tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρουμε τι ώρα; Μετά τις 12; Και εγώ από i.g. πήρα το κλειδάκι.
variemai Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα νεο pc μονο και μονο για το φιφα... Το τελευταιο που ειχα παιξει ηταν το 14 που το ειχα λιωσει με κοντα 350 ωρες παιχνιδιου. Το βρηκα 41 ευρω κ το τσιμπησα, ποτε μπορουμε να το κατεβασουμε; Καλη σεζον να εχουμε!!
babis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ενω εβαλα τον κωδικο και μου το εβγαλε δεν εχει την επιλογη download ξερει κανεις το γιατι?
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το ig είναι το instant gaming? Ναι. ενω εβαλα τον κωδικο και μου το εβγαλε δεν εχει την επιλογη download ξερει κανεις το γιατι? Το ιδιο λεω αδερφε πανω. Η απαντηση ειναι πως το donwload ξεκιναει με το release (δεν υπαρχει preload ), και αυτο μαλλον θα ειναι στις 20:00 αυριο , αν θυμαμαι καλα ετσι ηταν και περυσι.
babis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 sorry δεν το προσεξα!υπομονη λοιπον για λιωσιμο αυριο!!!!!!!
Ιάσωνbitc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 sorry δεν το προσεξα!υπομονη λοιπον για λιωσιμο αυριο!!!!!!! Μην αγχώνεσαι
Heatspreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω στο Library αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή για κατέβασμα.Πριν λίγο μου ήρθε το κλειδάκι. Θέλει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Βλέπω ότι κάποιοι το κατεβάζετε ήδη.
variemai Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κ μενα μου ηρθε το κλειδακι αλλα ουτε εγω μπορω να το κατεβασω... Μαλλον πρεπει να περιμενουμε μεχρι το πρωι φανταζομαι. Και εκανα χαζομαρουλα, μπορουσα με αλλα 2 ευρω να παρω το pre-order... Κριμα.
Heatspreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το πήρα πριν 3-4 μέρες 39.99 από το SDCkey.com. 1
zourman1981 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα περιμένουμε για κατέβασμα Πιθανολογω ότι μετά τις 12 θα μπορούμε όλοι να το κατεβάσουμε
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω στο Library αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή για κατέβασμα. Πριν λίγο μου ήρθε το κλειδάκι. Θέλει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Βλέπω ότι κάποιοι το κατεβάζετε ήδη. Δε ξέρω που είδες ότι κάποιοι το κατέβασαν. Μόνο όσοι πήραν ronaldo edition το κατέβασαν 3 ημέρες νωρίτερα. Διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες Πιστεύω μετά τις 20:00 θα μπορούμε. Δε με πειράζει, έχει ΣΚ μπροστά
sanaeriko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το κλειδί από ig σε πόσο έρχεται από τη στιγμή που θα το αγοράσεις;
enable_your_mind Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απο οτι διαβαζω εχουν θεμα εκει στην ΕΑ... Το παιχνιδι επρεπε να ειναι σε ολους ετοιμο για κατεβασμα αλλα εχουν προβλημα... Εχει πεσει τρελο κραξιμο γιατι σε πολλους τους ριχνει ακυρο οτι το ειχαν κανει και pre order... και χασανε bonus κλπ.. Ακομα και σε αυτους που παιζει κρασαρει και εχει θεματακια... Ωραια ξεκινησε παντως δεν μπορω να πω... Σαν παιχνιδι παντως που επαιξα το 10 ωρο του ea access ηταν πολυ βελτιωμενο...
zourman1981 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απο οτι διαβαζω εχουν θεμα εκει στην ΕΑ... Το παιχνιδι επρεπε να ειναι σε ολους ετοιμο για κατεβασμα αλλα εχουν προβλημα... Εχει πεσει τρελο κραξιμο γιατι σε πολλους τους ριχνει ακυρο οτι το ειχαν κανει και pre order... και χασανε bonus κλπ.. λινκ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα