Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παρακαλώ. Αυτό προσθέτει στον απόλυτο ρεαλισμό του παιχνιδιού. Αυτά γίνονται και στην πραγματικότητα. 

Τώρα βάλε και ένα manual/slow και το παιχνίδι θα είναι πιο ρεαλιστικό και από την πραγματικότητα. 

*sarcasm*

Δημοσ.

Αυτα γινονται στην πραγματικοτητα αλλα μια φορα το χρονο.και βγαινουν και στο youtube σαν top fail βιντεο.οχι να γινονται σε καθε ματς ειτε προς την μερια σου η προς την αλλη.δεν γινεται να σουταρεις με τον dybala σε αδειο τερμα και να κτυπαει δοκαρι.και πριν απο αυτο να εχεις χασει μια ντουζινα τελικες με διαφορους τροπους σαν και αυτους.επειδη το εχω λιωσει λιγο τωρα τελευταια το βλεπω ξεκαθαρα τι κανει το παιχνιδι.να φανταστεις ο γιος μου ειναι 9 χρονων και κερδιζει πολλα ματς στο online. Καθομαι και τα παρακολουθω ομως και πιστευω οτι θα εχουν σπασει πολλα χειριστηρια απο την αλλη μερια.αυτα γινονται ναι αλλα στο βαθμο που το κανει στο online το εχει σκισει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DimitrisM. είπε

Για το θεμα, που δεν κραταει τα custom controller settings, εχει κανεις καποια ιδεα;

η μονη λυση που εχω βρει ειναι στον δευτερο μοχλο να κανω sign in με το 2ο account που εχω στην κονσολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2018 στις 8:55 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Σε παρακαλώ. Αυτό προσθέτει στον απόλυτο ρεαλισμό του παιχνιδιού. Αυτά γίνονται και στην πραγματικότητα. 

Τώρα βάλε και ένα manual/slow και το παιχνίδι θα είναι πιο ρεαλιστικό και από την πραγματικότητα. 

*sarcasm*

Δεν πειραζει παιξε προ εσυ που ειναι τελειο και ασε εμας στο manual/slow να γουσταρουμε...Εμενα αυτο παντως στο manual με 15-1 σουτ και να χανω δεν συμβαινει...Καλη χρονια

Επεξ/σία από polakis21
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια κοντευω να αρρωστησω απο τα νευρα μου οσο παιζω αυτο το παιχνιδι ...και στο τελος θα σπασω και κανα μοχλο..ειμαι division 5 .ενα παιχνιδι παιζω νορμαλ και ενα παιχνιδι παιζω και συμβιβαζομαι με μια ομαδα που μιαζει με γ εθνικης. εχω αρκετα καλη ομαδα και σε ενα παιχνιδι πεταει και κανει αυτα που θελω και σε αλλο παιχνιδι σερνεται.να χανω ολες τις κοντρες με τον αντιπαλο και οσες φορες και να τον κοψεις η μπαλα να κοιλαει μαγικα σε αλλον παικτη του στο καπακι 3 και 4 φορες. οι παικτες μου για να κανουν τριπλα μιαζει σαν να γυριζει τριαξονικο.οι πασσες να φευγουν αλλου για αλλου η να κοβονται.τα σουτ πολυ εξω απο εστια. να μην προωθητε κανεις για να παρει μπαλια.. κοντρολ ο παικτης λες και εχει λαδια η μπαλα.ο αντιπαλος αμυντικος με 75 pace  να πιανει τον mbappe η τον alessandrini τον special me 93 pace  και hunter  σε προωθημενη και να τον κοβει.και αλλα πολλα που αν τα γραψω θελω ολοκληρη φιλοστοκα.με αποτελεσμα ολου αυτου να τρως 2-3 γκολ για πλακα.για πιο λογο να το κανει αυτο η ΕΑ? και γιατι δεν αφηνει να κυριαρχουν τα stats των παικτων και  το ποσο ξερεις να παιζεις?ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.

και το καταλαβενεις κιολας οταν θελει να σε τσακισει το παιχνιδι οταν ολοι οι παικτες σου ειναι ακινητοι και εντελως μαρκαρισμενοι και δεν εχεις που να δωσεις πασα σε ολο το 90 λεπτο.και οταν κατεβενει ο αντιπαλος για επιθεση οι αμυντικοι να ειναι σκορπιοι και να αφηνουν τεραστιες τρυπες .

δεν πιστευω οτι ειναι η ιδεα μου γιατι ολο αυτο γινεται με μεγαλη υπερβολη και κανει μπαμ..στο επομενο ματς ολα ρολοι και οι παικτες πετανε.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θελει καποιος να κανουμε το weekly objective που ειναι να σκοραρεις 10 γκολ στο online με ιρλανδο παικτη.στο xbox one.αν θελει καποιος μου στελνει

Δημοσ.

Δυστυχως το παιχνιδι με ολα αυτα τα update το ξεφτιλισανε. Αεραμυνες και περναει οποιος θελει με διαγωνια σπριντακια χωρις να κοβεται. Το παρατησα ηδη. Ελπιζω στο 19 να διορθωσουν την αμυνα και να γινει πιο δυσκολο γιατι καταντησε arcade για παιδακια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

FIFA 18 PS3 άμυνα 

Παιδιά καλησπέρα σε όλους θα το εκτιμούσα εαν βοηθούσατε γιατί αντιμετωπίζω το πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι έγινε.

Το πρόβλημα είναι το εξής,στο fifa 18 όταν είχα πατημένο το κύκλο ή για άλλους το τετράγωνο  ο παίχτης που αμυνόταν πίεζε αυτόματα τον επιτιθέμενο και του έπερνε τη μπάλα. Τώρα όμως όταν το κάνω αυτό ο αμυνόμενος που ελέγχω απλώς πάει μπροστά του και τον κοιτάει δεν τον πιέζω ούτε του παίρνει τη μπάλα όπως παλιά.

Κάνω κάτι εγώ λάθος ή το πάτσαρε η konami  και δεν λειτουργεί πια αυτός ο τρόπος άμυνας?

To γράφω αυτό γιατί παρατηρώ πως άλλοι αντίπαλοι στο online (μονο online παίζω) όταν κάνω επίθεση με πιέζουν ώμο με ώμο και εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω αυτο και τρώω γκόλ αβέρτα.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.            

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, jerry banana είπε

FIFA 18 PS3 άμυνα 

Παιδιά καλησπέρα σε όλους θα το εκτιμούσα εαν βοηθούσατε γιατί αντιμετωπίζω το πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι έγινε.

Το πρόβλημα είναι το εξής,στο fifa 18 όταν είχα πατημένο το κύκλο ή για άλλους το τετράγωνο  ο παίχτης που αμυνόταν πίεζε αυτόματα τον επιτιθέμενο και του έπερνε τη μπάλα. Τώρα όμως όταν το κάνω αυτό ο αμυνόμενος που ελέγχω απλώς πάει μπροστά του και τον κοιτάει δεν τον πιέζω ούτε του παίρνει τη μπάλα όπως παλιά.

Κάνω κάτι εγώ λάθος ή το πάτσαρε η konami  και δεν λειτουργεί πια αυτός ο τρόπος άμυνας?

To γράφω αυτό γιατί παρατηρώ πως άλλοι αντίπαλοι στο online (μονο online παίζω) όταν κάνω επίθεση με πιέζουν ώμο με ώμο και εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω αυτο και τρώω γκόλ αβέρτα.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.            

Στο online υπάρχει μόνο το Tactical Defending (στην ουσία manual defending). Αυτό που κάνεις εσύ στο offline είναι το Legacy Defending αλλά δεν υπάρχει στο online.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Στο online υπάρχει μόνο το Tactical Defending (στην ουσία manual defending). Αυτό που κάνεις εσύ στο offline είναι το Legacy Defending αλλά δεν υπάρχει στο online.

ναι αλλά πχ πριν 2 εβδομάδες στο  online πετύχαινε αυτό με το πατημένο κουμπί.

1 ώρα πριν, Alejandro είπε

στο online ποια κουμπιά πατάς για να κάνεις άμυνα?Συγκεκριμένα το πρεσσάρισμα ώμο με ώμο?Ολοι μου το κανουν και δεν ξερω να το κανω :(

Στις 18/3/2018 στις 1:43 ΜΜ, polakis21 είπε

Δυστυχως το παιχνιδι με ολα αυτα τα update το ξεφτιλισανε. Αεραμυνες και περναει οποιος θελει με διαγωνια σπριντακια χωρις να κοβεται. Το παρατησα ηδη. Ελπιζω στο 19 να διορθωσουν την αμυνα και να γινει πιο δυσκολο γιατι καταντησε arcade για παιδακια...

το update αυτο που γράφω το έβγαλε ?γιατί έκανα άμυνα μια χαρα με το κουπί πατημένο αλλά τώρα δεν γίνεται :(

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

ναι αλλά πχ πριν 2 εβδομάδες στο  online πετύχαινε αυτό με το πατημένο κουμπί.

στο online ποια κουμπιά πατάς για να κάνεις άμυνα?Συγκεκριμένα το πρεσσάρισμα ώμο με ώμο?Ολοι μου το κανουν και δεν ξερω να το κανω :(

το update αυτο που γράφω το έβγαλε ?γιατί έκανα άμυνα μια χαρα με το κουπί πατημένο αλλά τώρα δεν γίνεται :(

Στο online αποκλείεται να έπαιζες με Legacy defending, το έχουν καταργήσει εδώ και πόσα χρόνια. Δεν ξέρω αν γίνεται στα online friendlies. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έπεζα με αυτό που λογικά αναλογά με τι είχε ο καθένας το κουμπί λέγεται contain το ειχα πατημενο και εκανα αυτοματη αμυνα εκλεβε και μπαλα τωρα το εχω πατημενο και δεν κανει το ιδιο δεν ξερω τι εχει συμβει και γιαυτο ζήτησα τη βοηθεια σας γιατι λογικα κάποιος καλύτερος απο εμένα κάτι θα ξέρει να μου πεί για να με βοηθήσει.Τώρα άμυνα δεν μπορώ να κάνω καθόλου.

Δημοσ.

Το contain είναι με το Χ και ο παίκτης σου απλώς ακολουθεί τον αντίπαλο αλλά χωρίς να κάνει κίνηση να κλέψει. Με τον κύκλο νομίζω πως κάνει την κοντινή προβολή για να κλέψει και με το τετράγωνο κάνει sliding tackle.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Το contain είναι με το Χ και ο παίκτης σου απλώς ακολουθεί τον αντίπαλο αλλά χωρίς να κάνει κίνηση να κλέψει. Με τον κύκλο νομίζω πως κάνει την κοντινή προβολή για να κλέψει και με το τετράγωνο κάνει sliding tackle.

Αυτο σου εξηγω φιλε αισθανομαι τρελος :P παλιοτερα ηταν (εννοω πριν 5 μερες πριν χασω τα κουμπια μου γιατι το ps3 εβγαλε μπλε οθονη με κατι κινεζικα με το που το ανοιξα και μου ειχε διαγραψει ολα τα saves δηλαδη wtf ps3)  οταν το ειχα πατημενο εκλεβε οταν μου εκαναν επιθεση το ορκιζομαι .Εχω φτασει στο αμην να βλεπω guides και να μην με βοηθουν ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...