βαλεις πας σε σκορ μπασκετ.Αφου οι αμυνες δεν κοβουν ουτε με βαλε και οτι σουτ ριξεις μεσα απ την περιοχη γραφει.

Που να ειχε και δεκαλεπτη επιλογη το ντεμο....Kλασης ανωτερο το περσινο.

Δημοσ.

Δεν βγαζω κανεναν λαθος. Η κοινη γνωμη τα λεει και τα αγοραζει. Τι να κανουμε που το προ ειναι ακομα πισω απο το φιφα σε ολα. Μακαρι να ηταν αντιθετα τα πραγματα και να ηταν το προ μπροστα. Δυστυχως απο το pes6 και μετα ειχαμε κατηφορα, και τα οποια σημαδια ανακαμψης του προ γινονται πολυ αργα, την στιγμη που το φιφα ειναι πολυ μπροστα. Και ας το ξαναπω. Σας μιλω σαν polakis πρωταθλητης ελλαδος στα προ μεχρι το pes6 με συμμετοχες σε ευρωπαικα πρωταθληματα και με δεκαδες νικες σε τοπικους διαγωνισμους και πρωταθληματα στο προ. Απλα το αναφερω για να σας δειξω οτι δεν εχω κολλημα με κανενα ποδοσφαιρακι. Τα εχω παιξει ολα και μπορω να κρινω τι ειναι καλυτερο αντικειμενικα και οχι να πινω μπαφους και να παιζω προ μονο...Φιλικα

Υ.Γ. Παιξε legendary και ολα full manual controls και μετα ελα πες μου για over 8.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...