Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τεραστιο προβλημα bug που αποτι φαινεται υπαρχει εδω και χρονια αλλα τωρα το πηραμε χαμπαρι. Οταν παιζεις manual μονο (πχ seasons με restriction only manual) οπουδηποτε ο αλλος μπορει να βαλει 2button χειρισμο και να σου κανει 90% πασες για πλακα και να σε ξεφτιλισει. Εχω στειλει ηδη μηνυμα στην ΕΑ και μου απαντησαν οτι θα το κοιταξουν. Και το αλλαζεις και οποτε θελεις με παυση την ωρα του αγωνα...Λεω κι εγω γιατι μου εκαναν πλακιτσα καποιοι αντιπαλοι στο manual ενω χανω σπανια και ειμαι τοπ ρανκ...

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα...μ αρεσει που με ειχες κραξει μια φορα,οτι γραφω σε ολα τα φορουμ.Ενω το ειχα κανει μια φορα,ενω εσυ το κανειs συνεχως :D

Για μενα κανενα προβλημα.Καλο ειναι να γραφετε.Αλλα να μην ξεχνατε.Η πολλη αναλυση,φερνει παραλυση.Το θεμα ειναι να μην σε διαβαζουν για να γελανε!!! :lol:Οπως κανω εγω με τους δυο στο βεεεεεχελας....χαχαχαχα

Δημοσ.

χαχαχα...μ αρεσει που με ειχες κραξει μια φορα,οτι γραφω σε ολα τα φορουμ.Ενω το ειχα κανει μια φορα,ενω εσυ το κανειs συνεχως :D

Για μενα κανενα προβλημα.Καλο ειναι να γραφετε.Αλλα να μην ξεχνατε.Η πολλη αναλυση,φερνει παραλυση.Το θεμα ειναι να μην σε διαβαζουν για να γελανε!!! :lol:Οπως κανω εγω με τους δυο στο βεεεεεχελας....χαχαχαχα

Εγω το εγραψα σε φορουμ για να το παρει χαμπαρι ο κοσμος. Εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Και τι σχεση εχουν τα αλλα φορα με το insomnia;
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλη μια χρονιά τα ίδια στο ονλαιν. Και αυτό επειδή δεν έχει αντίπαλο και κοιμούνται στη κοναμι. Πριν το παρατήσω (παίζω φιφα από το 12) είχα μπει seasons. Έχω ρεκόρ 35-2-5. Και οι 5 ήττες από Άραβες ( το αιώνιο πρόβλημα του φιφα που άμα τυχεις με άτομα από τέτοιες χώρες είτε θα κλείσει και θα χάσεις είτε θα έχει τεράστιο lag) όπου έκλεινε το παιχνίδι και μου έλεγε ότι δεν είχα Ίντερνετ ενω είχα κανονικά. (Άλλη μια χρονιά τα ίδια εκεί στην ea), δεν νιώθουν μια να φτιάξουν λίγο τους σερβερς. Μετά πάμε στο θέμα Ρονάλντο. Τι είσαι στο πρώτο λεπτό τι είσαι στο 85 ο Κριστιάνο τρέχει πάντα το ίδιο. Δε το κόβεις ποτέ και για κανεναν λόγο και σε κάθετη πάσα προς το τέλος απλά τρως γκολ. ( Τα ίδια με πέρυσι δηλαδή). Κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνίδι μέχρι να βγει η μπάλα έξω για πρώτη φορά οι παίκτες φεύγουν από τις θέσεις τους( το ίδιο με πέρυσι δηλαδή αλλά δε φαίνεται εύκολα γιατί είναι πιο αργά το gameplay). Τα σουτ τα ξεφτυλισαν τελείως, φεύγουν βολίδες από τα 480 μέτρα και πάνε μέσα. Στα κόρνερ κλασσικά το ίδιο cheatακι, πρώτο δοκαρι γυριστή κεφαλιά. Σαν να παίζουμε το φιφα17 τζάμπα τα λεφτά.

Δημοσ.

Να ρωτησω αν ξερει κανεις..

Οταν παω να παρω ενα παικτη στην καριερα,που το συμβολαιο του ληγει σε 6 μηνες,δν μ αφηνει να προτεινω συμβολαιο στον παικτη αλλα με βαζει να κανω προσφορα στην ομαδα..ξερει κανεις γτ?

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω μια απορια.στα squad battles αν το βαλεις στο ultimate, η ομαδα σου φενεται λες και ειναι 10χρονα μπροστα ακομα και στην χειροτερη αντιπαλη ομαδα με παικτες 70αριδες και 75 αριδες.να εχω λακαζετ, ερικσεν , τζεσους μπροστα και να μην μπορω να σταυρωσω γκολ.και να τους κοβουν οι πιο αχρηστοι παικτες με γελειο τροπο.η απορια μου ειναι η εξης.πως υπαρχουν παικτες στο τοπ ρανκ που βγαζουν 44 ματς του squad και βαση των ποντων τους με 5 γκολ; μου διαφευγει κατι η ειναι εξωγηινοι παικτες;

Δημοσ.

+ οτι αν παιξεις legendary world class κτλπ η ομαδα φενεται σαν να ειναι διαλυμενη.προσπαθω να βρω εναν παικτη μπροστα να τρεξει για να του βγαλω προωθημενη και δεν κανει κανεις την κινηση.παρα καθονται 2 μετρα μακρια απο τους αμυντικους και με κοιτανε οπως σε κοιταζει ο κουκος.μολις το βαλεις σε semi pro η professional τρεχουν ολοι να προωθηθουν να παρουν μπαλια.πολυ σπασιμο.

Δημοσ.

Επίσης σε world class και legendary τα στατιστικά των παικτών πάνε περίπατο και η cpu είναι πάντα ταχύτερη σε όλα και τα σουτ της είναι σχεδόν πάντα στο πλεκτό. Δεν έχουν κάνει καλή δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα, να παίζει δηλαδή πιο ορθολογικά κλπ απλά κάνει αφύσικα πράγματα.

Δημοσ.

Ελεινο ειναι.ετσι μου ρχετε να το πουλησω.2 ματς σημερα στο fut champions..στο ενα 1-0 και τρωω disconect στο 89.στο αλλο 3-1 disconect στο 65.δεν δοκιμασα τριτο γιατι μου ερχοταν να το σπασω.και μαλλον μου ετυχαν και αρχαριοι γιατι συνηθως χανω με το tactical defence στο online.δεν το μπορω με την καμια.αλλη μλκια απο εκει.να μην εχει επιλογη να το αλλαξεις

Μολις μπηκα για αλλο ενα.disconect sto 65.μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ.παιρνω διπλα απο kv 50αρα συνδεση και εχει να κανει disconect το ρουτερ ενα μηνα.κριμα τα εκατομυρια που βγαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έλεγα και εγώ. Λογικά Άραβες σου έτυχαν. Και εγώ το έδωσα σε ένα φίλο τέλος το φιφα για φέτος. Τραγικό ονλαιν. Μου έλεγε no internet και δίπλα είχα το κινητό κανονικά στο wifi.

Δημοσ.

Αυτό που έλεγα και εγώ. Λογικά Άραβες σου έτυχαν. Και εγώ το έδωσα σε ένα φίλο τέλος το φιφα για φέτος. Τραγικό ονλαιν. Μου έλεγε no internet και δίπλα είχα το κινητό κανονικά στο wifi.

Τι παίζει? κανουν τσιτινγκ και στο ps4?

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε αλήθεια. Με τις συγκεκριμένες χώρες μου έχει τύχει άπειρες φορές αυτό. Όταν έβλεπα όνομα με ksa έβγαινα αμέσως από το fut. Σου λέω 5 ήττες φέτος από Άραβες έκλεινε στη μέση του παιχνιδιού και μου έλεγε no internet connection και ειχα κανονικα, μετά έπαιζα 10 σερί games χωρίς θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια,

ερωτηση για το ps4.Εχω παρα πολυ καιρο που εβγαλα το 1ο patch & παιζω μονο offline οπως ηταν το αρχικο game χωρις patches διοτι το εβρισκα πολυ καλυτερο.Επειδη το ειχα γυρισει στο pes & τωρα ειπα να το ξαναπιασω το φιφα,ακομα & στο slow (οπως ηταν χωρις patches) μου φαινεται γρηγορο σαν φλιπερακι.

Υπαρχει περιπτωση εαν βαλω το τελευταιο patch να ειναι πιο αργο το παιχνιδι? ή δεν υπαρχει σωτηρια?

Οι παικτες στριβουν σαν πυροβολοιμενοι δεν την παλεβω...Αν ξερεις καποιος ας πει

Δημοσ.

Παιδια,

ερωτηση για το ps4.Εχω παρα πολυ καιρο που εβγαλα το 1ο patch & παιζω μονο offline οπως ηταν το αρχικο game χωρις patches διοτι το εβρισκα πολυ καλυτερο.Επειδη το ειχα γυρισει στο pes & τωρα ειπα να το ξαναπιασω το φιφα,ακομα & στο slow (οπως ηταν χωρις patches) μου φαινεται γρηγορο σαν φλιπερακι.

Υπαρχει περιπτωση εαν βαλω το τελευταιο patch να ειναι πιο αργο το παιχνιδι? ή δεν υπαρχει σωτηρια?

Οι παικτες στριβουν σαν πυροβολοιμενοι δεν την παλεβω...Αν ξερεις καποιος ας πει

Κανένα από τα patches που βγήκαν δεν επηρέασε την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο να μην βάζεις τα patches.

Δημοσ.

Κανένα από τα patches που βγήκαν δεν επηρέασε την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο να μην βάζεις τα patches.

καταλαβα.

δεν παιζω online.Tα patch αλλαξαν το gameplay & εκαναν το παιχνιδι σαν το 17 περιπου.Πιο ωραιο ηταν οπως βγηκε.

Απλως ηλπιζα μηπως & γινοταν πιο αργο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...