zourman1981 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εγω μολις ξεκινησα το download βεβαια προσπαθω ενα δεκαλεπτο... και 15 ωρες να κατεβει... επειδη εχουμε και δυο μωρα στο σπιτι μαλλον θα το ξεκινησω απο αυριο...
Vag.93 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Υπομονη να φυγουν οι πολιτισμενοι με τις FTTH και τις gigabit και μετα θα παρει σειρα η πλεμπα με τις 10αρες στην Ελλαδα... Η αμηχανη στιγμη που τα 6 δισκακια στο στο εξωτερικο οπτικο (αφου δεν βαζουμε πια drives στα νεα build) κανουν install πολλες φορες πιο γρηγορα απο το ιντερνετ μου, την ιδια στιγμη που στο εξωτερικο ειναι σχεδον σα να κανουν copy paste... Μιζερια... 1
blasterdark86 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ολα καλα πλεον κατεβαζω κανονικα το αστειο ειναι οτι δεν υπηρχε καν επισημη τοποθετηση και το support δεν ενημερωθηκε ποτε ........για να λεει βλακειιες περι μη γνησια κλειδια και αλλα μονο ενας που μιλησα σημερα ειχε την σοβαροτητα να μου εξηγησει οτι οι σερβερ ειναι σε πολυ κακη κατασταση και να κανω υπομονη ακομα και 15 τις εκατο μου εδωσαν ... κατλααβαν οτι τα σκατωσαν εντελως
giout Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εμενα μου δινει σαν επιλογη γλωσσας μονο τσεχικα και πολωνικα χαχαχαχα 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου δεν αφηνουν να κανεις preload τι περιμεναν δεν καταλαβα.. Ευτυχως αυτη τη φορα πηρα φυσικη κοπια γιατι χωρις vdsl το εβλεπα να τελειωνει αυριο..
Heatspreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις το έβαλα να κατεβαίνει.Σε κάνα δύο ώρες θα έχει κατέβει... Για να δούμε.Πάντως το Demo που είχα παίξει δεν είχε θέματα με stutter όπως είχαν τα παλιά αν δεν έβαζες vsync. Έπαιζε κανονικά με Lock στα 60FPS, χωρίς να χρειάζεται vsync από το nvidia control panel.
rookie21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 παντως λεει οτι μετα το 24% του dowload το παιχνιδι ειναι playable φανταζομαι οχι ολα τα modes, αλλα εκπληξη!!!! σας την εφερε η ΕΑ η τουλαχιστον σε μενα δε παιζει, ανοιγει και μενει στην οθονη φορτισης
variemai Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ήθελα να το βαλω 15:00 πριν παω στη δουλεια να κατέβει αλλα δεν ήμουν τυχερός... Πάντως μου ήρθε Mail απο instant gaming που λέει καθαρά οτι ειναι θέμα ea...
npor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 εμενα μου δινει σαν επιλογη γλωσσας μονο τσεχικα και πολωνικα χαχαχαχα Από ποιο κλειδάδικο το πήρες;
GP7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα απλα download fail.... Οποτε το κοβω σε 3-4 ωρες μεχρι να ξεμπουκωσουν οι servers.. Αδερφέ επειδή θυμάμαι πως είχες κατεβάσει το παιχνίδι νωρίτερα μέσω origin access, τώρα χρειάζεται να το κατεβάσεις εκ νέου; Ρωτώ επειδή μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι να δώσω τα 4 ευρώ για το access ώστε να δω ακριβώς "τι παίζει". Έχω παίξει 5 ώρες και σίγουρα όταν τελειώσουν και οι άλλες 5 θα το αγοράσω.
enable_your_mind Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ζω στην Τσεχια αλλα το παιχνιδι το ειχα παρει για ολες τις γλωσσες .. Και εμενα μονο πολωνικα και Τσεχικα μου δινει.. Δεν εχω ιδεα γιατι εγινε αυτο... Το ειχα παρει απο το hrkgame.com
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αδερφέ επειδή θυμάμαι πως είχες κατεβάσει το παιχνίδι νωρίτερα μέσω origin access, τώρα χρειάζεται να το κατεβάσεις εκ νέου; Ρωτώ επειδή μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι να δώσω τα 4 ευρώ για το access ώστε να δω ακριβώς "τι παίζει". Έχω παίξει 5 ώρες και σίγουρα όταν τελειώσουν και οι άλλες 5 θα το αγοράσω. Βασικά για όσους καίγονται τόσο πολύ με το Fifa και ψήνονται και για τα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια της EA (και είναι αρκετά), το EA/Origin Access πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή. Το έχω βάλει στο Xbox One με 20-25 ευρώ το χρόνο, μου φαίνεται το αντίστοιχο Origin Access του PC έχει παραπλήσιες τιμές. Μου έχει δώσει τζάμπα το full Fifa 18 εδώ και τουλάχιστον τρεις-τέσσερις μέρες για 10 ώρες trial. Το κατέβασα με την ησυχία μου και ήδη μέχρι προχθές είχα παίξει κάμποσους offline αγώνες (μετά το παράτησα γιατί βαρέθηκα αλλά δεν έχει σημασία). Οπότε αυτομάτως με αυτό τον τρόπο κάποιος γλυτώνει όλα τα προβλήματα που περιγράφονται παραπάνω. Μετά τις 10 ώρες δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξανακατεβάσει τίποτα, το ίδιο παιχνίδι είναι. Κανονικά μετά το πέρας του trial κρατάει και όλο το progress που έχει κάνει κάποιος (ακόμα και τα achievements στο Xbox One). 1
variemai Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ω θεε μου... 33gb... Κ εχω 8αρα συνδεση... Καλη χρονια
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει κατέβει εδώ και ώρες και δεν έχω προλάβει να μπω Θα πω εντυπώσεις από αύριο ! ΥΓ: Δεν είδα κάποιο πρόβλημα στο Download, από instant-gaming το κλειδάκι.
babis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Επαιξα εναν αγωνα offline και 2 online προς το παρον μοιάζει παρα πολυ με το 17 σε ολα εκτος του ρυθμου που ειναι ενα κλικ πιο κατω(πολυ θετικο) και ατμοσφαιρας που ειναι πολυ εντυπωσιακη! Ερωτηση εχει διαφορα η επιλογη αναμεσα στα directx;εβαλα το 12 μου εκαε κατι σκαλωματα(ισως ειναι κ ιδεα μου) και μετα εβαλα το 11 και ολα κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα