Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μονη λυση? 

Πωληση!! 

Κτ τετοια μ εκαναν παρανοικο κ εμενα.. 

Ειχα φτάσει division 3 τρενο κ επεσα στην 4η κ μτ για 3 σεζον εγινε το ελα να δεις.. Εχανα απο τους παντες, ανεξηγητα!! 

Ronaldo εγω, calabria ο αλλος σημειωσατε διπλο.. 

Messi εγω, Τζαβελα ο αλλος, σημειωσατε κ παλι διπλο.. 

Καθε αμυντικος πιο γρηγορος απ τους παιχτες μου.. 

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Η μονη λυση? 

Πωληση!! 

Κτ τετοια μ εκαναν παρανοικο κ εμενα.. 

Ειχα φτάσει division 3 τρενο κ επεσα στην 4η κ μτ για 3 σεζον εγινε το ελα να δεις.. Εχανα απο τους παντες, ανεξηγητα!! 

Ronaldo εγω, calabria ο αλλος σημειωσατε διπλο.. 

Messi εγω, Τζαβελα ο αλλος, σημειωσατε κ παλι διπλο.. 

Καθε αμυντικος πιο γρηγορος απ τους παιχτες μου.. 

αστα να πανε και εγω εκανα αμυνα μια χαρα με πατημενο το τετραγωνο-κυκλο για αλλους και τωρα τιποτα περνανε αερα κουβερτα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως ξερει καποιος τι πατανε για απευθειας εκτελεση κορνερ και σεντρα?Εκτελω κορνερ με τον αριστερο μοχλο οπου σημαδευω με το κυκλακι και πολυ σπανια να παρει καποιος συμπαικτης κεφαλια,αλλα και να παρει παντα ειναι κοντα αντιπαλος αμυντικος και τον εμποδιζει.Ακομα και οταν δοκιμαζω τις τακτικες στα κορνερ με τον σταυρο,δεν κανουν και πολλα πραγματα οι τακτικες.Αναγκαστικα εκτελω τα κορνερ με πασα σε συμπαικτη οπου ερχεται πατωντας L2,αλλα εκτελεση κορνερ,σεντρα κεφαλια και γκολ ειναι πολυ σπανιο πραγμα.Σε ολους συμβαινει αυτο?

Για εκτελεση φαουλ και κατευθειαν σουτ για γκολ,παλι δοκιμαζω με αριστερο μοχλο προς τα πισω αλλα τζιφος.Εχω βαλει κανα δυο μονο σε παρα πολλα φαουλ που εχω εκτελεσει.Το εχουν κανει τοσο δυσκολο το κορνερ και το φαουλ στο 18?Γιατι σε παλιοτερα φιφα 16,14 και παλιοτερα δεν ηταν τοσο δυσκολο.Για φιφα 17 δεν ξερω,δεν το εχω παρει.

Παιζω παντα οφλαιν καριερα assisted.

Αυτο που εινα φοβερο στο 18 ειναι οτι μπαινουν μακρινα σουτ και γκολ,εφοσον εχεις χωρο και πατησεις καταλληλα το κουμπι.

Κατι αλλο,γιατι δεν μπορω να γραψω απο το κινητο μου?Μου ανοιγει μονο   ´´Σύρετε αρχεία για να τα επισυνάψετε ή επιλέξτε αρχεία...
Μέγιστο συνολικό μέγεθος 2MB ´´

Πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις μου?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση για ea account FIFA 18 σε PS4

Εφτιαξα λογαριασμο εχθες (προσπαθησα μαλλον) στο ps4 για το fifa 18(ea account).Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να βαλω password,ενω φαινονται οι λατινικοι/αγγλικοι χαρακτηρες στο εικονικο πληκτρολογιο,οταν παταω x για επιλογη ενος μου τον βγαζει στα κινεζικα!!

Εψαξα στο ιντερνετ για λυση αλλα δε βρηκα κατι.Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι τετοιο?

Δημοσ.
Στις 14/6/2018 στις 10:30 ΠΜ, exitpc είπε

ερωτηση για ea account FIFA 18 σε PS4

Εφτιαξα λογαριασμο εχθες (προσπαθησα μαλλον) στο ps4 για το fifa 18(ea account).Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να βαλω password,ενω φαινονται οι λατινικοι/αγγλικοι χαρακτηρες στο εικονικο πληκτρολογιο,οταν παταω x για επιλογη ενος μου τον βγαζει στα κινεζικα!!

Εψαξα στο ιντερνετ για λυση αλλα δε βρηκα κατι.Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι τετοιο?

Και εγω το ιδιο. Μπες στις ρυθμισεις του playstation εξω απο το παιχνιδι και βαλε γλωσσα αγγλικα. Κανε login στο παιχνιδι και μετα μπορεις να την ξανα αλλαξεις

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

FIFA 18 πρόβλημα 85 85 85

Ξέρει κανείς να μου πει γιατί εδώ και δυο μέρες το FIFA 18 στο Xbox one x μου δείχνει όλες τις ομάδες attack mid defense 85 - 85 - 85 ;;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, ξέρω ότι δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό αλλά θα πω κι εγώ τα δικά μου.

Το γήπεδο απλά έχει κατηφόρα. Όταν ξεκινούν οι παίκτες μου είναι σαν να ξεκινά 18τάχυτο τριαξονικό και όταν αρχίζουν να τρέχουν οι αντίπαλοι πάνε με 450 χλμ την ώρα. Κοψίματα να κάνω ένα στα δέκα (λέμε τώρα). Τα σουτ είναι σχεδόν όλα για τον μπιμπ καβάλα ό,τι και αν έχω δοκιμάσει και οι πάσες πάντα πίσω από τον παίκτη, μόνο όμως όταν βρίσκομαι έξω απ' την περιοχή.

Ένα ημίχρονο όμως ήμουν θεός! Δεν ξέρω πως έγινε αλλά σάρωσα τα πάντα. Πραγματικός κεραυνός λέμε. Πάσες, ντρίμπλες, σουτάρες να τρελάνουν και τον Μέσι, κεφαλιές, η τέλεια άμυνα, χαμός!

Κατά τα άλλα έχω 2 νίκες, 6 ήττες και 4 ισοπαλίες. Φίφα 18 XboxOne. Aggelosrg. Thanx :)

Επεξ/σία από tolstoy
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει να παίξει κανείς fifa 18 σε ps4 σε ένα playroom ενός seven spot; Έχω την εντύπωση ότι κοστίζει 1€/ώρα αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Υ.Γ. Θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος απαντούσε το συντομότερο δυνατόν...

• Moderators
Δημοσ.

Λογικά πρέπει να υπάρχει μία συσκευή για να επικοινωνήσεις απομακρυσμένα με το κατάστημα που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις απευθείας, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. 😕

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ea account και βάζω το fifa 18 να παίξω το ultimate team και όταν πάω να βάλω κωδικό μου γράφει από λατινικά κινέζικα... Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Devil_from_Neverland είπε

Παιδιά έχω ea account και βάζω το fifa 18 να παίξω το ultimate team και όταν πάω να βάλω κωδικό μου γράφει από λατινικά κινέζικα... Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό; 

Άλλαξε την γλώσσα συστήματος του ps4 από ελληνικά σε αγγλικά από τις ρυθμίσεις της κονσόλας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...