Ιάσωνbitc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Επαιξα εναν αγωνα offline και 2 online προς το παρον μοιάζει παρα πολυ με το 17 σε ολα εκτος του ρυθμου που ειναι ενα κλικ πιο κατω(πολυ θετικο) και ατμοσφαιρας που ειναι πολυ εντυπωσιακη! Σε πόσες ιντσες οθόνη ή TV?Γιατί παίζει ρόλο για να καταλάβεις διαφορά στα γραφικά απο 37 ιντσες και πάνω θες
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Σε Xbox One στις 55 ίντσες έπαιξα μέρα και νύχτα και ομολογώ ότι είδα βελτιωμένο το φωτισμό (πιθανώς και την υφή του χορταριού, ειδικά όταν αρχίζει να φθείρεται) αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχε καμια τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρσι. Ο ρυθμός είναι όντως μειωμένος, αν και το offline δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τίποτα μιας και στο online είναι που γίνεται όλη η ιστορία. Αυτό που λένε πάντως ότι οι αντίπαλες ομάδες δεν παίζουν πλέον σαν την Barcelona (ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι καμια βήτα κατηγορίας), δεν νομίζω ότι ισχύει. Μια χαρά βάζουν την μπάλα κάτω και κάνουν ταχύτατα τριγωνάκια, κάνουν διωξίματα ακριβείας, κάνουν κεφαλιές υπό πίεση που καταλήγουν ακριβώς στον παίκτη που θέλουν, πιέζουν διαρκώς στα 3/4 του γηπέδου κλπ. Ίσως έχουμε περισσότερα λάθη από το παρελθόν ή δεν κάνουν πια 10 συνεχόμενες πάσες αλλά 7. Μέχρι εκεί όμως, χρειάζεται κι άλλη βελτίωση για να είναι πιο ρεαλιστικό το offline. 1
zourman1981 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά τις 1530 τοπική Είχε διορθωθεί το πρόβλημα Αν δοκίμασες μετά δεν αντιληφθηκες το προβλημα Εγώ λίγο που πρόλαβα να παίξω εχθές ( μετά το 24%) που ήταν playable δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα διαφορά με το 17 Μη σου πω ότι το demo ήταν πιο ωραίο.. Και όπως ειπώθηκε και πιο πάνω μάλλον είναι πολύ εύκολο το γκολ, φαντάσου ο πρώτος αγώνας που παίζεις ( και ξεκινάει στο 60 ) έληξε 6 2 υπέρ μου Το ότι μπήκε το γκολ από το foul της πρώτης φάσης το θεωρώ θέμα scripting γιατί δεν το έχω με τα foul
giout Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλημερα εμενα παντως απο γλωσσα εχει μονο τσεχικα και πολωνικα τελικα δεν ξερω τι παιζει με αυτο και επισης δεν βλεπω και το rest of world ,δοκιμαζω να το κανω ξανα εγκατασταση και μου βγαζει σαν γλωσσα παλι μοωο τσεχικα και πολωνικα ,ξερει κανεις τι μπορει να παιζει Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από giout
enable_your_mind Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω .. Και εχω ανοιξει ticket απο εκει που το πηρα και περιμενω να μου δωσουν αλλο για να λυθει.. Το ειχαν και αλλοι που απλα λυθηκε με νεο κλειδι που ειναι global και οχι κλειδωμενο.. Οποτε κανε τον κοπο και αν εχω και εγω νεα θα ενημερωσω...
giout Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 οκ ναι τελικα εγινε αυτο που ειπες μου εστειλαν αλλο κωδικο και ειμαι οκ , το κατεβαζω παλι απο την αρχη αλλα δεν πειραζει
enable_your_mind Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Απο που το ειχες παρει γιατι απο εκει που το πηρα εγω ακομα με εχουν στην αναμονη και εφαγαν ενα χοντρο χεσιμο τωρα στο ticket.. Απο hrkgame το ειχα παρει εγω..
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 μολις το τσιμπησα και εγω και κανω εγκατασταση Xd
giannis2429 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια απο instantgaming το κλειδι ερχεται κατευθείαν η μετα απο ωρες/μερες?
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 @abractdivision τετοια ειδους παιχνιδια καλο ειναι να αγοραζονται, ειναι αλλη μαγεια να παιζεις μπαλα με πραγματικο αντιπαλο... btw αλλαξα το defending σε legancy γτ απλα δεν μου αρεσε που πρεπει να πατας το μαλακο μαρκαρισμα και να ναι με μπαρα...
delpetro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια απο instantgaming το κλειδι ερχεται κατευθείαν η μετα απο ωρες/μερες? κατευθειαν.
giannis2429 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Οk thanks. Ρε παιδια λιγο βοηθεια με την αγορα του παιχνιδιου. Αγοραζω απο instantgaming το κλειδι, μετα παω στο origin και κατεβάζω το παιχνιδι?Πως?Οταν παω στο origin για να το κατεβασω πρωτα απ ολα μου ζηταει στοιχεια καρτας για να γινει η αγορα. Επισης στο προγραμμα του origin μου εχει μονο την επιλογη fifa 18 icon edition, ενω οταν μπαινω απ τον browser μπορω να επιλέξω και την standard,γιατι γίνεται αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα