Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλακα πλακα...ΙΣΩΣ.....αυτη ειναι η καλυτερη περιοδος να αγοραζεις ενα παιχνιδι...xωρις να νιωθεις οτι σε ''γδυνουν''.....και συγκεκριμενα το φιφα!!! :)

Του χρονου ιδια εποχη το 19!!!!

Δημοσ.

Εγω παντως το τιμησα και λογω hype ελεω μουντιαλ. Να γινουν λιγο πιο ενδιαφεροντα και τα καλοκαιρινα βραδια με κανα φιλαρακι

Δημοσ.
5 hours ago, Platini_Athens said:

Πλακα πλακα...ΙΣΩΣ.....αυτη ειναι η καλυτερη περιοδος να αγοραζεις ενα παιχνιδι...xωρις να νιωθεις οτι σε ''γδυνουν''.....και συγκεκριμενα το φιφα!!! :)

Του χρονου ιδια εποχη το 19!!!!

Ναι αλλα το Online θα πεθανει σε λιγους μηνες.. Με τον υπολογιστη θα παιζεις;

Δημοσ.

Να ρωτήσω....Έχω αγοράσει το φιφα μήνες τώρα και ήταν όλα κομπλέ. Ξαφνου εδώ και 3 μέρες με το που πατάω να παίξει κάνει να ανοίξει το φίφα για κάποια δευτερόλεπτα έχει black screen και μετά κλείνει μόνο του. Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση το φιφα αλλά τίποτα...Καμιά ιδέα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2018 στις 5:44 ΜΜ, elpaso1 είπε

Ναι αλλα το Online θα πεθανει σε λιγους μηνες.. Με τον υπολογιστη θα παιζεις;

παιζω ελαχιστα πλεον ...2-3 ματσακια το βραδυ.....ε ΟΚ αν δεν βρισκει αντιπαλο καθολου εννοειται θα αγορασω το επομενο.....με τον υπολογιστη παιζω σπανια.

υγ πλακα πλακα, στο σιζονς με 4αστερη και ρεστρικτιβ ΔΕΝ μου εβρισκε αντιπαλο πριν λιγο στην ντιβ 2!!!! (θα δοκιμασω και αυριο πιο νωρις μπας και...ισως να εχουν πεσει ολοι για ΝΑΝΙ τι να πω :) ) 

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις γιατι οι περισσοτερες ομαδες πλεον εχουν τα αρχικα τους ποσοστα; Επειδη εχουν τελειωσει τα πρωταθληματα; Χαζομαρα παντως.. Αλλη ομαδα ηταν στις αρχες της αγωνιστικης, αλλη τωρα.. Γιατι να τα επιστρεφουν στο αρχικο;

Δημοσ.

Εχουν σπασει τα νευρα μου, που η manchester united επεστρεψε στα κανονικα της επιπεδα. Οι υπολοιπες ομαδες ηταν ηδη αρκετα δυνατες απο την αρχη.. Απο εκει που επαιζα για να παω division 2 --> 1, τωρα πλεον κανω μονο ηττες και ισοπαλιες, με δυσκολια νικες. Πηγα division 4 σημερα.. Να αλλαξω ομαδα; Θα ξαναπαρουν αναβαθμισεις τα squads ή τωρα στο επομενο fifa; Επισης γιατι καποιες αλλαγες δεν εχουν γινει ακομα, οπως του Iniesta; Τον εχει ακομα στη Μπαρσελονα.

Και επειδη δεν βλεπω μεγαλη κινηση στο φορουμ, υπαρχει καποιο αλλο φορουμ, ελληνικο ή ξενο, που να ασχολουνται με το fifa, ωστε να μπρουν να απαντανε στις αποριες μου;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Εχουν σπασει τα νευρα μου, που η manchester united επεστρεψε στα κανονικα της επιπεδα. Οι υπολοιπες ομαδες ηταν ηδη αρκετα δυνατες απο την αρχη.. Απο εκει που επαιζα για να παω division 2 --> 1, τωρα πλεον κανω μονο ηττες και ισοπαλιες, με δυσκολια νικες. Πηγα division 4 σημερα.. Να αλλαξω ομαδα; Θα ξαναπαρουν αναβαθμισεις τα squads ή τωρα στο επομενο fifa; Επισης γιατι καποιες αλλαγες δεν εχουν γινει ακομα, οπως του Iniesta; Τον εχει ακομα στη Μπαρσελονα.

Και επειδη δεν βλεπω μεγαλη κινηση στο φορουμ, υπαρχει καποιο αλλο φορουμ, ελληνικο ή ξενο, που να ασχολουνται με το fifa, ωστε να μπρουν να απαντανε στις αποριες μου;

Στις μεγαλες κατηγοριες 3,2,1 θα σου ελεγα να παιρνεις μικρη ομαδα...4αστερη......θα περιμενεις να βρεθει αντιπαλος σιγουρα και με ρεστρικτιβ κι ολας (παντα ρεστρικτιβ) αλλα με 4.5 και 5αστερες γινονται εξωπραγματικα κουλα....δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο που παιζεται.

Δημοσ.

Το ρεστρικτιβ τι ειναι; Εγω το εχω στο all για να βρισκει ευκολα αντιπαλους.. Το θεμα ειναι οτι πριν 2 μηνες ημουν division2 και παραλιγο 1 και τωρα ειμαι division4 και συνεχιζω τις ηττες, θα πεσω division5.. Σιγουρα η manchester united στα αρχικα στατιστικα δεν ειναι καθολου καλη.. Δεν εχει παικτη πανω απο 90 εκτος απο τον τερματοφυλακα.. Ενω πριν το ρεσετ ειχε 2,3 παικτες..  Βεβαια αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες, αλλα η μαντσεστερ εχει πεσει πολυ πλεον και με τις αποχωρησεις παικτων..

Δεν καταλαβαινω εαν εγω ξεχασα να παιζω ή οι αντιπαλοι εγιναν καλυτεροι.. Σε αυτα τα division κερδιζα αερα και με διαφορα τερματων.. Τωρα κερδιζω 2 στα 10 παιχνιδια και αν.

Επισης αυτο με τον τερματοφυλακα, που αντι να δωσει στον ελευθερο κοντινο συμπαικτη πασα, δινει στον μακρινο και την κλεβει ο αντιπαλος και τρωω γκολ δεν το καταλαβαινω. 9 στις 10 φορες δινει λαθος πασα. Επιτηδες το εχουν κανει ετσι ή εχει καποιο κολπο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Το ρεστρικτιβ τι ειναι; Εγω το εχω στο all για να βρισκει ευκολα αντιπαλους.. Το θεμα ειναι οτι πριν 2 μηνες ημουν division2 και παραλιγο 1 και τωρα ειμαι division4 και συνεχιζω τις ηττες, θα πεσω division5.. Σιγουρα η manchester united στα αρχικα στατιστικα δεν ειναι καθολου καλη.. Δεν εχει παικτη πανω απο 90 εκτος απο τον τερματοφυλακα.. Ενω πριν το ρεσετ ειχε 2,3 παικτες..  Βεβαια αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες, αλλα η μαντσεστερ εχει πεσει πολυ πλεον και με τις αποχωρησεις παικτων..

Δεν καταλαβαινω εαν εγω ξεχασα να παιζω ή οι αντιπαλοι εγιναν καλυτεροι.. Σε αυτα τα division κερδιζα αερα και με διαφορα τερματων.. Τωρα κερδιζω 2 στα 10 παιχνιδια και αν.

Επισης αυτο με τον τερματοφυλακα, που αντι να δωσει στον ελευθερο κοντινο συμπαικτη πασα, δινει στον μακρινο και την κλεβει ο αντιπαλος και τρωω γκολ δεν το καταλαβαινω. 9 στις 10 φορες δινει λαθος πασα. Επιτηδες το εχουν κανει ετσι ή εχει καποιο κολπο;

εχεις pm 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μια απορία.

Αν ένας παίκτης πχ έχει overall 75 και pontetial 89 και πάω εγώ στο edit και του κάνω το overall 79 από 75, θα αλλάξει και το pontetial του; δλδ από 89 σε 93 πχ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...