Alejandro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 καταλαβα. δεν παιζω online.Tα patch αλλαξαν το gameplay & εκαναν το παιχνιδι σαν το 17 περιπου.Πιο ωραιο ηταν οπως βγηκε. Απλως ηλπιζα μηπως & γινοταν πιο αργο... Και εγώ θα ήθελα το slow να γίνει λίγο πιο αργό γιατί και εμένα μου φαίνεται λίγο φλιπεράκι αλλά ελπίζω να διορθωθεί στο άμεσο μέλλον.
teofross Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ θα ήθελα το slow να γίνει λίγο πιο αργό γιατί και εμένα μου φαίνεται λίγο φλιπεράκι αλλά ελπίζω να διορθωθεί στο άμεσο μέλλον. Γενικοτερα,τεχνικα ειναι αρκετα καλο εκτος απο κατι απιθανες π@π@ριες - μπουρδες που κανει η cpu οταν παιζεις στο worldclass για να βαλει γκολ.Ηταν που ηταν γρηγορο το fifa18 αλλα επειδη ειδικα συνηθισα το speed του pes στο -1, βαζω 1 παιχνιδι στο fifa & το κλεινω. Απλα δεν παιζεται. Πιο φλιπερ δεν γινεται.Και παιζω με τα settings full manual... Μακαρι να διορθωσουν την ταχυτητα που λες αλλα δεν το βλεπω αφου δεν εγινε μεχρι τωρα.Παντως ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να παιζει τοσο γρηγορα στο slow. Υπαρχουν αραγε πολλοι που παιζουν στο fast? ή ακομα & στο normal? Εδω στο slow ειναι σαν να παιζεις arkanoid ρε παιδια, (πως φαινονται οι ηλικιες ε?) 1
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδια στο online που παιζει μονο tactical defence ειμαι ο μονος που δεν μπορω με τιποτα να αμυνθω η ειναι κιαλος εδω;δεν μπορω με τιποτα να πεσω πανω στον αλλο παιχτη για να του παρω την μπαλα.σε επιπεδο μιλαμε ποτ καμια φορα ο αλλος ειναι στο σημειο του πεναλντυ και εγω ειναι στα 2 μετρα μακρια του και σουταρει ανενοχλητος.εχω σπαστει παρα πολυ και εχω ξενερωσει.να μπορω να παιξω world class kai legendary στα squads με legacy defence και στο online να μην μπορω να σταυρωσω νικη.εχει ακουστει με κανα update να προσθεσουν κιαλες επιλογες η τιποτα; με βλεπω να το παραταω αν συνεχισει ετσι 1
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Προσπάθησε να μην μαρκάρεις με τον παίκτη που θεωρητικά είναι πάνω στον αντίπαλο, τον πιο κοντινό δηλαδή. Με το αναλογικό, άλλαξε παίκτη και πάρε τον έναν πίσω από αυτόν που έχει το μαρκάρισμα του αντιπάλου και προσπάθησε να κλείνεις χώρο. Εγώ έτσι παίζω. Για να μην τραβάω παίκτες πολύ ψηλά. Αν μαρκάρεις όπως σου λέω θα έχεις περισσότερους στην άμυνα και δε θα μπορεί επιπλέον να σε περάσει εύκολα ο αλλος. Γιατί στο 1με1 θα σε περάσει εύκολα εκτός αν προβλέψεις τη κατεύθυνση. Επίσης όταν μαρκάρεις με τον πίσω παίκτη και κλείνεις χώρο να πατάς και το κουμπί του διπλού μαρκαρίσματος, με τη λογική ότι ο παίκτης που θα έπρεπε να έχεις θα μαρκάρει με το κουμπί αυτό και εσύ θα έλεγχεις τον δικό Σου που κανονικά θα έφευγε από τη θέση του για να βοηθησει. Ελπίζω να κατάλαβες
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καταλαβα τι λες.θα το δοκιμασω και αυτο να δω αν μπορω να το δουλεψω οπως λες γιατι δεν την παλευω.
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης αν θες βάθος στην άμυνα ρύθμισε τους παίκτες να μένουν πίσω όταν επιτίθεσαι. Επειδή με το 18 δεν ασχολήθηκα γιατι το παράτησα, αλλά λίγο που το έπαιξα ήταν ίδιο με το 17 αυτό έκανα. Βάλε τα σέντερ Μπακ και τα Μπακ συν το ενα χαφ stay back while attacking. Θα ανεβαίνουν μόνο άμα παίζεις το 1-2, αλλιώς μένουν πίσω. Και το ένα αμυντικό χαφ το ίδιο, θα βρίσκεται στο κέντρο πάντα. Έτσι έπαιζα πάντα συν το κολπακι που σου είπα πριν. Θα σου πάρει λίγο καιρό μέχρι να μάθεις αυτήν την άμυνα αλλά αν τη μάθεις καλά δε θα τρως γκολ εύκολα. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι θα κάνεις επίθεση με 4-5 το πολύ παίκτες, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις καλό psssing game, εγώ είμαι αρκετά καλός στο φιφα γενικότερα γιατί το έκαιγα κάποτε στο fut, και δεν είχα θέμα να κάνω με 4 επίθεση, αν δεν το πολυέχεις με το φιφα γενικά θα σε δυσκολέψει, αν ασχοληθείς να το μάθεις όμως θα δεις διαφορες 1
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε αυτο με το να βαζεις αλλον να επιτιθεται και εσυ να τον κλεινεις οσο μπορεις δουλευει αρκετα καλα.να σε καλα.θα το ψαξω κιαλο αλλα θελει παρα πολυ προπονηση.αντε να βρεις τον χρονο που χρειαζεται. 1
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ναι σου λέω δουλεμενο, έχω φάει ώρες στο φιφα πιο παλιά. Προπονήσε το και άλλο και θα δεις ότι δεν θα έχεις θέμα. Απλά θέλει συγκεντρωση να μαρκάρεις χώρο
CleanthisD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 8 σερί ήττες στο Online single μπας και φιλοτιμηθεί κανένας να κάνουμε το pirlo futmas challenge. Τους χάριζα την μπάλα από την σέντρα και αφού έβαζαν τις 3 λόμπες μετά έπαιζαν κανονικά. Άμα ψήνεται κανείς να το κάνουμε στο xone add me kleanthinho.
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε μου στο online με το tactical defence δεν το εχω ουτε εγω ακομα.εχω τραβηξει και 10 σερι ηττες.και να φανταστεις στα sqaud battles legacy defence τερματισα elite 2.
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παντος αν συνεχισει η αμυνα στο online ετσι και δεν φτιαχτει με κανα update με βλεπω να το παραταω.ειναι σαν να παιζεις πιανο.4 κουμπια για να αμυνθεις.και για να βαλεις γκολ απλα τρεχεις και σουταρεις.δεν ειναι μονο οτι δεν το μαθαινεις ευκολα.αλλα οτι επαψα να το ευχαριστιεμαι ετσι.πρωτα επαιζε ρολο πως θα κινηθεις μεσα στο γηπεδο και τι πασες και σουτ θα κανεις.πλεον κερδιζει οποιος ξερει καλητερο πιανο και οποιος χειριζεται το αριστερο στικ καλητερα.τα αλλα δεν ισχυουν πλεον 1
Alejandro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ακριβώς αυτό. Έχει πάψει να είναι διασκεδαστικό. Ειδικά από Division 4 και επάνω είναι ένα ατελείωτο pressing σε όλο το γήπεδο και φλιπεράκι για να επιτεθείς. Καμία ανάπτυξη σε στημένο παιχνίδι. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα και πιστευω να το φτιαξουν γιατι υπαρχει πολυς κοσμος που κλεγεται σαν και μας σε ολα τα φορουμ.να ερχεται ο επιθετικος της αλλη ομαδας και οι αμυντικοι μου να στηνονται δεξια αριστερα με εναν κενο διαδρομο αναμεσα τους λες και περιμενουν να περασει ο στρατηγος.και τους λειπουν μονο τα οπλα να τα εχουν επ ωμου.και εσυ να παλευεις με εναν παιχτη και με 4 κουμπια και το αριστερο στικ για να τον σταματησεις.το αποτελειωμα μου ηταν χθες οταν κερδιζα στο 45 2-0 και στο 51 εχανα 2-3....3 επιθεσεις 3 γκολ.ενιωθα τοσο ανικανος να σταματησω μια επιθεση.το κλεισα. 1
panossar95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κάντε αυτό που έκανα και εγώ. Σταματήστε το φιφα για φέτος να ηρεμήσετε. Παίζω από το 11-12 συνεχόμενα. Φέτος αν και πήγα Ντιβιζιόν 1 για πλάκα, το βαρέθηκα. Κανένα νόημα, δεν ευχαριστιεσαι παιχνίδι. Πουλήστε το, αντάλλαξτε το ή δώστε το σε κάνα φίλο. Το παιχνίδι είναι μάπα, δεν αξίζει. Παίξτε κάτι άλλο, μια χρονιά χωρίς ποδοσφαίρο, σκληρό το ξέρω, αλλά δεν έγινε και κάτι, τόσα games υπάρχουν Η ea να πουλήσει ξέρει τα πάντα, να φτιάξει όμως δεν ασχολείται, αφού τα ζώα πληρώνουμε για ίδιο game, και χωρίς ανταγωνισμό εδώ και πολλά χρόνια, το μόνο που κάνουν είναι να αλλάζουν την χρονολογία στο κάθε φιφα, από το 16 και μετά το παιχνίδι είναι ΙΔΙΟ. Από του χρόνου θα έχει πρώτα ενοικίαση 2-3 μέρες και μετά αγορά αν αξίζει. Τέρμα η τυφλή αγορά που γινόταν τα τελευταία χρόνια. 2
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλη χρονια σε ολους! Το παιχνιδι ειναι πραγματικα αρρωστο..ειναι οτι χειροτερο εχω δει.θελω να το σταματησω αλλα ασχολουμε με τον πιτσιρικα και του αρεσει και εχω κολλησει και εγω.στο online κομματι του εχει ιωση.αποφασιζει αυτο ποιος θα κερδισει το ματς.να εχω διαλυσει τον αντιπαλο με 15 σουτ στην εστια και να εχω ενα γκολ.ο 81rating τερματοφυλακας που εχει να γινεται de gea special.και ο αντιπαλος να εχει 2 σουτ 2 γκολ.και το αντιστροφο.να με τσακιζουν με συνεχεις βορβαδισμους στην εστια και γκολ να μη μου βαζουν και να τραβαω ενα σουτ και να παιρνω το ματς.οι παικτες να σερνονται.οταν θελει να χασεις.να χανουν πασες να φευγουν απο εδω και απο εκει.δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται αυτο αλλα ειναι πολυ αρρωστο.πραγματικα σου χαλαει την ορεξη.καθε ματς που παιζεις νομιζεις.οτι εχεις διαφορετικη ομαδα.ειναι το πρωτο fifa που παιζω.παντα ετσι ηταν; η φετος γινεται αυτο? Το βλεπεις ξεκαθαρα ποτε σε διαλεγει να κερδισεις και ποτε να χασεις.εκτος και εισαι τοσο προ παικτης και τα ξεπερνας ολα αυτα και μπαινεις με την μπαλα μεσα στο τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα