Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα νεο pc μονο και μονο για το φιφα...

Το τελευταιο που ειχα παιξει ηταν το 14 που το ειχα λιωσει με κοντα 350 ωρες παιχνιδιου.

Το βρηκα 41 ευρω κ το τσιμπησα, ποτε μπορουμε να το κατεβασουμε;

Καλη σεζον να εχουμε!! :D

Δημοσ.

Το ig είναι το instant gaming?

Ναι.

ενω εβαλα τον κωδικο και μου το εβγαλε δεν εχει την επιλογη download ξερει κανεις το γιατι?

Το ιδιο λεω αδερφε πανω. Η απαντηση ειναι πως το donwload ξεκιναει με το release (δεν υπαρχει preload ), και αυτο μαλλον θα ειναι στις 20:00 αυριο , αν θυμαμαι καλα ετσι ηταν και περυσι.

Δημοσ.

Το έχω στο Library αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή για κατέβασμα.
Πριν λίγο μου ήρθε το κλειδάκι. Θέλει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Βλέπω ότι κάποιοι το κατεβάζετε ήδη.

Δημοσ.

Κ μενα μου ηρθε το κλειδακι αλλα ουτε εγω μπορω να το κατεβασω... Μαλλον πρεπει να περιμενουμε μεχρι το πρωι φανταζομαι.

Και εκανα χαζομαρουλα, μπορουσα με αλλα 2 ευρω να παρω το pre-order... Κριμα.

Δημοσ.

Το έχω στο Library αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή για κατέβασμα.

Πριν λίγο μου ήρθε το κλειδάκι. Θέλει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Βλέπω ότι κάποιοι το κατεβάζετε ήδη.

Δε ξέρω που είδες ότι κάποιοι το κατέβασαν. Μόνο όσοι πήραν ronaldo edition το κατέβασαν 3 ημέρες νωρίτερα. 

Διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες :) Πιστεύω μετά τις 20:00 θα μπορούμε. Δε με πειράζει, έχει ΣΚ μπροστά :P 

Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω εχουν θεμα εκει στην ΕΑ... Το παιχνιδι επρεπε να ειναι σε ολους ετοιμο για κατεβασμα αλλα εχουν προβλημα...

Εχει πεσει τρελο κραξιμο γιατι σε πολλους τους ριχνει ακυρο οτι το ειχαν κανει και pre order... και χασανε bonus κλπ..

Ακομα και σε αυτους που παιζει κρασαρει και εχει θεματακια...

Ωραια ξεκινησε παντως δεν μπορω να πω...

Σαν παιχνιδι παντως που επαιξα το 10 ωρο του ea access ηταν πολυ βελτιωμενο...

Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω εχουν θεμα εκει στην ΕΑ... Το παιχνιδι επρεπε να ειναι σε ολους ετοιμο για κατεβασμα αλλα εχουν προβλημα...

Εχει πεσει τρελο κραξιμο γιατι σε πολλους τους ριχνει ακυρο οτι το ειχαν κανει και pre order... και χασανε bonus κλπ..

λινκ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...