xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Έπαιξα σήμερα το demo. Από πέρσι πριν κυκλοφορήσει το 17 ήμουν αντίθετος στην frostbite, έχεις μόνιμα μια αίσθηση μη αμεσοτητας και ενός μικρό lag. Ναι μεν σαν εικόνα ιδιαίτερα στα replay είναι πιο εντυπωσιακή αλλά ως εκεί. νερό είναι η frostbite,δεν ξέρω γιατί δεν την θέλεις/ήθελες.(εκτός και αν lagαρει το pc σου) στο PS4 να φανταστείς δεν υπάρχει καν αυτό το lag που λες..όλα smooth κυλούν και άμεσα. Η έκδοση στο PS4 (μπορεί και στο xONE) είναι κλάσεις ανώτερης της έκδοσης που δίνουν για το PC,το είχα δει και στο 16 και στο 17,και το είδα πάλι και στο demo του 18(μιας και δεν έχω παίξει το κανονικό παιχνίδι).(το έχω ξανααναφέρει,από τότε που πήρα κονσόλα και δοκιμάζω τις εκδόσεις) ---- Παίζοντας το demo του 18, στο pc είδα να μοιάζει αρκετά με το 17,με καλύτερα σουτ,πάσες και κινήσεις της ομάδας. Στο PS4 δεν έμοιαζε τόσο,ήταν σα φρέσκο,νέο,με καλύτερη οπτική το πως φαίνεται όλο το παιχνίδι,που και εδώ είχε καλύτερα σουτ,πάσες και κινήσεις ομάδας..Και που η μέρα είχε άλλη επιτέλους χρωματική παλέτα,και δεν σε κούραζε αυτό το άσχημο φως της ημέρας που σου δίνει στο PC. Η προσθήκη της ζωντανής κερκίδας επιτέλους γεμίζει το γήπεδο και το νιώθεις,ειδικά όταν χάνεις την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Αυτό που δεν μου άρεσε στο pc ήταν ότι στο semi pro ήταν γελοίο εύκολο να ρίξω 8 γκολ το ένα πίσω από το άλλο με realM-ManU ενώ στην κονσόλα έφτυσα αίμα πάλι στο semi pro να κερδίσω με μόλις 1-0 και με κίνδυνο να ισοφαριστώ ή πιο πριν να βρίσκομαι πίσω στο σκορ.. Και εκεί κάνει bam τί χάλια έκδοση δίνουν κάθε χρόνο στο pc,που δεν αξίζει η αγορά της. Το πέναλτι επιτέλους το άλλαξαν σε σχέση με το περσινό αίσχος(ναι έτσι κέρδισα στο ps4) Στο Ps4 είναι σίγουρη αγορά,στο PC αποκλείεται! Αποφάγια δεν θέλω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ίδια ακριβώς είναι..Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Μόνο τα PES κρατούσαν το PC πίσω, αυτό άλλαξε όμως με το PES18. https://www.youtube.com/watch?v=q9vPgCfToNE 1
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρητικά είναι το ίδιο game engine, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε PC και X1/PS4 παρά μόνο στα γραφικά (λόγω διαφορετικών αναλύσεων στο PC). Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι και πέρσι, φαντάζομαι θα ισχύει και φέτος. Τώρα πως γίνεται σε ορισμένους να δίνεται η εντύπωση πως η μία έκδοση διαφέρει από την άλλη (μου έτυχε να το ακούσω πρόσφατα για το gameplay του Fifa 17) ομολογώ ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω. 1
f1vettel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν έχει βρει χώρα ποιο φθηνή πες.. Γιατί Λατινική Αμερική πέρσι που κοιτούσα ήταν σε δολάρια(μιας και το άλλαξαν κάποια χρόνια πριν) και ίδια τιμή με μας. Και σε όποια άλλη χώρα που είχα πάρει φθηνά το ίδιο. Πέρσι είχες βρει δηλαδή; Δεν ξερω ρωταω μηπως εχει βρει κανεις,ουτε να ψαξω δε ξερω πως Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από f1vettel
sanaeriko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι λέτε ρε παιδιά δεν υπάρχουν αυτά που λέτε. Ίδια είναι τα παιχνίδια και στις κονσόλες και στο Pc. Αν κάπου υπερέχει λίγο είναι στα γραφικά στο Pc λόγω καλύτερης gpu.
giannisag17 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον xtrmsnpr αυτή την διαφορά είχαμε και πέρυσι..Πως το gameplay είναι διαφορετικό μεταξύ κονσόλας και pc..Δεν στέκει κάτι τέτοιο αλλά ο καθένας έχει την άποψη του..
panoskatos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως λόγος για το χαζό tactics δεν βλέπω να γίνεται που εξακολουθεί να υπάρχει απ ότι βλέπω περίτρανα και στο 18. Φέτος βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλη δουλειά στο pes .θα δοκιμάσω το demo και αν μου αρέσει θα το αγοράσω. Έχω παίξει άπειρες ώρες FIFA αλλά αυτό που γίνεται με το tactics είναι αρρωστημένο και με έχει κουράσει.
GP7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Edit: Άκυρο. Αυτό που βρήκα είναι μόνο για τα FUT points.
WizNick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι ΜΟΝΟ τα FUT points και οχι το παιχνιδι.
tommybertsen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Από προχθές μπορείς να έχεις πρόσβαση στο full παιχνίδι αν έχεις Origin Access, αλλά μόνο για 10 ώρες σύνολο. Στις 26/09 θα δοθεί σε όσους το έχουν κάνει preorder (πλην της Standard έκδοσης) και στις 29 κυκλοφορεί κανονικά. Εγώ πάντως τα έδωσα μόλις τα 4 ευρουλάκια και το κατεβάζω. Εγώ που θέλω την standard έκδοση δηλαδή αν το πάρω τώρα, δε θα μου δοθεί το παιχνίδι αύριο;
p4n0s86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που θέλω την standard έκδοση δηλαδή αν το πάρω τώρα, δε θα μου δοθεί το παιχνίδι αύριο; 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Thanx, το είδα προ ολίγου Δεν είχα καταλάβει ότι λέει αυτό το πράγμα!! 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς δεν πάω για πρωταθλητισμο φέτος στο fifa 18 ,λόγω οικονομικής δυσχέριας θα το αγοράσω μετά απο 2 μήνες
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον xtrmsnpr αυτή την διαφορά είχαμε και πέρυσι..Πως το gameplay είναι διαφορετικό μεταξύ κονσόλας και pc..Δεν στέκει κάτι τέτοιο αλλά ο καθένας έχει την άποψη του.. Θεωρητικά είναι το ίδιο game engine, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε PC και X1/PS4 παρά μόνο στα γραφικά (λόγω διαφορετικών αναλύσεων στο PC). Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι και πέρσι, φαντάζομαι θα ισχύει και φέτος. Τώρα πως γίνεται σε ορισμένους να δίνεται η εντύπωση πως η μία έκδοση διαφέρει από την άλλη (μου έτυχε να το ακούσω πρόσφατα για το gameplay του Fifa 17) ομολογώ ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω. και όμως ξανά παίδες έτσι μου φαίνεται.. Στο pc να ναι κάτι ψίχουλα,και στο ps4 να είναι η έκδοση η καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα