Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει μπει στο store το ντεμο.Μπορειτε να το κατεβασετε.
Πανος999 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει μπει ηδη στη λιστα.. Αντε αντεε!!
gorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρουμε από Ελληνικές ομάδες τι θα έχει? (Η ΑΕΚ με καίει )
Alejandro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Απ' όσο έπαιξα πάντως, δε βλέπω κάποια διαφορά με το 17.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δουλευω νυχτα και το εχω αφησει σπιτι να κατεβαινει.Θα το δοκιμασω το μεσημερι,αλλα αυτη την φορα θα παιξω αρκετα παιχνιδια στο ντεμο φιφα,μεχρι να αποφασισω ποιο θα αγορασω,πες η φιφα δηλαδη.
polakis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καταπληκτικο το ντεμο σε φουλ μανουαλ κοντρολς!!! Πολυ καλυτερο του 17! Πιο αργος ρυθμος, καλυτερα γραφικα σαφως, πιο ζωντανο χορταρι, χαμηλωσαν την σκαφτη μπαλια τρυπα και την χαμηλη τριπλη σεντρα που ηταν τρελα op και γενικοτερα πολυ πιο ρεαλιστικο! Επιτελους οι παικτες εχουν αδρανεια και ορμη οταν αλλαζεις αποτομα κατευθυνση ενω τρεχεις, ειναι πιο στιβαροι δηλαδη. Ειδα βεβαια οτι μπαινουν τα τετ α τετ για πλακα αλλα αυτο με ενα patch φτιαχνει πανευκολα ο αλγοριθμος. Κινησεις και μοντελα παικτων πολυ πιο αληθοφανη απο την μακρινη καμερα, γηπεδα εκπληκτικα. Αμυνα πιο ανθρωπινη φαινεται και πιο δυσκολη, τερμα οι μηχανικες αυτοματες απατες που εκαναν οι cheaters...Σε διπλο human vs human ειναι μαγεια!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Και εδω τα τετ α τετ μπαινουν για πλακα? Οπως στο πες? Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος?Δεν πιστευω δε οτι το πληρες παιχνιδι θα εχει διαφορα απο το ντεμο.Οσα ντεμο εχω παιξει,παντα ηταν ιδια με τα πληρες.
giannisag17 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DTB7a3HwfxI βλεπω και απο το συγκεκριμενο βιντεο πως τα γκολ μπαινουν για πλακα!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 To δοκιμασα στο ps4. Μπαινουν πολλα γκολ,σκορ 3-2 κλπ,κυριως μεταξυ ομαδων τριαμιση αστερων,κατι που συμβαινει και στο ντεμο του πες. Το θεμα ειναι ομως,οτι εδω στο ντεμο φιφα,η διαρκεια των ματς ειναι κλειδωμενη στα 8 λεπτα!!! Στο πες οι περισσοτεροι παιζουν 10λεπτα.Μιλαμε για βροχη απο γκολ. Στα ματς μεταξυ πενταστερων ομαδων μπαινουν λιγο λιγοτερα,οπως αλλωστε και στο ντεμο του πες.Ειναι εμφανες οτι θελουν να κανουν τα παιχνιδια πιο ελκυστικα σε αυτους που τα χωνουν να παιζουν ονλαιν.
metallica 13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Άθλιο το φετινό ΦΙΦΑ..οι πάσες τηλεκατευθυνόμενες οι παίκτες κάνουν κοντρόλ λες και έχουν μαγνήτες στα πόδια ή ταχύτητα του παιχνιδιού στον Θεό..δεν ξέρω..μετά από πολλά χρόνια μάλλον δεν θα το πάρω..δεν μου άρεσε καθόλου..
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Η βροχή των goals δεν είναι κακή. Champions league δεν είδατε το διήμερο; Γενικά ούτε και γω διαπίστωσα πολλές διαφορές σε σχέση με πέρσι (δεν παίζω manual). Θα το πάρω σίγουρα ελέω παρέας. Τώρα αν θα το πάρω full price ή αν θα περιμένω black friday θα δείξει.
FernandoGr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά πολλά δοκάρια στα τετ α τετ. Βέβαια έχω κάνει ξανά δίμηνο αποχή από το ΦΙΦΑ να ξεκουραστώ αλλά και πάλι.. ούτε να τα σημαδευα. Φαίνεται να δούλεψαν στη κίνηση των παιχτών
jim777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ δυνατό φαίνεται το 18. Επιτέλους διόρθωσαν την περσινή παπαριά που ο ΑΙ έπαιζε μόνος του άμυνα. Γι'αυτό βλέπετε βροχή τα γκολ. Γιατί φέτος πρέπει να ξέρεις/μάθεις να αμύνεσαι, όχι όπως πέρυσι που μπορούσες να αφήσεις το χειριστήριο και να πας για τσιγάρο και ήταν 50/50 να φας γκολ και από το Θεό τον ίδιο. 2
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ δυνατό φαίνεται το 18. Επιτέλους διόρθωσαν την περσινή παπαριά που ο ΑΙ έπαιζε μόνος του άμυνα. Γι'αυτό βλέπετε βροχή τα γκολ. Γιατί φέτος πρέπει να ξέρεις/μάθεις να αμύνεσαι, όχι όπως πέρυσι που μπορούσες να αφήσεις το χειριστήριο και να πας για τσιγάρο και ήταν 50/50 να φας γκολ και από το Θεό τον ίδιο. Ακριβως. Συμφωνω 100%
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το δοκιμασα,επεμεινα,αλλα δεν μου αρεσει αν και επαιζα φιφα για 3-4 χρονια 2013-15 και εβγαλα ολοκληρες χρονιες μαλιστα,παντα σε παιχνιδι οφλαιν.Το γκειμπλει συμπαθητικο,αλλα η ολη γενικη εικονα πολυ ψεφτικη,πολυ καρικατουρα,σαν ταινια καρτουν ενα πραγμα.Καποιες κινησεις παικτων βγαζει γελιο,ειδικα κατι γκολ που εφαγα απο Ροναλτο.Τα γραφικα προχειρα φτιαγμενα.Δεν τολμανε καν να εχουν κοντινη καμερα,γιατι δεν τολμας να παιξεις με κοντινη καμερα ετσι κι αλλιως.Μου κανει εντυπωση που κοσμος που ξερει απο γκειμ το προτιμα,αλλα γουστα ειναι αυτα.Γιατι στον εξω κοσμο που ρωταω,γιατι προτιμουν φιφα απο πες,μου λενε ´´εχει ολες τις ομαδες´´,´´το αλλο εχει φεικ ομαδες,´´πατς???,τι ειναι αυτο???´´παιζω φιφα που ειναι πληρες και τελειωνω´´.Συν το προβλημα οπου σε οποιο σπιτι πας,υπαρχει μονο φιφα αν θελεις να παιξεις κανα διπλο,γιατι ο κοσμος αυτο ξερει πλεον.Φυσικα ο καθενας εχει τα γουστα του,τις απαιτησεις του και κανει τις επιλογες του.Καλο λιωσιμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα