Προς το περιεχόμενο

FIFA 18 [consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να γράψει οδηγίες για το πώς παίζεις άμυνα στο fifa.Οτι και δοκιμάσω δεν πιάνει.....

Οποιος μπορεί ας γράψει τρόπους άμυνας.Πιστευω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι.Περιμενω την βοήθεια σας.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι και στο Forum της EA είχα γράψει στην αρχή γι' αυτό. Απλά μαθαίνεις το παιχνίδια σχεδόν από την αρχή και μαθαίνεις άμυνα.

Βλέποντας διάφορα Tutorials μεταξύ αυτών και το παρακάτω, με ψυχραιμία και προπόνηση τα έχω καταφέρει αρκετά καλά. Καλύ τύχη. :)

https://www.youtube.com/watch?v=g4cd0QRq8xc

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να γράψει οδηγίες για το πώς παίζεις άμυνα στο fifa.Οτι και δοκιμάσω δεν πιάνει.....

Εάν παίζεις offline (vs cpu) μπορεί να βρεις πιο εύκολη την άμυνα εάν το βάλεις στο "Legacy defending". Με LT πατημένο κρατάς αμυντική στάση όταν έρχεται κατά πάνω σου ο επιτιθέμενος και με κουμπί την κατάλληλη στιγμή κάνεις κίνηση για να αποσπάσεις την μπάλα. Γενικά προσπάθησε να κλείνεις χωρους & να μην ορμάς με τον αμυντικό όλη την ώρα πάνω σε όποιον έχει την μπάλα (ειδικά εάν ο παίκτης σου δεν έχει πολύ καλά αμυντικά attributes). Αντίστοιχη φιλοσοφία ισχύει και στο "Tactical defending" απλώς εκεί είναι διαφορετικό ,με το κουμπί πατημένο κρατάς πάντα μια απόσταση από τον επιθετικό & όταν είσαι σε καλό σημείο το αφήνεις για να πας πάνω του για να αποσπάσεις την μπαλα.Γενικα δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά τάκλιν πιστεύω στην αρχή μέχρι να το μάθεις & θέλει βασικά αρκετή ΥΠΟΜΟΝΗ.Ειδικα εάν παίζεις σε δύσκολο επίπεδο με το cpu ή απέναντι σε καλό παίκτη διότι φέτος είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα φιφα στην αμυνα.Επισης βλέπεις διαφορά & ανάλογα με τι αμυντικές ρυθμίσεις έχεις στην διαταξη.Δηλαδη & στο σχημα,πχ 4-5-1 ή 4-2-3-1 έχεις πιο συμπαγή άμυνα από αλλά πιο "ανοικτά" συστήματα όπως & στο tactics .Εάν έχεις πχ τους αμυντικούς να στέκονται ψηλά θα σου βγάζουν μακρινές πλάγιες μπαλιές πίσω από τα μπακ, εάν έχεις πολύ ανοικτό width δεν έχεις συμπαγές αμυντικό κέντρο, κλπ. θέλει υπομονή & λίγο ψάξιμο & πειραματισμό ανάλογα με το στυλ (& τι παίκτες έχεις στην ομάδα)που σε βολεύει & ανάλογα με τι ομάδα παίζεις αντιπαλο.Επισης θα δεις ίσως διαφορά εάν αλλάξεις το auto switching ανάλογα πως σε βολεύει .Επίσης υπάρχει στα control settings μια επιλογή save assistance οπού εάν το βάλεις assisted ο παίκτης σου θα έχει βοήθεια να κάνει από μόνος του κίνηση να κόψει όταν είσαι κοντά σε κάποια διεκδίκησήμη μπάλα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.Για να το κανουμε πιο συγκεκριμενο εγω παιζω μονο online στο ultimate team.Eχω αγορασει πολυ καλους παιχτες αλλα παω συνεχως απο συντριβη σε συντριβη.Στο fifa 17ειχα φτασει μεχρι div 4,εδω ειμαι div 8 και δεν την παλευω αφου σκεφτομαι να το πουλησω μου χει σπασει τα νευρα.Δουλευω στην αμυνα περισσοτερο το X και φυσικα αυτο ειναι το λαθος μου αλλα ολοι οι αλλοι τροποι μου φαινονται πανδυσκολοι.Αν μπορει καποιος να γραψει συνδιασμο κουμπιων που να χρησιμευει στο on line.Aπο το βιντεο αν καταλαβα καλα αυτος προτεινει L2 και κυκλο θα το δοκιμασω αλλα χλωμο το βλεπω.Γραψτε τροπους παιδια για να παιξεις μια στοιχειωδη αμυνα.Περιμενω απαντησεις.Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Μόνο την 1η φορά που το έτρεξα με έβγαλε σε αυτό. Δεν μου το έχει ξαναβγάλει και τα έχω όλα τα updates.

Δημοσ.

Μόνο την 1η φορά που το έτρεξα με έβγαλε σε αυτό. Δεν μου το έχει ξαναβγάλει και τα έχω όλα τα updates.

Δικο μου λαθος, τσαμπα εκραξα. Δεν ειχε γινει install το update χεχεχ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τελειο που τοσα χρονια επιμενουν ν'αφηνουν και να μην φτιαχνουν το bug του ανοιγματος της αμυνας μετα τη σεντρα; Ε; Μπαινουν πολλα γκολ ετσι για να μην θεωρειται προβλημα. Επισης και να θες να κανεις φαουλ για να το σταματησεις, πολλες φορες απλα δεν προλαβαινεις.

Κοιταχτε, το παιχνιδι μ'αρεσει γι'αυτο και συνεχιζω να παιζω με τον κολλητο μου. Εχει ωραια φαση να παιζουμε δυο μαζι στην ιδια ομαδα online divisions και να προσπαθεις ν'ανεβαινεις κατηγορια. 

Αλλα καποια πραγματα οπως το πανω ή οπως ΕΠΙΤΗΔΕΣ το AI συμπεριφερεται ωρες ωρες γελοιωδως με ενα πλαγιο μπακ να δινει μονος του απιστευτο βαθος και να παιζει τον αντιπαλο onside ωστε να βγαλει ευκαιρια/τετ α τετ, ειναι προβληματα που ειναι χρονια εκει και δεν λενε να τα φτιαξουν. Το βρισκω απαραδεκτο.

Οπως ολιγον τι απαραδεκτο βρισκω τον χαμο των high scoring αγωνων φετος. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα πηγα χθες να παιξω seasons και μιλαμε ειχα τρελο lag παιζω σε ps4 και μιλαμε ειχα τρελο κολλημα τι παιζει εχουν κατι η servers εχει συμβει και σε εσας ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

Λογω black friday,εχει βγει σε προσφορα.Για ps4 στο ps 42 ευρω και στο αμαζον 40 ευρω.

Δημοσ.

Πρόβλημα με FIFA 18 online [PS4]

Φίλος πήρε PSN κάρτα μετά από καιρό και το FIFA 18.

Έβαλε την κάρτα στο λογαριασμό του αλλά ΔΕΝ μπορεί να παίξει online γιατί δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της EA.

Επειδή μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό ευσταθούν τα ανωτέρω; Εννοώ ποιος χέστηκε για το EA account; Μου είπε δε ότι έφτιαξε και άλλο EA account αλλά το PSN account του είναι συνδεδεμένο με το παλιό.

Όποιος βγάζει άκρη ας δώσει καμιά συμβουλή. Ο φίλος μου είναι ψιλοn00bάς γενικά σε αυτά και δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα αγγλικά οπότε τα άνωθεν μεταδίδονται με επιφύλαξη. Είναι ότι μου έχει πει τηλεφωνικά, το πρόβλημα θα το δω σήμερα ή τις επόμενες ημέρες από κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...