p4n0s86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιο pc όμως; Πως γίνεται να συγκρίνεις ένα fixed hardware με δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά; Εκτός αν εννοείς σε κάποιο pc που μπορεί να maxάρει τα γραφικά, κάτι που μου φαίνεται εντελώς απίθανο να είναι χειρότερο το αποτέλεσμα σ' αυτή την περίπτωση από την κονσόλα.
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Fifa τα γραφικά είναι τα ίδια, το gameplay μπορεί ελαφρώς να υπερτερεί στην κονσόλα. Ωστόσο μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό. Κλάιν
Ιάσωνbitc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για τo cheating άκουσα οτι θα γίνεται και στο Fifa 18 χιχιχιχι YES!!
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για τo cheating άκουσα οτι θα γίνεται και στο Fifa 18 χιχιχιχι YES!! Για πες και το in game name σου μία
Ιάσωνbitc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) πρώην πάνθηρας φιλε Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από Ιάσωνbitc
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ε όχι και μαγκάκος. Αν είσαι εσύ ο Πάνθηρας, εγώ πρέπει να υποκλιθώ , τι, όχι; 1
Dennisbest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ο Blue Panther ; Υποβιβάστηκες σε γατάκι τώρα ; 3
pavlos1908 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πειτε εντυπωσεις οσοι το παιξετε online γιατι σκεφτομαι κι εγω την αγορα του απο Δευτερα.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιο pc όμως; Πως γίνεται να συγκρίνεις ένα fixed hardware με δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά; Εκτός αν εννοείς σε κάποιο pc που μπορεί να maxάρει τα γραφικά, κάτι που μου φαίνεται εντελώς απίθανο να είναι χειρότερο το αποτέλεσμα σ' αυτή την περίπτωση από την κονσόλα. στο pc μου που παίζει στο max,ultra,super ultra uber ultra κτλπ.. νταξ; στο pc γενικά,τζίζους! --- ξαναδιαβάστε το αρχικό μου ποστ που λέω γιατί είναι πιο καλό το fifa στην κονσόλα..και αν βγάλατε συμπέρασμα ότι είπα για γραφικά,παίξτε στον καφενέ πασιέντσα. :P Όλη η συνολική εμπειρία στην κονσόλα είναι πολύ καλύτερη.. Το 16 έχοντας και τις 2 εκδόσεις μπορούσα άνετα να κάνω την σύγκριση αυτή..το 17 το είχα μόνο κονσόλα,παίζοντας το demo και σε φίλους το κανονικό πάλι έπεσα στα ίδια. Φέτος δεν έχει αγορά σε pc πάλι. Το ξέρω είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε και να καταλάβετε γιατί το κάνει η ΕΑ,η μόνη απάντηση που έχω είναι, ο κόσμος που παίζει παραπάνω στο ps4/xone
p4n0s86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Με ποιον τρόπο μπορεί να διαφέρει το gameplay από πλατφόρμα σε πλατφόρμα; Γιατί ασχολούμαι ερασιτεχνικά με game development και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχουν αναπτύξει 2 διαφορετικούς μηχανισμούς/animations βάλε ότι θες τέλος πάντων, γιατί με άλλο τρόπο δεν γίνεται. Ούτε η κάθε πλατφόρμα συμπεριφέρεται διαφορετικά στον κώδικα από μια άλλη. Προσωπικά δεν μου είναι δύσκολο να το δεχτώ, γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να δεχτώ, άρα το όλο συμπέρασμα το θεωρώ ως μη γενόμενο εξ' αρχής. Παρ' όλα αυτά δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω, αν μου πεις πως μπορεί να γίνεται (άσε γιατί το κάνει). Θεωρώ πως σε ξεγελάει η ευκολία στο plug&play της κονσόλας, σε σύγκριση με τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν, ή νομίζεις ότι υπάρχουν σε ένα pc.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 μωρέ, και μόνο από την δυσκολία και η φυσική των παιχτών με τις κινήσεις και το κοντρολ με κάνουν να το κρατώ σαν επιχείρημα. αλλιώς δε θα το έλεγα Αυτό που δεν μου άρεσε στο pc ήταν ότι στο semi pro ήταν γελοίο εύκολο να ρίξω 8 γκολ το ένα πίσω από το άλλο με realM-ManU ενώ στην κονσόλα έφτυσα αίμα πάλι στο semi pro να κερδίσω με μόλις 1-0 και με κίνδυνο να ισοφαριστώ ή πιο πριν να βρίσκομαι πίσω στο σκορ..
tommybertsen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το αγόρασα με την ελπίδα να υπάρχει κάποιου είδους pre-load, αλλά που...Θα πρέπει να περιμένω , μέχρι πότε άραγε;
babis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα ηρθε ο κωδικος απο i.g το βραδακι αρχιζει κατεβασμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα